![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
Imaginea BMW as asocia-o mai degraba cu masina de "golanas"(dc. ne referim la modelele mai vechi in special)..dar nici marca asta nu scapa de proasta imagine de care se bucura mercedesul..si mai nou audi!:cry: Quote:
Quote:
Ca vanzari seria 7 a fost detronat datorita design-ului(nu prea reusit ce-i drept),uzurii morale cat si de aparitia noului S-klasse...iar audi a crescut datorita face-lift-ului(concept nuvolari) si a tractiunii quattro foarte cautata si reusita ce-i drept! ;) [QUOTE=Bogdan_Irimia;992247]Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva: 6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.[QUOTE] Exista asa ceva dar "custom" mai ales prin SUA dar in nici un caz din fabrica....nu stiu ce-i cu aia 900 de cp,dar ma rog...;) In concluzie cea mai reusita este S-klasse binenteles,este cea mai buna limuzina din lume(la clasa ei) din toate punctele de vedere:design,motorizari,lux,performante,siguranta ,tehnologie,etc... P.S.-Pacat de imaginea de care se "bucura" in romania astfel de masini,elita industriei auto germane! |
asa m`am saturat de povestea asta cu tziganu si mashinile sa mor eu.. ce treaba are mashina.. sau mai bine zis ce vina are ca a ajuns pe mana unui manelar de asta? sa nu uitam gasesti manelisti si cu corvettze Z06 deci nu are nici o relevanta aici vorbim de mashini sau de posesori lor? pai un s`kalsse poate ajunge sa fie de la mana unui tzigan pana a unui presedinte... multzi sefi de stat au fost plimbatzi in s`uri de multzi ani. Deci mai bine vorbim de mashini nu altceva
|
Quote:
Sa nu uitam de VW care a fabricat Bugatti veyron(sper ca sa se scrie) cu 1100 de cai putere. si 420 de km/h in bord, doar ca viteza maxima atinza a fost de 370. Deci nu va mirati prea tare.Cei din afara cunosc tehnologie pt ca nu au facut practica la uzina tractorul brasov. Eu la a mea am 400 (stoc) iar daca ii pun un supercharger ajung la 500 si un pic. Am auzit de M5-uri cu pana la 800 de cai. Ce e asa greu de crezut? |
1 Attachment(s)
si cam asa arata din fata, doar ca era alb.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Eu mor de ras...cred ca face confuzie intre cuplu masurat in NM...si CAII PUTERE...:D
|
Quote:
|
asta pt sl si scuzati eroarea pt ca intradevar erau 750 de cai si 1000 torque.
https://www.youtube.com/watch?v=dd6SP0p_XN4 pana la urma si daca spuneam ca un trabant are 300 de cai trebuia sa fi expicat frumos si sa nu deveniti voi miezul.:)) :)) :)) Asta cu cls-ul nu-mi ramane decat sa-l mai vad o data sa-i fac poze.apropos de chestia asta cautati pe google si cititi si forumurile din strainatate. cat despre bugatti, intradevar m-am grabit si am scris aiurea. ma gandisem la cu totul altceva. prefer totusi sa nu mai fac absolut nici un comentariu la sectiunea asta, pt ca deja sunteti prea multi cunoscatori.presupun ca majoritatea conduceti pasat. :)) :)) :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
@Bogdan_Irimia-1000NM vroia sa zica!!;) |
Quote:
si acuma de la a8,7 si s ajungem la cls? si ca sa nu fiu offtopic,un s-klasse este peste am2 cam la orice : design,putere,interior,etc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
veyronul are fix 1001 cai (si ar mai fi versiunea sport cu 1100cp blabla) si e singura masina care a depasit bariera de 400km/h atingand 412km/h daca nu ma insel... frateeeeeee a ta cat are 'in bord'? legat de masina ta si de posesorii de bmw, sa o stapanesti sanatos dar dupa cum vad ca te pricepi chiar imi pari taran sincer si fara ofense, numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning