![]() |
Re: BH 04 ARO
Quote:
nu imi spune ca vrei sa pui bot de urs pe rechin |
Sorry de ot,dar parerea mea e ca ursul e urs si rechinul e rechin...nu as putea spune ca arata mai bine unul ca altul....sunt doua modele fff diferite....daca ar pune cineva bot de urs pe rechin ar arata cam ca dacia cu bot de BMW....:?
|
eu zic ca sunteti cam offtopic ;)
|
salutare
motivul ca nu am pus poze in zilele astea nu e ca nu am lucrat pe usr! e ca am facut niste lucruri care nu prea se vede (tapiterie plafon,montat trapa si reglat,montat in usile geamurile el,inchiderea centr ,senzorii antifurt pe clanta,bandouri laterale......)dar maine seara vin cu pozele. saptamana viitoare vreu sa scot ursu.in 29 apr am concurs la cluj!!!!!!!! |
heheheh
o sa il vad live!!!!! numa sa partici si tu la grupa corespunzatoare;) |
Sal Domy frumos BMW !! imi pare rau ca ai facut accidentu ala! dar bine ca ai scapat teafar!! Felicitari si bafta in continuare!! Si hai cu niste poze sa vedem ce iai mai facut !
|
in seara asta vor sosi si pozele. fitzi pregatitzi.
|
Quote:
Quote:
|
BIMMERFEST? VI DOMY? SA UNIM COLOANELE!:lol: (de masini)
|
8 Attachment(s)
vin pozele ca pe banda..... no commentttttttt. sa il lasam pe doomy sa se exprime.....
|
SIncer sa iti spun cand am vazut masina varza mi-am adus aminte de prima dacie care a avuto fratemiu infipta intr-un stalp!!! Sincer sa iti spun incepusem sa vars o lacrima cand ti-am vazuto indoita!! :( Dar sunt happy ca ai scoso !! Esti meserie da crezi ca a meritat!!!??? Ori cum e bine ca ti la ea ca la ochi din cap!! :P
|
Fratie am mai vazut volanu cum e indoit!!!Ce draku asa dement esti??? Treci si pe la mine sa ma dai o tura da sa speram ca nu indoi volanu si cu mine!!! :)
|
Quote:
|
Quote:
acuma fac instalatia electrica:muzica,neoane,alarma,geamurile,inchideri le centr,electro ventilator............... nu prea se vede noutati pe masina numa o gramade de sarme si mufe,dar si asta trebe facut.dar fac maine ceva poze |
3 Attachment(s)
avem poze noi. painea caldaaaaaaa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning