Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

BoSsuL3TZ 03-07-04 22:47

:) diferentza dintre mine si Santos este destul de mare.. eu-s din Craiova, el din Bucuresti :P plus ca suntem doua persoane diferite.. nu crezi? :D n-am avut net man.. asta e.. daca nu l-am platit.. si adevarul ca-n ultimul timp nici n-am prea avut timp de net, sali etc.. ziua faceam asigurari.. seara ma culcam.. iar dimineatza o luam de la capat.. si saptamana asta tot asa o sa o tzin.. in fine abia astept sa scap.. bine macar ca-mi iese si mie ceva..

29DYA 03-07-04 23:11

Re:

1 Attachment(s)
Norok, respect pt. ultima data, a mers la suflet.

Gabi: parca spuneai ca militzia nu are pofta de amenzi usturatoare si vroiai sa auzi de un caz? Uite de la ultima m`am ales cu una austuratoare su certificat retzinut. Nu stiu ce draq sa mai fac ca nu exista echipaj care sa nu ma opreasca si sa`mi articuleze una mica (cred ca se numeste putzin abuz in serviciu). Itzi pun aici si dovada ca sa nu zici ca vorbesc din povesti.

Pana una alta numai bine si bafta!!!

P.S. si nu va mai certati intre voi, care a fost primu si care a fost ultimu. Mergetzi pe principiu \"la acelash nivel cu cei din strada\". Numai unitatea va/ne da putere.

BoSsuL3TZ 03-07-04 23:36

imi pare rau.. dar cred, ca oricine vine la o astfel de cursa jtie in ce se baga.. si eu m-am riscat, si se pare ca de data aceea am scapat cu basma curata.. ;)

Al3xius 04-07-04 02:13

am ajuns de la mare...mai devreme de kt era planificat :( ...in fine nu conteaza asta :cry:

gabi ne vedem maine sa-mi povestesti ! :lol:

Gabi 04-07-04 13:22

DYA: poate ca masina ta e prea expresiva (numaru'... etc.). Nu-i vina mea. Am vazut ca amenzi s-au dat... si s-au dat calumea.

COIOTU` JR. 05-07-04 00:01

Posibil............... :?

Al3xius 05-07-04 01:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"29DYA\"
P.S. si nu va mai certati intre voi, care a fost primu si care a fost ultimu. Mergetzi pe principiu \"la acelash nivel cu cei din strada\". Numai unitatea va/ne da putere.

exact... eu unu nu mai deschid subiectu pentru ca nu-si are rostul....dar cu prima ocazie cand mai vad chestii de genu : unu de vine pt. prima oara sau ***uri dinastea imi dau drumu la gura urat de tot ....nu cont din partea cui vine ! :evil: :evil:

BoSsuL3TZ 05-07-04 20:04

auzi ma .. nu crezi ca ejti cam bagator de seama.. cum itzi permitzi tu sa te duci odata la curse si sa face astfel de comentarii ha???? ia zi :D :D :D :D :D :D :D hahahahah :lol: :lol: acu sa te vaz :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiding bro! :P

invmic 05-07-04 22:57

salut
sunt nou pe forum si in ceea ce se numeste raliu dar incerc sah invatz cat mai multe si cat mai repede...am fost si io la raliul care s-a organizat pentru KOS-u cu toate cah nu l-am cunoscut...a fost super misto....nu mah aspteptam sah fie atat de multe masini....cat despre cei care sunt incepatori si nu au prea multe cunostiintze in domeniu le dau un singur sfat:Ascultatzi ce zic cei mai bazatzi si nu criticatzi cand nu are rost!!!

BoSsuL3TZ 05-07-04 23:35

ma frate da multzi oltcitari :D :D :D tre sa facem un club.. nu se mai poate :D ;)

Al3xius 05-07-04 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"invmic\"
sfat:Ascultatzi ce zic cei mai bazatzi si nu criticatzi cand nu are rost!!!

iar revenim :evil: :evil: ....nu exista : cei mai bazati ...cei mai noi ...si cacaturi dinastea ! suntem toti la fel si incheiati in **** mea odata subiectu asta cu veteranii !!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

invmic 06-07-04 08:38

Alexius ar trebui sa te mai gandesti incah o data inainte sah vb...Avand in vedere ca si tu esti tot incepator si cah nu ai participat cu masina la nici un raliu ar trebui sah stii sah faci diferenta intre tine si unu cum este Cioara...Cand Cioara se duce la raliu tu poate nici macar nu visai ce e aia...Asa cah trebuie sa inveti sa ii respectzi pe cei care au mai multe cunostintze ca tine si sah nu te compari cu ei..

g-spott 06-07-04 09:58

Daca nu va luatzi la bataie tot degeaba ... Eu zic sa va intalnitzi si sa rezolvatzi problema personal :P :P :P...

:peace: fratzilor ca deaia suntem totzi aici ... nu va mai certatzi ..

P.S. invmic: sa sti ca nu ne trebe critici pe forum

invmic 06-07-04 10:29

g-spott nu critic tata dar nu mah pot abtine cand vad pe unii care nu vor sah recunoasca cah sunt mici copiii pe langa altii si vb atatea fara sa cunoasca prea multe...macar io nu mah laud si mah umflu cum fac altzii...citesc foarte multe forumuri si mah abtin sa fac comentarii....
Peace! :peace:

COIOTU` JR. 06-07-04 11:12

Atzi terminat.????!!!!!!!!! :?: :?: :? :? :? :?

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning