![]() |
Re: Campionatul National de Drift
asteptam si clasamentul final...
|
Domnii mei....parca era vorba ca regulile nu vor fi incalcate absolut si irevocabil!.
In regulament scria ca nu au voie masinile fara blocant. Cum a luat premiul 3 cineva care s-a dat cu frana de mana pe tractiune spate si fara blocant?! |
regulile erau : ca la steagul rosu masina sa se opreasca, regulile erau sa nu se dea burn in parcare, iar baiatul de pe locul 3 a fost singurul care a dat dinamic, si a fost saltat in clasament tocmai din cauza controlului bun pe atac in viteza, singurul care a stiut si a folosit frana de mana, batalia pe locul 3 fost intre : red celica si el ! iar fara blocant au fost mai multi ....
|
Intr-adevar baiatul de pe locul 3 a dat in forta si a scos cam tot ce se putea din masina aia.
Mie cel mai mult mi-a placut Mouse; e talentat, pt ca am inteles ca n-are experienta. Bine ca nu-i urla toba sa se bucure samantarii. Se stie ceva de urmatoarea etapa Mate? Merci |
abia la toamna....cred....
poate atunci vor fi niste premii pe masura la 4zile cat am rupt masinile macar 4l de ulei meritau si ele...daca nu erau baietii de la BOR power(cu aditivul)..................................ramanea m cu prafu de pe toba :)))) |
Quote:
si pana atunci nimic?? nu vreau sa cred..:shock: Poate pana la urma gaseste cineva un loc de inchiriat sa ne antrenam daca concursuri nu sunt..dar trebuie cineva dintre cei care organizeaza evenimente, ca noi asa de capul nostru nu cred ca putem gasi. Sper sa nu se duca dreaq si anul asta cu 2 concursuri..nu pot sa cred la ce nivel e ungaria si la ce nivel suntem noi..un fel de subsol -2. Sau ma mai gandesc la oameni ca Tengu de exemplu..care sunt pasionati, potenti financiar (banuiesc), priceputi la sportul asta..n-ar putea gasi un loc de inchiriat, infiintata o scoala pe hartii ca sa fii in regula, si apoi vii te dai costa atat ora, vii si te invat costa atat..n-ar fi doritori? sunt sigur ca ar fi. Iar m-am ambalat, ma duc sa iau un algocalmin. |
Quote:
|
Ce am observat eu la concursul asta de drift.nu orice bmw e pregatit pentru asa ceva,nu orice sofer de bmw poate face drift,indiferent cat de mare punctaj a obtinut cu o seara inainte la nfs.
|
Este posibil k in vara undeva sa mai fie o etapa de drift, in toamna nus exact dak va fii la Bucuresti pt k 10-12 septembrie vor fii calificarile pentru King Of Europe ( Timisoara sau Cluj ), care vor fii cu arbitri King of Europe si cu regulile aferente. Ramane sa se calmeze putin apele si probabil k Gratian va anunta dak este ceva sigur pentru la vara.
|
Quote:
|
nu ma refeream la scandaluri sau nemultumiri, probabil nu am gasit eu cele mai potrivite cuvinte, era vb doar de oboseala acumulata ina aceste zile.
|
Quote:
-Mate sa nu crezi ca am ceva cu tine, acest raspuns este in mica parte pt tine este mai mult pt cei care trebuie sa vada realitatea de la noi , lumea nu intelege baletul , lumea vrea forta cois , cauciucurile sa sara de pe jante , fum si adrenalina multa nu jaloane si schimbari de mase de pe o parte pe alta. -Vrei sa faci asta cu balet , fa altfel , lasa lumea sa si rupa masinile ca de asta au venit si dupa aceea intrebi....care vreti balet cu reguli cu steag cu ce mai e.....dar nu impune. |
Adevarul este ca nu am avut timp destul sa ne obsnuim.Eu am fost vineri si erau cercurile alea imense.Binenteles ca n-am reusit sa fac nimic pentru ca nu am mai facut cercuri asa mari,nu ca n-am vrut ci pentru simplu fapt ca n-am avut unde sa fac asemenea drifturi si automat nu stiam sa dau cerculete atat de mari..Macar daca ne lasatzi si pe noi 5-10 minute sa ne obisnuim cat de cat poate se mai calificau mai multi.Am observat ca duminica ca cercurile erau mult mai mici....asa trebuia sa fie din prima.Cand reuseam si noi sa pridem ideea de facut pe alea mari si cand se incalzeau cauciucurile(pe fata mai mult)era deja steagu rosu ridicat.
Bine a facut Lafu si alea ca nu a respectat steagurile voastre rosii... Nu mi-a placut...pacat de drumul batut de acolo.Poate pe viitor de lasati si pe noi mai mult,sau va place sa vedetzi spectacol doar din partea lui Tengu,Hai si KNS-ul,n-am nimic cu ei,dar merita si altii sanse. |
Quote:
|
Quote:
regulamentul a fost pus inainte, cine nu vroia sa se dea 2-3 minute nu trebuia sa se inscrie si nu avea de ce sa se planga... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning