Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Calendarul Tomisarilor - Sectiune de Caterinca ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/111112-calendarul-tomisarilor-sectiune-caterinca.html)

Sofro 30-06-09 14:53

Re: Calendarul Tomisarilor - Sectiune de Caterinca !

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2449815)
hahahahah ba ce pot sa zic duma e buna dar tu si sofro = 2 cenzura :)))))))) si hai incercati sa lasati invidia asta d-oparte ca nu e bine :)))))) stiu ca vreti sa fiti ca mine dar lucrul asta nu o sa se poate pentru ca din puncte de vedere psihic sunteti 2 cenzura :))) care vor sa iasa in evidentza cu dumitele luate cine stie de pe ce forumuri si hop postate aici :))))))

PS: Bah Dacia aia baremi e cat de cat draguta fata de cielo ala rosu cu YZF la numar care toata ziua il vezi cu sacii de cartofi in portbagaj :))))) Aia da suferinta maxima!

Va multumesc ca mi-ati facut ziua asta foarte placuta si va transmit un mare ''Davash la beeep sa va dau de frustratzi beeeep care sunteti'' :)))))) :*:*:*

PPS:Stiu ca stai cu bunghiu ca sa vezi POSTUL asta ca sa ai placerea de a sterge/edita :)))) asa ca am facut printscreen just to make sure :))))

Hai La multi ani! :))))

LE:Sofro si tie sa iti trag la beep! :)))

Frate eu de und sa stiu?credeam k ai venit prin c-ta si umbli umdercover...mai stii:))))))))=)))))) :d

ct11lyv 29-07-09 10:22

si pe tomis de cand e sens unic nu mai este activitate.....e vina lu mazare :)
sau unbla lumea prin alte parti..

zbuf 29-07-09 15:37

da..........mai nou o ard prin parcari and other:P cine stie cunoaste

COSTAS_EXD 29-07-09 15:40

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2520554)

Eu unul am observat ca a inceput sa reinvie "sala" si colac peste pupaza incepe sa se miste din nou Portul Tomis. Ca sa vezi nostalgicii unde erau.:confused2

CT18NRG 29-07-09 15:41

da s`au facut praf drumul si parcarea la tomis :-<

COSTAS_EXD 29-07-09 15:44

Ai dreptate, dar sa stii ca unde lucrez eu se aude si exista si studiul de fezabilitate pentru reabilitarea integrala a zonei peninsulare....cand se vor apuca de ea nu stiu. dar initiativa este. de la asfaltare, iluminat public, agrement si altele, laudabil, zic eu.

CT18NRG 29-07-09 15:45

am auzit si eu de proiect unde lucrez eu :D dar totul depinde daca iese psd` sau nu la prezidentiale acum ...
si soseaua de coasta e aprobata .. dar nu au fost elaborate modalitatile de finantare .. asteapta si pt asta noiembrie :)

COSTAS_EXD 29-07-09 15:50

La urma urmei eu sunt cam apolitic, dar daca PSD-ul este singurul care poate face ceva.... mai conteaza???

CT18NRG 29-07-09 15:52

sincer sa fiu , toti sunt o apa si un pamant
tot ce se "Face" , se intampla doar pt a`si scoate ei bani , nu din interes public.
la noi cat de cat , fatza de restul tzarii , au furat facand , si se mai vede cate ceva . prefer asa , decat sa fure tot si sa nu apara nimic :))
ca fura psd , pdl ,pnl sau independentii ... mi`e tot una :D

ct11lyv 29-07-09 19:08

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2520554)

depinde unde :D se sta si ce se face :D taci ;)

Sofro 24-09-09 22:01

1 Attachment(s)
zbuf va asteapta la sediul bancii ptr imprumuturi cu cea mai mica dobanda de pe piata:)

SMocKey21 24-09-09 22:03

hahahahahha :))))) imi place biroul lui zbuf :))

D_M_X 25-09-09 13:18

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2520578)
am auzit si eu de proiect unde lucrez eu :D dar totul depinde daca iese psd` sau nu la prezidentiale acum ...
si soseaua de coasta e aprobata .. dar nu au fost elaborate modalitatile de finantare .. asteapta si pt asta noiembrie :)

Anu trecut au refacut toata instalatia electrica in zona peninsulara si trebuia si raja sa-si faca treaba ,dar nu s-a inteles primaria cu ei si au termen 2 ani sa-si faca treaba dupa care incepe si asfaltarea.Clar ca n-are rost sa asfalteze si dupa sa sparga iar...asta daca nu e cineva cu gusa mare sa mai haleasca ceva lovele

Ursu-=X-Team=- 25-09-09 22:47

o sa faca un maare PENIS....Toti sunt niste hoti ,, Si , sincer si eu daca eram ca ei FURAM de ruam ,. Asa ca...

ct11lyv 27-09-09 00:29

poate cand o sa avem noi vreo 50 de ani o sa termine soseaua

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning