![]() |
Re: Evacuari custom INOX
sal pt un fiat stilo 1.8 16v an 2002 se pot face serpisori? de precizat este ca pe galerie se afla si 2 catalizatoare..un pret estimativ daca se poate .? multumesc
|
ok o sa trec pe la voi ca si asa e prin zona pe la mine... ma anuntati cand se termina strada de asfaltat.. ms. bafta.
|
All Custom Tuning , the best garage...
|
frumos proiectul,ce modificari aveti de gand,pe langa evacuare:d
|
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
Salut,
Pentru un A4 B5 1.8T evacuarea cap-coada, cat m-ar costa ? |
salut am un golf 4 de 1.4 16 v si i-am pus bari de r32 si fata si spate si in spate in bara se vad 2 gauri ciudate si vreau sa-mi pun evacuare noua..numai ca trebuie modificat sa am iesirea pe 2 gauri..spune-mi si mie daca se poate face si pe la ce bani te rog mult ast raspuns
|
2 Attachment(s)
mai precis ca cea de al golf 4 R32 cam asa arata
|
Recomand 1000% . Sunt super baieti si chiar stiu ceea ce fac. Bafta in continuare la proiectele vostre!
|
multumim sckhreech ...si te mai asteptam.
uNq1 este destul de complicat la golf 4 de scos evacuare dubla, din pricina Y-grecului, care trebuie amplasat pe mijloc, si cele 2 bucati de evacuare sa fie simetrice,vino cu masina la o estimare si iti spunem exact daca se poate face CA SA GAZEZE EGAL sau nu...:evil: |
ok...am sa vin dupa revelion asa am sa am mai mult timp,de-asemenea si voi ! se poate sa-mi spune-ti adresa?
|
:DCraciun Fericit!:D
|
tavi....pls spune-mi si mie cand ai timp sa ne vdm..sa vin la voi sa vadeti cam ce se poate face pt evacuare pt golf 4 ca cea bi de la R32 pls..mersi frumos..si un Craciun fericit !
|
Quote:
|
Salut.
Ma intereseaza un traseu complet pt intercooler ( E36 325 ) - Pret Montarea fizica a unui compresor ( suporti prindere de motor ) - Pret Am spus montare fizica adica fara soft , teste , etc etc. Doar fixarea compresorului pe motor cu fullile si cureaua de transmisie . Imi trebuie un traseu cu intercooler ce implica un compresor o valva blow-off si un ceas pt masurarea presiunii. Un pret pe toata lucrarea te rog. Merci. |
3 Attachment(s)
Stiu ca nu puteti da un pret pana nu vedeti masina dar ma intereseaza un pret cu aproximatie sa stiu la cat sa ma astept....
- Cel mai mic pret pe care il estimati... - Cel mai mare pret ( peste care n-ar avea cum sa treaca ) Tavi vad din semnatura ca si tu ai E36 deci stii care e arhitectura motorului si cam pe unde o sa vina traseul. Compresorul o sa vina pe partea cu debitmetrul si e un compresor baban ( nu melc ci volumetric )... Un Eaton M112. In a 3-a poza masuratoarea e facuta in inchi.... De fapt are 63 de cm lungime :D Daca nu o sa aiba loc pe partea cu debitmetrul il voi scoate prin capota... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning