![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Quote:
poate reusesc odata sa te opresc sa iti admir masina(sper sa nu te superi) |
Regret ca nu de aceeasi parere cu cei care "iubesc" astfel de faruri, sunt un kitch grosolan, pacat de bara OPC. De ce nu incerci sa o faci cat mai aproape de original adica de Astra OPC ?
Dar fiecare cu gusturile lui, eu am tot astra G Hatch. si am bara fata OPC, bara spate OPC, grila OPC, dar nu as pune pe ea faruri care copiaza audi, nu are nici o logica dar dupa cum spuneam fiecare are gusturile lui. Masina este f frumoasa, incearca sa nu o tiganesti. |
ce ai mai facut pe la masina?urca niste poze mai recente aici;)
|
Quote:
Ideea este k am vrut niste faruri cu DRL (day runing lights) pt a nu mai merge tot timplul cu xenonul aprins... parca nu imi vine sa schimb cate 2-4 becuri la an..... @ Sonny, astept vremea buna sa-i trag o sedinta foto... Momentan astept farurile astea....caut punte spate cu discuri si strang bani pt 4 difuzoare Focal si o putere pe 4 canale pt a le amplifica.... Toate la timpul lor... |
Quote:
|
Ooooo... iata cine schimba prefixul azi...
sa fie intr-un ceas bun! :D |
Normal ca si cele angel eyes (nu mi se par) sunt kitch-uri, sincer mai bine dau cele day light (devil), dar cel mai bine dau cele originale cu lupa care trebuie sa fie neaparat fumurii ;-)
|
Quote:
On- Astept sa vad ca de bine vor da pe masina :) |
Foarte tare masinuta ta...bani investiti cu cap, a iesit ceva foarte frumos! :shock:
|
8 Attachment(s)
Am facut in cele din urma rost de faruri...
:twisted: |
Quote:
|
Dupa 18,30 in crang la intalnirea clubopel focsani
|
14 Attachment(s)
Sedinta foto:
|
frumoasa mai e..ce frumos o dau farurile astea :D
|
Multumesc, si mie imi place cum vine cu astea...parca se incadreaza mai bine cu liniile masinii
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning