![]() |
Re:
Quote:
postul meu de mai sus este legat de interpretarea postului meu initial, cine il intelege si cine nu. Nu are NICI o legatura cu opinia mea personala despre masinile din discutie. Dar cum nici tu n-ai inteles (si nici nu ma asteptam) e clar in care categorie intri. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Imi pare rau, dar supraestimezi aceasta firma si impactul ei de pe aici. Cred ca revistele si articolele iti prezinta o realitate distorsionata pentru ca se axeaza pe lucrurile pozitive care, nu contest, exista si exista multe si intr-adevar desi au vanzari considerabile si da, e o masina respectata, atunci cand faci un pas inapoi si privesti totul in ansamblu, vei vedea ca este doar 1 din jucatorii care incearca sa se ridice pe piata. Eu inca odata iti spun ca nu am absolut nimic cu aceasta firma, mie chiar mi-ar place un M3 sau seria 5 cu motorul V8. Si inca odata iti spun ca BMW este privita aici ca o masina de mult moft si putina utilitate. |
Re:
[quote=\"fishbone\"]
Quote:
Mini e produs de BMW. Probabil la asta se referea. Sau poate la vreun model minabil de gen 116i pe care daca l-ar aduce pe piatza nord-americana l-ar scoate dupa maxim 1 an. Sa speram ca lasa seria 1 in Europa. 323i este cel mai ieftin model de BMW comercializat in nord-america si el este deja intr-o gama de preturi care depaseste media de pret a masinilor vandute. Asta nu inseamna ca sunt putini care si-o permit. Chiar deloc. Majoritatea AR putea s-o cumpere daca vor neaparat. Ci sunt putini dispusi sa cheltuie astfel de sume pt tipul asta de masina, sau pt o masina, punct. |
Re:
Quote:
dicta au ajuns toti cacatii obositi sa ma faca pe mine prost vezi-ti de lungul nasului |
si cu postul de mai sus vrei sa demonstrezi ca nu e adevarat? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
si abtine-te cu comentariile la adresa mea nu ma cunosti si atata timp cat faci o acuza fondeaz-o altfel e inutila |
aha, deci eu sa ma abtin de la comentarii la adresa ta dar ca tine mai sus la adresa mea, cum f elegant ai spus \"cacat obosit\" este OK nu?
Sau tu ma cunosti si iti permiti? Nu e nevoie sa scot eu quote-uri care sa demonstreze ceva, o faci singur cu posturi ca cel de mai sus de un nivel de cultura si de limbaj de exceptie. Stii cum se zice, Money doesn't buy class (or brains). |
Deci cum bine spuneati BMW este unul din actorii pe piata premium care incearca sa se ridice si sa vanda. Asta e ideea de baza. Realitatea prezentata de revistele americane nu e deloc distorsionata in viziunea mea.
E foarte adevarat ca BMW nu are nimic sub 14000$, dar nici nu urmareste sa aiba, piata lor in SUA este axata pe sectorul premium unde se descurca onorabil avand in vedere concurenta. Nu-s de acord ca BMW e prost vazuta in SUA si de aceea v-am acuzat ca denaturati sau ca furnizati informatii incorecte. Asta e principala mea acuza. Pacat ca multi nu au habar, pacat ca cumpara doar culorile nu si masina, asta e chiar trist. |
Ai bani de masina serioasa iti iei BMW ai mai putin cauti la altii.
Calitatea trebuia discutata si vit trebuie sa stiti cand cautati pretul masini ca de fapt negociati calitatea. |
Nu inteleg de ce totusi magirnalizati impactul imaginii si asta mai ales in USA unde e foarte importanta.
|
un SUA sunt multe X5 si infiniti.....sunt aproape cam in acelasi numar :roll: :wink: ...cel mai popular SUV fiind Hyundai SantaFe...
|
cel mai vandut SUV in america e Ford Explorer
Si de departe. in clasa Premium este Lexus RX, si el, de departe. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning