![]() |
UITE CA A TRECUT SI REVELIONUL!!!
NOROC SI SANATATE LA TOTI IUBITORII DE TUNIG SI FETE FRUMOASE! LA MULTI ANI !!! |
gabi,,, bine ai venit,,, nu ai mai postat de hmmmmm de vro 3 ore crd,,,,, :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
cred ca s`a rezolvat cu aparatu :D ca era pacat :9 sa se strice aku pe 1 pup fratoriiiiiiiiiiiiiiiii :* se stiu ei :D |
REEEEE
AHO AHO COPII SI BROTHERI :p LA MULTI CE VRETI VOI!!!!!! CAI,BANI,SANATATE,BAUTURA.........
|
...
CE ANAPODA AM SCRIS :))))))) BEUTURA E DE VINA ASA CA PLS NO COMENT!!!!
|
ce mai faceti mah?? cum e revelionu e mf?? yo sunt cam beat,,da asta e,, asta crd ca e ultima oara cand va mai scriu,,,, adik cand pot sa va mai scriu,,,ca dupa aia nu se mai stie,,dak o sa fiu in stare
|
:) la mine plm o dam in povesti aku asteptam sa mai vina lumea si sa incingem al doilea gratar :D :))
sunt putin ametit da ma intind cateva min si asta e :D pup hai ma ati adormit ai draku :D cu cine vb pana la -10 maine dimineata ? |
uite ca mai pot sa scriu,,, decand nu am mai postat am mai baut ceva,,,, nu pra mult da e bene ca shi asa sunt destul de beat,,, :drunk: :drunk: :drunk:
VA IUBESC PE TOTI,,, 4TUNING,, |
ai drak v`ati imbatat? !!!?
|
LA MULTI ANI SI LA MULT BANI (pe care sa ii dati pe tuning) SI TOT CE VA DORITI SA V-I SE INPLINEASCA !!!!! :drunk: :drunk: :joy: :peace:
IMI PARE RAU CA NU AM PUTUT INTRA MAI DEVREME DAR.......... ASTA-I VIATA :D LA MAI MARE SI SA NE IMBATAM SANATOSI :drunk: :peace: :drunk: |
aveti grija la gripele astea,,,, gripa caviara shi gripa berara,,,, asta din urma am descoperit'o eu ,,shi se ia dak unu care a baut multa bere sta langa unu care a baut mult vin,,, sa stiti asta de la mene ,, da?? aveti grija dragi forumisti ca doar stiti cat tin eu la voi shi nu vreau sa va imbolnaviti,,,
|
acum am ajuns si yo acasa :)...ma culc :Pnb
si LA MULTI ANI.... TRAIASCA 4TUNING... P.S. Gratzian...m`ai dezamagit in seara asta :D ma asteptam sa faci mai mult atmosfera....ai gasit sticla de palinca si ne`ai parasit...URAT din partea ta :D |
La Multi Ani! :headfones :drunk:
|
Un sincer :
La multi ani ! |
am dormit 1 h :D si m`am trezit pentru partea a doua :D :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning