![]() |
Re: > Discutii - E46 Club <
cred ca nu realizezi ce inseamna sa pui un v8 pe e46...singurul e46 v8 care il stiu e cel de la hartge care are motorul de pe m5 e39
|
Au pus si cei de la G-power pe caroseria Coupe... m5 v10... deci nu este imposibil... dar sunt de parere ca e46le nu are suficiente sisteme, de control al tractiunii incat sa tina sub control cei 507cp. :)
|
Quote:
|
pai eu asta sugeram... ca si v8 pe urs = nebunie curata :D,
|
eu stiu unul cu v8 facut de hamman pt reclama la anvelopele Continental parca
|
Sper sa nu fiu off topic. Mi au furat oglinzile, le am inlocuit, dar nu mi vine sa dau asa in fiecare zi 700 de mii pe o oglinda. Banuiesc ca nu sunt singurul care patit-o.
Voi cum le protejati? Am vazut prin parcare ca unii chiar si le crapa singuri dar nu as vrea sa ma sabotez singur. Daca aveti poze si mai bine |
Mi le-au furat si mie de ceva timp si nu pot sa gasesc la un pret bun geamurile de oglinzi plus capacele.
|
Quote:
|
si mie abia ce mi-au furat oglinzile, de cand a nins pana acum am tinut masina pe locu meu de parcare platit, ca am anvelope de vara si n-am vrut sa merg pe zapada, si cand s-a terminat zapada acum 2-3 zile si vroiam sa plec undeva cu masina, observ ca nu mai am oglinzi, tari rau astia care le fura ce pot sa zic ..
|
eu mi-am luat oglinzi in sfarsit de coupe, se cumpara la greu astea, orice dezmembrare care se deschide nu mai are oglinzile, noroc ca citeam topicul unui user care si-a pus oglinzi de ///M si mi le-a dat mie pe ale lui, acum am ramas cu oglinzi de berlina, daca vrea cineva sa ma anunte, le dau ieftin parca :)
|
4 Attachment(s)
Salutare,am si eu un bmw e46 318i 118 cai stock (150 in prezent),achizitionat in luna ianuarie 2008 ,pun cateva poze sa vorbeasca de la sine,astept si cateva sfaturi la partea de motor,blow-off-valve merge pe benzinar daca n-am turbo?am pus numai cateva poze deocamdata;modificari aduse masinii kit filtru carbon BMC CDA ,evacuare schimbata pana la catalizator cu finala carub,(urmeaza sa-i anulez catalizatoru si sa-i mut evacuarea in prag ),tuning exterior ,vopsita recent gri-negru predominant,aerografiata(capota,laterale)
|
Fara suparare...fiecare cu gustul si placerea lui....dar uscatorul ala de rufe de pe portbagaj n-are ce cauta pe un e46...e groaznic.....parerea mea:-)
|
@ ady_viteza...de ce nu contiunui lista? :lol: ca nici acea priza pe cupola, nici siglele cu M, nici prelungirile alea, nici parasolarele cu M............. n-au ce cauta pe masina. dar cum ai zis, fiecare cu gusturile lui:oops:
|
Quote:
|
saracele roti ...sunt singurele care merita salvate!...
frate..fara suparare...dar masina e oribila:| nu are nici o treaba cu realitatea..pe bune:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning