Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Break-ul "hellrider" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/115115-break-hellrider.html)

bz_22_fxf 03-05-09 17:25

Re: Break-ul "hellrider"

se pare ca tu nu ai avuzt ce am zis ca astia nu vad talonul de la mine! dar repet pt ultima data pt tine NU VAD TALONUL GABORII ai inteles?

cannavaro 03-05-09 17:25

talonul se poate suspenda si in lipsa.

cornelloco 03-05-09 17:29

:D ca bine zici cannavaro ...

bz_22_fxf 03-05-09 17:31

nu fi atat de sigur canavaro :)):)) app mai baiatul cu 16 valve :)):)) ai vrea tu
sa fie suspendat

cannavaro 03-05-09 17:34

Asa ar scapa toti de taloane si permise suspendate daca ar spune ca nu le au la ei, dar uite ca nu e mereu asa cum ai vrea sa fie.

bz_22_fxf 03-05-09 17:38

cannavaro inaine sa faci o afirmatie intereseaza-te cum se face treaba cu talonul atata iti zic :))

RobertRFG 03-05-09 17:39

Quote:

Originally Posted by bz_22_fxf (Post 2285056)
se pare ca tu nu ai avuzt ce am zis ca astia nu vad talonul de la mine! dar repet pt ultima data pt tine NU VAD TALONUL GABORII ai inteles?

Bine...cum zici tu

bz_22_fxf 03-05-09 17:42

rfg-ule ai vazut ce au zis baietii s acum cateva pagini :D ce tot pui aceeasi intrebare stupida! chiar nu ai ce mai intreba? citeste cateva pag mai inainte!

cannavaro 03-05-09 17:44

Quote:

Originally Posted by bz_22_fxf (Post 2285103)
cannavaro inaine sa faci o afirmatie intereseaza-te cum se face treaba cu talonul atata iti zic :))

pai cum mah nene daca pui in pericol siguranta circulatiei ca nu ai frane sau ai cauciucurile tocite, te lasa militianul sa pleci acasa cu masina ? Atunci cum te mai poate obliga sa iti faci masina sa corespunda d.p.d.v. tehnic, daca nu prin retinerea certificatului de inmatriculare al autovehicului, pe care il vei primi inapoi cand vei remedia defectiunile si te vei prezenta la cea mai apropiata unitate RAR ptr verificare?

cornelloco 03-05-09 17:45

ba grasule batran ce esti vino in pl cu circu tau de masina si iti garantez ca pleci acasa cu trenu si app lasati toate actele acasa ca sa dormi o zi pe la sectia 3 ... si uite asa te prinde noaptea ca sa stricat calculatoru si te lasi dumneata de figuri si aere

bz_22_fxf 03-05-09 17:45

de udne stii tu ca nu am frane cannavaro? sti tu cum merge masina? vb mult si prost tu cel care ti-ai dezmembrat maisna pt un pumn de frimituri! tu vb acuma in nestiinta de cauza! mai baiatule cu 16 valve! am fost si la pl si la buc peste tot! si nu am patit nimic! :)):))

cannavaro 03-05-09 17:48

Nu vorbeam de masina ta. Vorbeam in general la capitolul frane cauciucuri etc.

Am preferat sa-mi dezmembrez masina in parcare, decat sa mi se dezmembreze pe drum... ca la tine. ;))))

cornelloco 03-05-09 17:49

eu nu cred ca ai fost cu ea de cand ai facuto circ asa

bz_22_fxf 03-05-09 17:50

bn mai canavarro! cum zici tu! era vai de maisna aia! :)):)) si zii lui baiatul 16 valve! sa numai vb atat de prost sau astia din ph sunt la fel de vorbareti :))

RobertRFG 03-05-09 17:51

Dacă zici tu că este stupidă inseamnă că asa este...Hai să īti mai pun cateva īntrebări
1 De ce ai făcut farurile negre??
2 De ce ai pus folie pe parbriz??
3 De ce ai pus roţile alea asa mari pe faţa şi nu ai aşteptat să mai faci rost de 2 la fel,să umflii pasajele şi apoi să le pui ca să fie treaba cum trebuie???
4 De ce nu dai şi tu o vopseala pe barele alea???
5 De ce nu īncerci să ştergi cu ceva semnele care au rămas pe uşi de la tāmpeniile alea de cauciuc???
6 De ce nu le tragi o vopsea la jantele alea??
7 Se mai vede ceva cānd pui frāna din cauza stopurilor alea īnegrite aşa tare??
Uite că stiu să pun si alte īntrebări nu numai īntrebarea aia "stupidă" cum īi zici tu

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning