Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   MK3 - G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/110224-mk3.html)

RideTheRiddle 18-12-09 23:26

re: MK3 - G E K

:)) da, pot sa spun ca se da, toata chestia e sa ai unde.

RideTheRiddle 20-12-09 12:00

we have xenon :D astept noaptea sa testez si daca sunt reglate bine farurile sa nu orbesc pe careva :D

ovidiu89 20-12-09 13:54

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2904386)
:)) da, pot sa spun ca se da, toata chestia e sa ai unde.

Ai avut dreptate se da si se da chiar foarte bine.
Gata cu xenonu ai schimbat infatisarea la masina am avut si eu pe cielo si pot sa spun ca se vedeeeeeeeeeee

t1grul 20-12-09 14:02

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2907735)
we have xenon :D astept noaptea sa testez si daca sunt reglate bine farurile sa nu orbesc pe careva :D

stai linistit ai vazut ca in cr se poarte "orbitul cu xenoane"
:)

RideTheRiddle 20-12-09 14:10

:)) trebuie neaparat sa imi pun si proiectoare sa trag si in alea xenon ca si asta e la moda.

eu am indreptat lupa cat mai jos, sa speram ca e bine, daca nu si daca din spate vine vreunu diseara care te lasa orb sa stiti ca eu sunt sa nu ma injurati :D

RideTheRiddle 20-12-09 23:33

vad ca nu am deranjat pe nimeni asta seara, deci e bine, alta viata cu xenoanele, vad si eu in fata bine, dau pe faza lunga si ma gandesc cum am mers pana acum cu farurile asa chioare.

@ovidiu: nu s-au aburit farurile se comporta chiar mai bine

ovidiu89 20-12-09 23:59

Ti-am zis ca se vedeeeeeeeeeeeeeee cu xenoanele, mie mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc acuma cu becurile normale.

RideTheRiddle 02-01-10 17:25

6 Attachment(s)
ovidiu, da intradevar, acum cu farurile normale mi-e foarte greu, diferenta de lumina e parca prea mare :D

si niste poze mai noi cu masina, jegoasa, si in poza din spate, de admirat galeata portocalie, primita de la base, care si-a facut foarte bine treaba ca galeata cu nisip cand a nins

Razvan_b50kze 03-01-10 00:28

de cand nu o mai vazusem....se tine bine babutza :D

RideTheRiddle 04-01-10 16:04

eh, iarna nu a fost tocmai blanda cu ea si mi-a dat u n bun prilej ca in primavara sa ma gandesc serios la o revopsire.

pana atunci ne mai ocupam putin de partea mecanica. pana acum vreo saptamana imi tot batea ceva la plecarea de pe loc, m-am gandit ca o fi vreo planetara, am fost cu ea la mecanic, am verificat-o, nu are nici un joc niciunde a verificat mecanicul tot ce se putea, si culmea de atunci nu mai bate :shock: masina asta e ca atunci cand te duci la dentist cu o durere ingrozitoare de masea, si ajuns in cabinet brusc nu te mai doare nimic de frica. singura problema in momentul de fata de care sunt sigur este cureaua de la servo/pompa de apa care e ceva mai lunga decat de obicei si are joc, probabil de la diferentele mari de temperatura din ultimele saptamani s-a dilatat, din fericire, ieri inainte sa vin la bucuresti am trecut pe la mecanic sa o schimbe, nu am reusit ca era coada, si de atunci nu a mai facut nici o problema asa ca daca e sa faca vreo figura trec prin fata vreunui atelier de mecanica si se rezolva

ovidiu89 04-01-10 16:40

creca masina ta traieste un fel de herbie daca stii filmu:))
si eu cred ca trebe sa schimb cureau si lichidiu de servo incepe sa se miste greu servo

RideTheRiddle 04-01-10 18:37

ar fi ceva :)) o sa ma iau la intrecere cu vreo masina din nascar sa vedem :))

MadAboutGolf3 04-01-10 23:42

frumusel golfanu', culoarea face tot chiar de e mai pretentioasa , e ceva special, nu zic ca farurile nu mi-ar placea , sau stopurile sau jantele :D
nu`mi place ca e murdara .. dar na.. sezonu.. se scuza :D
si de care 1.8 ai tu ? tot de 120cp ? :D:D:D
bafta, numai bine!

RideTheRiddle 05-01-10 10:47

ms ms
si ca raspuns la intrebare: pe langa aia 120 eu am si sticker cu 4tuning, deci am putin mai multi :))

Yo87_xXx 05-01-10 11:56

xenon....bun, dar altceva? hai continua, sa trag si eu de voi nu numai voi de mine:lol:
apropo: deja sunt invidios, unii cu 1.8 au 120 cai stock:-P, iar altii cu 1.4 cu modificari puternice deabia daca ajung acolo:D...viata e nedreapta. scuze ca iti poluez topicul, dar asa bine am ras aseara.
asteptam noutati....

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning