![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
nu o sa pot sa vin sorry :(
|
nici eu ca nu am masina...........:(
|
Baieti, maine la pranz ajung in Brasov cu prietenii mei si o sa stam la Bran, la o vila. Nu am nici un numar de telefon pe care sa va pot contacta. Pana la noapte, la ora 4, mai pot citi forumu'. Daca nu posteaza nimeni pana atunci, numarul meu e 0721902149.
:wink: |
Deci... va rog... Yackone, catalyn, anyone, da-ti un sms, un beep, un telefon, ceva, sa pot lua legatura cu voi cand ajung prin Brasov!
|
in seara asta, 15, 08, 2006 sa lasat in poiana bv , in parcare , cel mai misto show, activitate a clubului Speedline! multumim tuturor! iupii! (inclusiv politzailor care au fost super de gaska)
|
bai politzai au fost de treaba :) pt ca am stiut eu sa negociez! da te rog ! filmu il fac in seara asta! e destul de interesant
|
Filmuletzu needitat il gasitsi la http://rgm.rdsbv.ro/speedline
varianta editata va urma! |
sa traitzi sefu! :)
|
fu super tare..ma jur;))) pacat ca masinutza mea m-a lasat dar asta e...cu ocazia asta miam si gasit client la ea cu 13.500euro...deci in 2 saptamani masinutza nu mai e a mea...dar urmeaza ceva :twisted: :twisted:
|
freak..... noua Dacia Loga 1.5 dCI????????? :):):):):):):) aia i buna pt u! pe aia sigur nai cum so strici! nu te lasa ea!
|
Hai cu editarea filmului.
|
Quote:
|
Quote:
|
asteptam cu nerabdare filmuletzul editat...........
|
Sper k pregatiti masinile pt Buzau , nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning