![]() |
Re: Topul greşelilor în pat
Quote:
Quote:
- sa se iubeasca amandoi - sa iubeasca doar unul din relatie, in timp ce celalalt isi bate joc, te tine de rezerva sau te tine pana apare altu'/alta mai bun(a). Si daca mergi pe ideea ca nu trebuie sa iti bati joc de femei (suna aiurea - te simti bine, ea se simte bine)... vin cu o intrebare: daca tu iti alegi numai tipe care nu te simpatizeaza si nu vor sa si-o traga cu tine ce-o sa faci? O sa ajungi la 25 de ani virgin? Pana cand vei da de "za one"? Si vin cu intrebarea: daca intarzie sa apara? Quote:
Femeile nu erau atat de "pe interes" cum e acum moda. Ca practic, pitzipongeala, materialismul, botu' de plastic... e o moda... care se pare ca nu mai apune! Quote:
Sa iti dau un link sa ramai mut? De fete la 11 ani care vorbesc de sex anal si oral? |
Asculta-l pe mustang...o fi el un pic sandilau, dar stie ce zice ;)
|
Quote:
|
Incearca sa formulezi altfel, ca s-a inteles gresit... si eu chiar credeam ca tu traiesti in basmele astea. :)
|
De unde sa traiesc in basme,in fiecare zi dau cu gura de asfalt,iau o gura buna de pamant,nu mai cred de mult in Ilene Cosanzene,dar ar fi fost frumos sa fie asa :lol: .Apropo imi place mult avataru tau:)).Lasami un id pe PM ,ca vad ca esti un baiat de nota 20.
|
Cat de tare! Nota maxima celui care a postat aceste lucruri, minuscule pentru unii dar destul de importante! M-am amuzat super mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning