![]() |
Re: Mi-am luat civic
ahh...nu mai pot sa dau edit.
in fine completare la ce am zis mai sus: clar si logic, are o influenta asupra sunetului si faptul ca el nu are voie sa i dea in gura fiind in rodaj...deci pm... oricum astept rasp. |
ma, ce-i drep evacuarea se auzea foarte tare dar despre performante nu stiu ce sa zic. asteptam sa facem rodajul si facem cursa ;)
deci, o mica provocare |
your on mister!
|
Ne lasi asa in ceatza? :)
Spune repede.. Cate gauri ai dat in evacuare.. :lol::lol::lol: |
baietii nu sunt constienti ca masina mea se aude clar si distinct si de la 1.5 km departare de aceea vorbesc in necunostinta de cauza :)
cum adica de ce motorul meu se aude mai tare ca al lui fanete ? ... de aia ... :)) e tot 1.6 cilindreea deci ar trebui sa se auda cam la fel. eu vorbeam de evacuare care e custom. si nu mai vorbiti de softuri ca nu am nici un soft. |
am continuat pe pm, sa nu i stricam topicul lu' fanica :D
|
6 Attachment(s)
un mic update la ce se intampla cu masina mea
mai e de munca si bani de cheltuit... cit despre motor este tot ce pot arata deocamdata :D |
dat dreaq fanete asta :)) nice ...imi place ...succes in continuare
|
3 Attachment(s)
lucru dreaq cu vopsitu asta ! am zis ca daca tot sta mashina pe dreapta shi tot nu aveam ce face mi l`am facut shi yo! da m`am kinuit ceva
|
a lui fane a fost vopsit in camp electrostatic .. ceea ce itzi sugerez si tie sa faci in cazul in care nu ai facut-o deja pentru ca altfel risti sa se exfolieze vopseaua :)
|
A iesit tare.. :D
|
Quote:
|
Misto masina fanete. Nice job. Mai ai de lucru la ea dar pare promitator.
Cum ai reusit Urban? K doar de abia ai luat-o. |
am dat de o shoferitza
|
Quote:
Pragurile sunt de pe la Constanta? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning