![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
cati bani ai dat pe jante? sunt foarte frumoase! la fel si masina. Bafta!
|
ionut... sper ca te-au lamurit baietii, cat despre club, posteaza-ti masina pe forum la Your ride si vino intr-o duminica la intalnire sa ne cunoastem.
wolverine... jantele erau pe masina cand am luat-o. eu doar le-am reconditionat (indreptat, scos zgarieturi, polishat). Ms de apreciere. Bafta si tie. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
8,5 sau 9 fata si 10 spate
|
Quote:
|
am un prieten care aduce suspensii, de la el mi-am luat si eu si sunt foarte multumit. e chiar ok si nici nu e scumpa. in jur de 280 E. let me know if you want si vb cu el. ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
latest updates:
Faruri cu lupa originale Bosch cu instalatie xenon de fabrica Angel Eyes cu LED SMD Cauciucuri 215/40 fata si 235/40 spate Dat tranteala ca e gata iarna Urmeaza: sa polishez jantele, detailing exterior cu produse Meguiars (polish profi), polish faruri, aplicat folie protectie faruri VentureShield, folie 3M pe nari, pe portiunea de pe usi dintre geamuri si pe trimuri si schimbat folie de pe geamuri cu folie Llumar cu grad ridicat de antiefractie Sper sa le rezolv toate saptamana viitoare. :-P |
Incercam niste poze?
|
Dap, trebuie...
dar dupa ce ii fac polishu :D keep in touch |
Masinuta a mai primit urmatoarele:
polish profi nari carbon ramele dintre geamurile laterale carbon toba cu doua iesiri rotunde Borla trantita maxim de spate. maxim am spus. :lol: A fost prezenta la partea de expo la Real Drift Timisoara, unde a primit si prima cupa ;) . Sa fi vazut cat era de fericita... :D Urmeaza poze de la eveniment, cand primesc... |
Arata superb masina!!!! Ai suspensie de la Caius cumva??
|
Tare rau masina ... si jantele alea sunt :X:X app nu te-ai gandit sa le vinzi?
|
frumos e46.hai cu pozele alea de sambata/duminica :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning