![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
si sa nu aiba inhibitii in pat :D
|
....eu cred k mai important e sa nu fie jungla :oops:......k la ciutance se poarta :rolleyes2
|
ce junlga mah .. k mie in copilarie mi se spunea tarzan ;)
|
......adik neepilata mah tarzan :twisted:.......
|
lasa k e ami incitant asa .. foloseshti nishte faina .. sau .... te aventurezi in necunoscut .. in jungla ecuatoriala :))
|
....=))) buhahahaha pya parka stia .....
|
ce penal... blana ... bleah.... dezgustator...
|
Prefer Fetele mai mari am ce invata. dar pana in 24 asa .. ca poate ma aleg cu vreo baba de vreo 19 ani iesita la pensie .. bleah :D:D !! nu prea am atractie la babe.. dar cine stie cum se face ca .. ii cade portofelu si il ridic .. si sare pe mine ce ma fac =)))))))) stiu ca is loco !! dar traim in Romania :)))!! Fetel mai mari prefer. ! No offense :-P
|
frate,alea de 14-15 ani sunt batute in cap,se uita si ele la o telenovela si se cred mari amoreze :))de-abia de la 16-17 ani incep sa se maturizeze cat de cat(trust me,zic din proprie experientza)
|
te aprob Mystic !
la 16-17 DOAR INCEP k pana atuncean parca mergi cu un copil de tzatza pe starda... :( naspa |
dar totusi ... exista si fete de 16-17 ani ... care gandesc mult mai matur ca alea de 18-19 ... stiu cazuri ... trust me .. ;)
asa ca pana la urma tot acolo ajungem ... conteaza de la persoana la persoana ... si de la fata la fata .. ;) |
am o cunostiinta ... abea a facut 17 ani ... gandeste mai matur ca orice gagica de varsta ei sau mai mare cu 2-3 ani ... deci nu ma mira....
si normal ... tot pe alea mai mari le prefer ... ;) da' mai mari in varsta...ca la inaltime nu pot sa suport ca tipa sa fie mai inalta ca mine :D |
da... alea de 17 nu ma deranjeaza, kiar daca sunt imature... cu atat mai mult, sunt mai usor de prostit :D:D:D
stiu, stiu, sunt un corupator de minore :P.... da' nu ma deranjeaza :):):) |
aleks...12 sa il tii minte toata viata: corupere de minori....
Hai ... daca e prima abatere iei 6 ani ... daca te comporti bine ... te scoti cu 4 ani ... :p |
da` ce se stie cineva ?
vb din proprie experientza ... sau erai cat pe aci sa te frigi cu asa ceva ... si ai invatzat minte ? :P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning