Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW 330 vs Nissan Altima SE-R (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/11930-bmw-330-vs-nissan-altima.html)

fishbone 27-01-06 21:25

Aveam de gand de mult timp sa fac un clip video, o mica pleacare de pe loc. Si daca tot o fac si daca tot avem aceasta conversatie, ma gandeam ca ar fi un lucru ce l-as putea face ca sa nu fie indoieli in legatura cu autenticitatea acestuia. O semnalizare ceva? :lol:
Va fi in formatul mov, deci aveti nevoie de Quicktime Player.
Fara mare legatura cu topicul, doar de dragul de a o face.

peter 27-01-06 22:06

acuma la ora asta....17 oameni au votat Bmw si 11 au votat Nissan......

ce parere ai fishbone ?? :roll:

Gabi 27-01-06 22:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
acuma la ora asta....17 oameni au votat Bmw si 11 au votat Nissan......

ce parere ai fishbone ?? :roll:

S-a mai adăugat un vot pentru Nissan şi... decât să faci comentariu' ăsta, mai bine postai la Divertisment. Dacă tu ai impresia că în chestionaru' ăsta au votat doar oameni care ştiu cu adevărat ce poate fiecare maşină în parte, te înşeli amarnic.

Te rog, dacă nu ai nimic de spus, abţinete de la postat!

fishbone 27-01-06 22:23

Ca e mai bine decat ma asteptam, dar voturile nu sunt prea concludente. Daca veneau 20 de pustani de 16 ani sa voteze cu Altima si 2 cu BMW, o faceau masina mai buna? Mnope.

peter 27-01-06 22:51

asta asa e..nu prea m-am gandit...

oricum am votat 330i...e o masina lux/sport.....adik ai confort dar in acelasi timp iti satisface si dorintele de sofer... :wink: .....

am mers (in locu din dreapta) cu un 330i....se ifige supeeerr....cu nissanu ink nu am mers.... :roll:

P.S. Bmw are un aspect mult mai atragator...

P.P.S. Dzavantaj la Bmw este destul de scump.....dar la bmw multe din optionalele de la Nissan sunt standard la bmw.. :wink:

BMWM3E36 27-01-06 22:53

BMW e BMW....-Ce ti-ai luat?... -Un BMW!...-Super!!!!!!
-Ce ti-ai luat?... -Un Nissan!...-Fain.

fishbone 27-01-06 23:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
P.P.S. Dzavantaj la Bmw este destul de scump.....dar la bmw multe din optionalele de la Nissan sunt standard la bmw.. :wink:

Asta comparand ce modele? Cu siguranta nu le-ai luat cap la cap pe cele 2 discutate aici la pretul cat mai apropiat. Unde se termina una la packaging, incepe cealalta.

sandumrs 27-01-06 23:45

E foarte interesant continuati cu un versus inutil si mentineti aberatiile.

Deci continuam cu o masina de clasa medie premium versus una de clasa mare cu caracter populist??? Vi se pare corect?

Din ceea ce debitati voi, Altima asta e peste Infiniti G35 si asta nu pot sa cred nici in ruptul capului.

Votul si intreg topicul a fost deschis pe baza unei frustrari, probabil subconstientul lui Fishbone a reactionat, probabil ii pare rau de ce nu a luat un 330i in locul Altimei.

Ideea e simpla, 330i este in alta liga fata de Altima, si asta cine nu o recunoaste e rea vointa sau ura fata de marca BMW.

Stimate Fishbone te-am ruga frumos noi cei ce mai citim si presa americana auto sa nu mai dezimformezi oamenii, BMW 330i e un mit si in SUA si se vinde extrem de bine, extrem de bine. Anul trecut s-au vandut 92000 de bucati de BMW seria 3. De asemenea intreaga gama BMW se vinde binisor intr-o piata unde ati achizitiona o masina reprezinta in primul rand o afacere si dupa aia o placere personala. Deci opriti show-ul asta de doi lei.

BMW e intr-o alta liga, e pe alta pagina e in alt segment de piata, din pacate ce-i mai rau e ca stimabilul Fishbone sunt convins ca stie asta prea bine dar face si el uz de avantajul ca vorbeste de departe.

Bai Gabi se vede ce bine cunosti si tu fenomenul auto, esti de speriat, ma dai pe spate, mai bine taci ca te faci de ra***t.

Gabi 27-01-06 23:59

Dacă tu poţi băga mâna în foc că toţi cei care au votat au avut la momentul respectiv şi ceva argumente (chiar şi pentru sine), sunt de acord cu tine, mă fac de rahat.

Dacă din mesajul meu anterior ai înţeles că votul de care vorbeam a fost al meu, te înşeli.

sandumrs 28-01-06 00:21

Nu stiu mai Gabi probabil am inteles gresit deci scuza-ma. Ideea ca toti trebuie sa stim ca BMW 330i castiga testele si le castiga de un deceniu jumatate si asta nu numai in Europa ci si in SUA, deci o discutie cu un versus Altima nu are rost. Si e destul de clar.

Argumentele mele sunt destul de clare si le-am postat in paginile anterioare deci nu mai repet. 330i e o mare provocare pentru toata lumea, toti rivalii sunt pe urmele lui. Din nefericire Altima e in alta liga. Nu intelegeti ca as insinua ca Altima e o masina proasta, numai ca se adreseaza altei clientele altui target si nu ar trebui sa faca obiectul acestui versus.
As spune cu tarie, felicitari pentru masina Fishbone dar reformuleaza topicul daca vrei sa bati undeva si nu mai amesteca BMW cu Nissan.

SFW 28-01-06 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWM3E36\"
BMW e BMW....-Ce ti-ai luat?... -Un BMW!...-Super!!!!!!
-Ce ti-ai luat?... -Un Nissan!...-Fain.

Fishbone tocmai la oameni de genul tau se referea .... te-ai cam simtit ... oricum nici nu ai zice dupa nick ca ai doar bmw in cap.
Deasemenea frumoasa semnatura ... smart. .... this is coming from a nerd :D

Gabi 28-01-06 00:27

Şi... în sfârşit, după 13 pagini s-a tras şi o concluzie. Uite că numărul 13 nu este întotdeauna cu ghinion :lol:

PS: sandu, uită-te la maşina care se vede la mine în semnătură şi ai să vezi ce prefer.
PPS: nu mă pricep la discuţii de genul ăsta şi, da, cunoştinţele mele sunt destul de reduse din punctul ăsta de vedere, dar dacă te uiţi pe toată secţiunea VERSUS, ai să vezi că nu m-am băgat aiurea în discuţii tocmai pentru motivul spus mai sus.

Baftă şi... scuzele sunt acceptate! :P

sandumrs 28-01-06 00:35

Esti un super forumist man daca recunosti unde gresesti si respect foarte mult asta. Daca o sa ma vezi ca gresesc si nu-mi recunosc vina sa ma injuri(bineinteles pe privat sau intr-un PM, sau sa-mi aduci aminte).

In final si pentru toata lumea, iata si rezultatul dat de un test comparativ efectuat pe un taram neutru si de o revista de mare importanta si renume in USA intre cele mai bune masini din clasa medie premium, DIN LUME:

LINK de ultima ora, ultimul test comparativ:
http://www.edmunds.com/insideline/do...ticleId=109021

Cele doua deja sunt statui.

Sper ca am pus punct si ca daca vreti vom continua cu un alt versus 330i vs G35 poate, ar fi mai corect, dar cred ca si acolo stim rezlutatul.

fishbone 28-01-06 01:27

sandumrs, ai inteles gresit ideea topicului, dar ma rog.
Scriu prostii din nou? Acel argument la care te referi tu si am dat eu un quote a fost la plezneala, sau cautam mai multe argumente. Cand generatia 3 a iesit pe piata, cu toate optiunile pe ea egala/depasea seria 3, dar nu si in pretz, lucru la care ramanea sub. Strict la asta ma refeream, nu cautam sa reiau de la inceput.
Acum, ca diferentele si plusul de performanta merita diferenta de aproape 8 mii de dolari intre cele doua, judeca fiecare cum vrea. Cam asta era ideea de baza a topicului, dar a fost formulat gresit.

sandumrs 28-01-06 01:39

Nu stiu man de ce insisti cu Altima, ti-am zis e o masina ok dar nu are nici clasa nici dimensiunile ca sa se compare cu seria 3 si punct si nu mai aduce in discutie ca era modelul vechi sau ca era asta nou.

Eu cred ca tu stii prea bine care e situatia dar nu poti fizic sa recunosti.

Deci inca o data nimeni nu a spus ca masina ta e proasta, doar ca trebuie comparata cu ceva din clasa ei. Ca bani nimeni nu te contrazice, masina ta e o afacere in schimb e un Nissan nu un BMW.

Si hai sa nu mai mancam rahat, cu totii stim ca imaginea se plateste cu bani grei, mai ales in america, ei au si venit cu trendul asta, iar chestii de genul \"pai ce eu platesc atata pentru imagine\" astea sunt deja puerile si rau intentionate.

Toata lumea vede alb-albastru in fata ochilor, dar toti incearca sa-i bata.

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning