![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
Quote:
Chiar vreau sa iti vad masina live la o cursa de genu asta... Bafta cu ea... O sa vina si la mine turbo in viitoru apropriat FLO_GSU:ms pt aprecieri, te-am bagat in lista... La suspensie depinde ce vrei eu recomand una reglabila... Ca firma poti sa mergi pe KW sau H&R pt un pic de confort daca nu poti sa mergi pe Koni dar atentie la caroserie -CAZ-: stiu ca multa lume zice de f 16cr dar http://www.opel-infos.de/ spune ca are aceleasi rapoarte cu f 20cr , acolo gasesti toate datele despre cutiile de opel.... Eu acum am un f20 de 4x4 singura diferenta e raportu final (pinionu de atatc) 3.72 in loc de 3.55 care o aseamana foarte mult cu f28 numai ca nu o are pe a 6a .... Si din cate stiu f20-u e mult mai rezistenta decat F16 stiu cazuri de Let cu f20 si tot rezista... |
Nu faceti prostia sa dati o carca de bani pe KW reglabila.....reglajul e la misto :) . Mi-a confirmat un nene priceput care a avut pe un gsi de curse asemenea suspensie. Nu zic ca nu e buna....insa reglajul e degeaba.
Sultane la Slatina aveai f18 nu? Cu f18 te-am batut......ramane sa vedem cum e cu f20. Daca te bat si asa....sa stii ca am un f16 pe la garaj de vanzare :)) |
Quote:
Nu stiu ce nene ti-a zis tie de kw dar am prieteni car merg cu ele de foarte multa vreme si reglaju nu e la misto....kw-urile de care ziceam eu sunt reglabile pe inaltime si dracu se vede...... |
Quote:
F20 e o cutie super smechera ... dar nu pe LET ;) Bafta Alex in continuare ... sper sa iti cunosc si eu gasca in curand ... momentan "sterg praful de pe masina" ... ca sa citez niste '"experti" de pe forum. |
sultane dar masina lui calin nu ne-o prezinti si noua? sau are si ea thread dar nu l-am gasit :-?
|
Quote:
RideTheRiddle: deocamdata nu prea e ceva de prezentat..sta linistita in fata blocului si astepta ziua in care o sa o ia Calin la plimbare.....nu stiu ce mai asteapta.................... Campu lung weekendu asta ....spectator :cry: :cry: :cry: :cry: |
Quote:
evacuare ceva ...?te-ai apucat? |
mai zi-mi odata cum se numea melodia aia 2000 ce?
|
Clipul unui prieten care isi astepta lansarea de multa vreme e gata in sfarsit..... https://www.youtube.com/watch?v=NY8U7UKpkVY...
Comenturi sunt bine primite si aici avand in vedere ca apare si masinuta mea pe acolo..... |
da , clipul pe care il asteptam de 4 luni ... sau mai bine ! da frumos pe sticla maz`u ...
|
Drăguţ clipul. Drăguţă melodia. Drăguţ Kadettul ăla bicolor, dar, frate, al cui e ursu' ăla răpciugos care încerca să dea cercuri ? :roll: :lol:
|
:))) do` know !!
|
Quote:
|
frumos ! daca ai si melodia format mp3 si o bagi aici la baieti esti de vis :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning