![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
la caroseria de 1300 nu incape cutia in 5 trepte de dacie, loveste in podea...motiv ptr care a decupat din podea :P
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca a ta, din 90, a avut 4 tr, ori pusa de altcineva... ori nu mai aveau aia de la fabrica cutii in 5 tr, si ti-a montat in 4...:D "cunoscatorii astia..." |
Quote:
Quote:
si legat de podul pedalier iar nu stii nimic....adevarat ce spune sirius.:) |
Quote:
flocea mersi pentru sfaturi dar masina e deja rulabila:-) sfaturile tale sunt bine venite atata timp cat nu sunt rautacioase si stupide:) legat de presa aia, majoritatea au recomandat ciocanul si ranga, presele sunt proaste se pot rupe, mai ales cand pivotii nu au fost depresati deloc , oricum sunt foarte multumit de motorul de 1.6, a vazut si bolidul de difetente e intre 1.3 si 1.6 pt ca a condus si el masina si a ramas:mrhappy::workout: numai bine |
ai pregatit`o de drum ??
|
Quote:
@b08ygs - si eu am 1.6 si 5 tr stiu ca merge ff bine..:) |
Quote:
|
pana la urma de la cat incep cursele ? de la 8 sau de la 10 ?
|
in mod normal la 9 10 ceva de genu:P
|
Quote:
idem refrenul anterior!:D |
sirius, btl... o avut 5 tr pe masina.,.. si din cate stiu nu o modificat nimica. masina lui e din 70 si ceva..:)
|
I-am pus cutie in 5 , si am lovit de 2 ori cu ciocanul in podea sa urce cu max. 3 cm mai sus. In rest nimic. Oricum nu recomand cutie cu 5 pe motor 1.3, e o porcarie parerea mea.
|
In sfarsit!!!
Sper ca te-ai lamurit flocea! |
:) pai a lovit. e diferenta mare, intre a lovi si a taia ! stii sa faci diferenta? la mine nu loveste
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning