![]() |
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
Intotdeauna e greu sa gasesc cuvinte in astfel de situatii. Dumnezeu sa-l odihnesca in pace. Condoleante familiei.
|
Condoleante,Dumnezeu sa l odihneasca!:(
|
Dumnezeu sa-l ierte!
|
Maine ..Miercuri 17.02 il aduc acasa si pe bogdan si pe maicasa :( am citit comm si erau puse de cand el era in spital si acum el numai este..un baiat foarte de treaba si mama lui la fel dumnezeu sa l ierte..:( nu ne asteptam la asta la toti nu ne vine a crede ..:(
|
Condoleante!......
|
condoleante familiei , Dumnezeu sa ii ierte !!!
|
Dumnezeu sa-i odihneasca
Condoleante :( |
De ce Doamne toti tinerii au in ziua de azi ghinion??
De ce Doamne ii iei pe cei cu suflet bun ?? De ce Doamne??De ce?? Nu a fost de ajuns TXA,Micutzu...acum si ...acest om !? Sincere condoleante rest in peace nu il cunosteam personal ,dar era un om cu toata viata inainte ! |
Dumnezeu sa-I odihneasca!!!
|
Dumnezeu sa-l ierte....Si sa-l odihneasca in pace, pe el si mama lui...Sambata seara am iesit la suc mai multi, am stat am ras, ramasese ca a doua zi sa mergem sa ne impuscam cu lasere....din pacate, nu s-a mai intamplat....Dumnezeu sa-l odihneasca! incredibil......:cry::cry:
R.I.P. BOACA.......... |
1 Attachment(s)
...............................o lacrima din ochii tai de-ar curge,daca me-ai vrdea ........ PT tine BOACA viata a fost o piesa de teatru , in care nu durata rolului conteaza, ci felul in care interpretezi -.si el a stiut sa fie (de uni iubit de alti urit) dar tot timpul linga noi ..o sa-mi lipsesti .....cine ma ma suna pe mine noaptea BAAAAAAAAAAA cine ?????
|
Din partea mea si A.S West Side Racers Oradea sincere condoleante,familiei,prietenilor.
Nici n`a inceput bine anu si deja incep sa se duca dintre ai nostri.Trist dar din pacate n`ai ce face in tara asta de 2 lei...cand o sa ne revenim oare? |
Atuncia cand cei din spatele volanului vor gandii de 10 ori mai mult daca sa apese pedala de acceleratie sau nu,sau atunci cand vor fi ei constienti ca mai sunt si alte vietii prin trafic nu numai ei !
|
Dumnezeu sa-l odihneasca pe saracutul baiat!eu nu-l stiu dar imi pare super rau!:cry::cry::cry::cry:
condoleante familiei lui!:D |
Dumnezeu sa`l ierte pe Bogdan ... si pe mama lui ...
cuvintele nu`si mai au nici un rost acum ... e prea tarziu ... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning