Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/121249-seat-leon-cupra-politia-autostrazii.html)

WolfTown 06-06-09 08:16

Re: Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 2383933)
adevaru e ca o cursa pe o autostrada de 200 de km e foarte dificila...multe viraje....daia toti se simt soferi doar pe autostrada...ca e drumu drept=))

nu cred ca ii folosita masina numa pe autostrada sau pardon ati vazuto careva pe autostrada!!!! eu din pacate acum cativa ani am avut o urmarire pe aici prin cartier cu o lada si un logan si daca nu ii bloca un cetatean putin beat calea cu masina scapa fara prea mult stres.

SaIBoT 06-06-09 10:13

Ce mandru e nenea militianu.. :)

FireWolf 08-06-09 01:49

Acum au si ei cu ce alerga pe autostrada :lol:

chelloo83 08-06-09 10:50

vineri noapte au trecut pe langa mine pe autostrada, nu mergeam nici eu foarte incet dar s-au pus in spatele meu cu flesh-uri, aveau cel putin 180km/h...baietii au inteles foarte bine ideea de test drive...ca autostrada era cam goala...si ei alergau de mancau pamantul

Slim29 09-06-09 01:36

ce ochi are domnu militian :)))=))=))) .. la tras curentu :D:D:D

Teeb.4speed 09-06-09 14:53

Au mai zis ei si de alte masini ...
Pana acu avem doar cateva Grand Cheroke-uri , plus viitoarele Seat-uri ...
Dar totusi le baga degeaba ... Nu vor prinde niciodata masinile intr'adevar tunate care fac curse ...
Sa fim seriosi ... O masina care accelereaza de la 0 - 100 km/h in 6.4 secunde si viteza maxima 247 km/h , poate sa se tina de un Treiar preparat :))

silviu_gsi 09-06-09 15:12

aici depinde cat se feresc cei din trafic de girofare si sirena , daca nu o fac dispari daca o fac e putin mai greu daca cei cu cascheta stie sa mearga cu masina
bafta si fara incidente

Teeb.4speed 09-06-09 19:25

Politia Romana nu stie sa investeasca banii ...
Au dat o gramada pe Loganurile care nu sunt bune la nimic ...
Dar asta e in avantaju celor care fac curse mai putin legale ... si intr'un fel e bine

WolfTown 09-06-09 22:44

a observat cineva in poza 3 din primul post ca la volan este o domnisoara doamna nu politai?? super tare....

taz.frkz 10-06-09 10:25

mai in spate cu poza din australia... dupa cum vedeti pe masina scrie "Highway patrol", asta vrea sa insemne ca au pentru oras niste masini gen logan 1.6 si pentru highway(autostrada) au si ei niste bolizi cu care sa faca fata...este o foarte buna desfasurare a politiei...

roska 10-06-09 13:06

uitativa lume la maimuta aia de gabor ce mandru sta el akolo ... :))))

Champion 10-06-09 19:51

O sa fie sambata la Pro(st)Motor astia cu leonu lor... de abia astept sa rad cu hohote.

Fixius 11-06-09 10:36

la ei e un cupra stok, pecand la noi.. cumperi un cupra si-l modifici la maxim....

deci tot cam pe acolo =))

balint 11-06-09 15:48

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 2384775)
frumusica rau masina :D

super rau

sTAILLL 12-06-09 00:48

acum cateva saptamani au incercat sa prinda 2 3 masini care se jucau pe autostrada dar nu prea lea iesit :D

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning