Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

Gabi 11-03-05 08:35

:roll:

https://www.4tuning.ro/gal/albums/eve...l_DSC05806.jpg

ZooM-ZooM 11-03-05 08:45

Unde mama dreq a gasit ala porcariile ce le-a pus p masina?!?!?!?!?!!? in special la ultima poza ma refer....LOL :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vai de capu nostru....ca tre sa induram asa ceva....!!!!!
clar cel mai tare eleron vazut de mine p o dacie....cel mai mare si mai tare KITCH vroiam sa zic :) il intrece si p ala cu eleronu de lemn...!!!

Singurelu 11-03-05 08:46

Vezi...ca...

:arrow: Spoiler pe fatza(la prima Dacie) asa are si XXdadiXX la Fordul sau
:arrow: Eleron pe spate(la prima Dacie de pe portbagaj) am si eu la FIat........

:!: :?: :arrow: :idea: :wink:

ZooM-ZooM 11-03-05 08:51

1 Attachment(s)
lasa ma spoilerul...stiu ca are si XXXdadiXXX la ford...eu ziceam de asta!!!
vezi poza
ps: imi place masina lui XXXdadiXXX,asa ca nu am vrut sa ma iau de nimeni,chill
da asta le cam intrece pe toate....sincer...

road_menace 11-03-05 09:30

dacia rosie de vrancea nu e a lu` dudaev? cea mai tare dacie din Romania (parerea lui)

LaMishto 11-03-05 10:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
:arrow: Eleron pe spate(la prima Dacie de pe portbagaj)

pune`ti ma ca asta din ultima poza.. o sa faci impresie cand te duci la tzara :lol: :lol: :lol:

road_menace 11-03-05 11:47

2 Attachment(s)
va prezint un \"low rider\" de la noi. l-am vazut de multe ori dand cu spoilerul de pamant, dar asta nu conteaza ... masina e \"tare\".

P.S. scuze pentru calitatea pozelor, dar sunt facute in viteza pentru ca meseriasii erau in zona si nu aveam chef de scandal. mai e inca una alba cu spoiler pana la asfalt, dar nu am putut sa o pozez azi ... poate in alta zi

Singurelu 11-03-05 11:58

oooolalala...daca tot ai timp si lucrezi in teren...vezi in Dacia....pe la blocurile alea cum mergi de la Tzigarete spre Piata pe traseu 44...sunt cateva bucatzi de zile mari.....Dacii a la` tuning :lol: :lol:

..IcemaN.. 11-03-05 12:29

prima dacia intrece orice masura : semn Ford Mustang Cobra fata , GTI , 1.6 L (probabil ciordit cu surubelnita de la o SNova)
A doua daice rosie.....noul model MIG 1,3 Lancier produs in Rromania \"mancati-as portofelul\"

Al3xius 11-03-05 14:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"

in general e bine sa te uiti la tine`n ograda si apoi in ograda altuia...asta e daca omului ii place :roll: ...va anunt ca masina inca nu e terminata \"mari maestrii ai tuningului\" ce va gasiti voi ! :x :x :x bleah !

dj05dpx 11-03-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"

dacia asta a avut chiulasa de Renault&turbo-ul care se afla pe PIL acum

mie imi place si masina nu se incadreaza la kitch!!, inca nu e terminata,e deosebita fata de celelalte dacii

dj05dpx 11-03-05 14:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Unde mama dreq a gasit ala porcariile ce le-a pus p masina?!?!?!?!?!!? in special la ultima poza ma refer....LOL :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vai de capu nostru....ca tre sa induram asa ceva....!!!!!
clar cel mai tare eleron vazut de mine p o dacie....cel mai mare si mai tare KITCH vroiam sa zic :) il intrece si p ala cu eleronu de lemn...!!!

eleronul se gaseste si pe alte masini,daca nu-ti place tie nu-i poti obliga pe toti sa fie de acord cu tine,cel mai mare kitch este in opinia ta

Toto - BOD 11-03-05 14:59

Probabil ca e un pic axagerat acel eleron... :wink: dar cum spunea si Al3xius nu e inca gata! Masina mai trebuie lucrata nu mult, ci foarte mult! (de exemplu fatza tre bine finisata)... Ceea ce nu observati voi in poza este culoarea, care este super (pe cuvant! e bestiala) si modul in care sunt umflate aripile (sunt super marfa umflate... in spate se continua si pe usa... e frumos)... interiorul este super... are bord de GSi (se imbina super marfa) electronic (turometru este digital pe grafic si vitezometru digital)...

Dar e adevarat ca acel eleron nu e chiar cool! Masina mai trebuie lucrata, dar arata mai bine ca multe altele!

Gabi 11-03-05 15:00

Pardon, \"mare maestru al tuningului\", da' parerea mea (am dreptu' la o parere personala, nu ?) e ca arata jalnic si din cate vad, nu sunt singur care crede asta. Daca tu crezi ca prin actiunea mea am atacat \"clubul\" tau, te inseli, iar cand tu ai facut aluzii subtile, ai facut ultima ta gresala.

Da, n-o fi terminata, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Vopseaua e superba, aripile spate sunt umflate frumos, jantele dragute, dar acest eleron ESTE DE ***!!!

Parerea mea ! :wink:

PS: dpx, dragule, e posibil, nu stiu, da' eu vorbeam despre acel masiv eleron de Cosworth (n-am mai facut aluzie la ala de pe portbagaj).

dj05dpx 11-03-05 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"..IcemaN..\"
prima dacia intrece orice masura : semn Ford Mustang Cobra fata , GTI , 1.6 L (probabil ciordit cu surubelnita de la o SNova)
A doua daice rosie.....noul model MIG 1,3 Lancier produs in Rromania \"mancati-as portofelul\"

serios?stii de unde provine copia de la eleron?

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning