![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS
am spus mai sus, inca nu stiu ce bani mai am, mai e cate ceva de facut, mai ales ca acuma tre sa fac ITP`ul, tre sa trec motorul, jantele, geamurile, dupaia sa fac asigurarea....
|
Arata foarte bine .
Bafta in continuare !8) |
Bravo tata.....frumoasa foc :twisted: daca tot o incalti, incalt'o cu ceva mai mare, adik dimensiuni mai mari la cauciucuri, un 205, 215 pe 40, sau 45 ;)
Si tu ai de omologat tata o gramada, ai ditamai lista :lol: in comparatie cu ce'am avut eu (motor/culoare) :lol: bafta la RAR.....eu am scapat de ele, luni ma duc sa le trec in certificat si sa'mi faca altu' nou. |
hai ca a iesit bine, dar eu as fi vopsit si oglinzile
cu niste bandouri de gsi ar da super |
@cosmin -da, o sa vopsesc pe rand totul...nu mai ramasese asa multa vopsea si nu am vrut sa ma risc....multumesc
@bjp- multumesc nene, sper sa rezolv ieftin, oricum am de pregatit masina pentru itp, faruri ( nu`mi bat deloc ), 4 gume ca le am slick, parbriz ca e crapat...si cel mai rau..noxele. sper sa iasa macar ele bine....:P @paul - ms omu`:D |
Deci WAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bv maricon... Muma de masina ti-ai facut, bravo... felicitari!...
|
multumesc motrule
|
arata bine cois , insa pune`i semnale albe , in rest arata bine, insa nu cred ca trebuia sa`o scoti afara ...:-? nu se prafuieste?:)
|
a stat 1 zi si 1 noapte la cuptor, s`a prafuit putin dar aia e:D
|
Astazi s-au cumparat inelele de centrare si 2 gume....s`au montat, totu e frumos:))adio vibratii la volan:P
|
Las k e bine! ; ) )
|
9 Attachment(s)
Photo Session....Multumesc Ionut GBP
|
numarul de pe spate ...puteai sa il cobori putin mai jos ..intre buza si bara....am vazut la cineva si arata foarte bine..incearca cu photoshop sa vezi poate iti place ....oricum arata bine masina bafta:D
|
1 Attachment(s)
:peace:
|
Bravo my friend! Foarte frumoasa masina!... Si baiatul care a facut pozele... Felicitari pt masina!
P.S. Zi si mie cat te-a costat vopsitul! :P BV :* |
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning