![]() |
salut bine ai venit
neo baga tata niste filme mai lungi |
ar baga baiatu dar are nevoie de material si de timp :wink:
Bun venit GianoJTM :D |
Re:
Quote:
|
super frate sa ai un membru dinasta. eu zic ca e un \"pas\" inainte. te asteptam la intalnirile noastre. cat despre melodie.... fii sigur ca o sa o pun la mine in masina.
|
abia astept sa vin la o intalnire sa vad ce fel de activitati sunt practicate, din cate am inteles, sambata care vine nu se face nimic din cauza examenelor de la facultate pe care le au baietii....in fine....zile mai sunt....numa`bine
|
Re:
Quote:
dar weekendul de dupa .... eu zic ca ajung, dar depinde de restante care nu au fost inca afisate. Sa nu vii la intalnire cu asteptari prea mari, vei fi dezamagit.... sa vii cu chef de vorba si de voie buna. :D In curand nu o sa mai fim nici club de patinatori viteza, pt ca se duce si ghetusul. :? |
sambata ora 17.00 in subway merge? ne intalnim acolo? sau ne intalnim tot la stadion?
|
care vine
eu zic sa ne intalnim la stadion shi de acolo vedem ce facem nu? |
se pare ca pana la urma se gasesc oameni de intalnire pt sambata, e ok, voi veni si eu , dar mai intai sa se stabileasca ora si locatia.....
|
de obicei ne intalneam sambata la ora 17:00 in parcarea de la stadion shi dupa aia vedeam unde mergem
ce mashina ai? Giano |
nu am masina, sper in toamna sa imi iau
|
Daca vine Cristi ... Vin si eu ...lol
|
Sapt asta nu vin acasa..Sambata viitoare promit ca sunt prezent.. 8)
|
ramane sambata la ora 17.00 in fatza la stadion. neo la 14.30 esti la mine.
|
Asa devreme?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning