Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11573-barbatzi-intretinuti-femei-parerile-voastre.html)

aleks 11-03-06 04:22

Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre

am impresia k te-au zapacit parazitii :)
so.. pana acum doar psycho a recunoscut k ii place sa fie intretinut de femeie, si k nu-l deranjeaza asta absolut deloc...
eu n-am curaj sa recunosc... :))
de fapt nush daca as suporta sa nu pot avea niciodata un cuvant de spus, din simplul motiv ca nu suntem egali, pt k ea e cu banii...

Mustang 11-03-06 09:20

Quote:

Originally Posted by Psycho
vreau sa fiu intretzinut de femei si de asemenea vrea ufemei bune de pewla sa`mi care bagajele .. de preferabil o trupa care anima plajele

vrei cam multe...imparte visul si cu altii :p :lol:

Psycho 11-03-06 11:32

pai vretzi egalitate intre sexe .. de ce sa stea ea acasa la tv ... de ce sa nu stai tuh si sa mucneasca ea .. asta inseamna egalitate

d3vilish_lips 11-03-06 11:34

...vai doamne baby ai luat`o razna :twisted:....

aleks 12-03-06 03:21

te gandesti cu ingrijorare la ce te asteapta? :D

d3vilish_lips 12-03-06 11:04

....sa stii kam asa ceva .....adik pana la urma psycho e psycho :twisted: :twisted:...

EvLSant0S 12-03-06 18:45

ahaha ,doamne , ce bine le zice baiatu` asta..
bine tu psycho ..

aleks 21-11-06 00:20

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips (Post 281397)
...am si eu o problema.....barbatii intretinuti de femei si nu genul care sa fie intr`o relatie serioasa si sa`l ajute iubita k are probleme financiar..ci genul de barbati care stau aks toata ziulik si fac matzu gros si kand vine femeia de la munk mai au si pretentii de la femeia lor sa mai faka si treaba si sa traga si o partida de \"sex salbatic :twisted: \" ..sau acele chestii numite (doar numite) barbati care se iau cu babe sau erori genetice ca sa nu munceask si sa stea aks toata ziulik......eu ii numesk CURVE MASCULINE :evil:

pe mine ma tot framanta subiectul asta...
se cam simte un val nou de intretinuti... pe unde te invarti vezi o gramada de femei de afaceri sau de cariera care-si intretin trantorii...
e doar o parere a mea sau e un caz comun?

DolusD 21-11-06 18:35

mementan nu sunt multzi de genu` asta dar problema e k sunt in crestere :evil: ! nu pot sa-mi dau seama cum au unii atata nesimtzire in ei k sa stea pe spatele femeii ??? lolz !

aleks 23-11-06 14:36

momentan vreau sa fiu un intretinut, un trantor, eu sa stau degeaba, si femeia sa aduca bani in casa, sa munceasca si-n locul meu
probleme? :D

Mustang 23-11-06 15:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 634002)
momentan vreau sa fiu un intretinut, un trantor, eu sa stau degeaba, si femeia sa aduca bani in casa, sa munceasca si-n locul meu

niciuna :)
si eo vreau ... da' viata nu ie niciodata roz bah ...
asa ca treci la munca ... si lasa femeile in pace ... bondarule :)

Trixi 23-11-06 15:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 634002)

sa gasesti u femeia aia????:rolleyes2 :D :D :D

exit0905 23-11-06 23:59

EU RECUNOSC: as vrea ca sa fiu intretinut de femeia mea...:D. ea sa duca teancurile de bani acasa, sa avem tot ce ne trebuie, sa nu ne lipseasca nimic. ea cand vine acasa eu doar sa o astept cu cina si sa ii fac un "masaj relaxant" cu uleiuri exotice dupa o zii grea de munca :D sa mergem impreuna la cumparaturi etc.....E FRUMOS SA VISEZI....8)

exit0905 24-11-06 00:00

am uitat ceva: dimineata sa ii duc micul -dejun la pat.....cred ca ar fii cea mai multumita si nu i-ar parea rau ca "muceste" pt me si ca ma are alaturi....CE ZICETI FETELOR?

aleks 27-11-06 10:29

bag p#l@, nu ma trezesc dimineatza sa-i aduc micul dejun, sa isi faca program de la 12, sa nu ma surmeneze :)
mustangule, lasa-ma sa visez ca fac urat :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning