![]() |
Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC
Omule, e mult prea jmecher! :|
Am ramas :| ! What the fuck? Se vede foarte tare! Si vopseaua, e mult prea jmechera! Dar am ceva de reprosat! Ce s-a intamplat cu aparatoarea fata, sau cu carena, sau cu ceva de acolo? Parca lipseste ceva, nu stiu... In rest, omule, e mult prea misto! |
Merci mult. Pai lipseste aripa fata, aia care vine peste roata, nu am pus-o inca pentru ca trebuie sa lipesc colantul pe telescoape. Dupa ce termin cu ala o sa o pun ca nu prea imi place cum arata asa fara.
Ms mult de apreciere :D:D |
Deci culoarea aia ii mortala :X . Ti-a iesit prea frumos :D .Imi place foarte mult cum arata cu stopurile de SR :D
Bafta in continuare ! ;) |
Superb,atat pot spune. Bafta cu tot ce mai ai de luat la el. Asfalt uscat si tinel in puf ;)
|
o sugestie,incearca sa ii pui si u genti de sr2 ar arata de toata groaza :X
|
Multumesc baieti!
@miri: Sa stii ca si eu ma gandisem la faza cu jantele de sr, alea cu 5 spite cred ca la alea te referi si tu, arata chiar foarte bine, oricum, daca o sa gasesc ceva la pret bun si in stare acceptabila or sa vina si ele. Gasisem, dar cea de pe spate era pe disc si n-aveam ce sa fac cu ea. Oricum, intai sa iau filtrul si ghidonul si alte maruntisuri pe la design si dupa, o sa revin la jante de sr si la xenon pe faza scurta. Inca o data multumesc de apreciere. |
Iti urez un mare succes daca ai de gand sa iti pui xenon si vreau sa te intreb cum vezi in oglinda aia , se vede ok ?
|
Fata de celelalte carbon look se vede super ok in asta. Sunt multumit de ea pana acum.
Multumesc pentru urari |
Razvan , nu mai zici nimic ? Iar lasi topicul sa moara ? :D
|
2 Attachment(s)
Daca s-ar mai fi intamplat ceva cu scuterul cu siguranta as fi postat. Ti-am zis, am fost la mare si n-am prea avut timp. Oricum se pare ca am uitat sa postez telescoapele carbon look aici, in curand o sa postez poze si cu carena de sub rezervor care e 50% gata, azi trebuia sa o termin dar a fost urata vremea afara si mi-a pierit cheful cu toate ca puteam sa lucrez in garaj, dar nu e ca afara :lol: :LOL:
Poze cu telescoapele: |
6 Attachment(s)
Sa nu moara topicul, poze noi
|
Frumoase pozele :D . Ia zi , cand iti faci stopul pe leduri ? :>
|
Daca as avea habar cum se face l-as face si maine, sau chiar acum m-as apuca de el. Am incercat eu sa ma interesez pe net si chestii...dar parca tot mi-e frica sa ma apuc de el :lol: Cred ca o sa pun plasa peste sticla asta de la stop, mi-a dat cineva pontul asta si mi se pare o idee buna, acum sa vedem cum arata.
|
cmf mane?
te.am sunat acum o saptamana sa iesim acolo unde stabilisem dar n.ai raspuns |
Quote:
Iar cat despre stopuri, exista aftermarket pe led, dar cu sticla aia alba, da aia o poti schimba Frumoasa mobra, chiar nu ma asteptam sa o faci asa.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning