Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1069-audi-a8-vs-klasse-vs-bmw-seria-7-a.html)

THX-1 11-07-07 15:45

Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 991864)
75% da sunt tzarani sau tzigani cum vrei sa le zici! care merg pe principiul BMW rulezzz

Asta-i culmea!!:lol: :lol: Tin sa-ti reamintesc ca masina preferata a cetatenilor de etnie ROMA a fost,este si va fi Mercedesul!!!Sa numai vorbim de faimosul "ochios" E-ul vechi(dar si modelul actual) unde imaginea sa este clar asociata cu "Cocalar in mertzan cu manele la maxim si medalion de aur la gat",unele mai "dispun la dotari" si de celebra potcoava la grila!!-Ornament care cel putin nu a fost vazut pe vreun bmw pana acum!:lol:
Imaginea BMW as asocia-o mai degraba cu masina de "golanas"(dc. ne referim la modelele mai vechi in special)..dar nici marca asta nu scapa de proasta imagine de care se bucura mercedesul..si mai nou audi!:cry:

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992241)
Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 )....

Dc. bmw-ul e cumparat pt. ca "bmw e bmw",mercedesul pt. ce e cumparat!?!?(Pt. ca iti zic eu"Mertzanu'-i Mertzan"!!)

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992241)
Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

Sa inteleg ca doar cu un seria 7 poti ocupa 3 locuri de parcare,cu celelalte doua,nu?!....si de ce!?...sunt mai mici,sau cum!?

Ca vanzari seria 7 a fost detronat datorita design-ului(nu prea reusit ce-i drept),uzurii morale cat si de aparitia noului S-klasse...iar audi a crescut datorita face-lift-ului(concept nuvolari) si a tractiunii quattro foarte cautata si reusita ce-i drept! ;)

[QUOTE=Bogdan_Irimia;992247]Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.[QUOTE]

Exista asa ceva dar "custom" mai ales prin SUA dar in nici un caz din fabrica....nu stiu ce-i cu aia 900 de cp,dar ma rog...;)

In concluzie cea mai reusita este S-klasse binenteles,este cea mai buna limuzina din lume(la clasa ei) din toate punctele de vedere:design,motorizari,lux,performante,siguranta ,tehnologie,etc...

P.S.-Pacat de imaginea de care se "bucura" in romania astfel de masini,elita industriei auto germane!

ESPinoza 11-07-07 16:37

asa m`am saturat de povestea asta cu tziganu si mashinile sa mor eu.. ce treaba are mashina.. sau mai bine zis ce vina are ca a ajuns pe mana unui manelar de asta? sa nu uitam gasesti manelisti si cu corvettze Z06 deci nu are nici o relevanta aici vorbim de mashini sau de posesori lor? pai un s`kalsse poate ajunge sa fie de la mana unui tzigan pana a unui presedinte... multzi sefi de stat au fost plimbatzi in s`uri de multzi ani. Deci mai bine vorbim de mashini nu altceva

Bogdan_Irimia 11-07-07 18:19

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992544)
Nu cred ca lipsa unui motor puternic e motivul pentru vanzarile reduse a seriei 7, deoarece exista B7 Alpina ,cu 500 cp , arata mult mai bine ca varianta standard si cu un pret sub S500, cel putin in Romania s-au vandut cateva bucati.

Daca ai crezut asa ceva , incep sa ii dau dreptate lui the_mask. Nu de alta dar singura varianta brabus e CLS ROCKET , 730cp ,V12 twin-turbo un pret undeva intre 300-400.000 euro. Pana la ora actuala nu exista un sedan m-ai rapid si m-ai puternic, nici varianta cabrio, doar daca s-a jucat el cu un flex, dar cred ca trebuie sa fii un pic masochist sa faci asta la o asa masina.
Ma intreb si eu totusi care o fi motorul acela de 900cp... :rolleyes2

P.S. Espi , iti spun eu ca nu prea are sanse sa fi vazut ocean-drive-ul , a aparut doar o data in fata lumii la detroit ;) sau cine stie cu cine stam de vorba.

O sa mai trec prin zona ca proprietarul a spu sca sta acolo si poate reusesc sa-i fac si vreo poza. iar cand te intrebi ce-o fi avand motorul de 900 de cp...mai intreaba-te o data pt ca noul sl amg are 1000 de caluti, fapt criticat de cei de la bbc din cauza ca nu ar putea fi controlata prea usor daca-ti scapi piciprul pe acceleratie.
Sa nu uitam de VW care a fabricat Bugatti veyron(sper ca sa se scrie) cu 1100 de cai putere.
si 420 de km/h in bord, doar ca viteza maxima atinza a fost de 370. Deci nu va mirati prea tare.Cei din afara cunosc tehnologie pt ca nu au facut practica la uzina tractorul brasov.
Eu la a mea am 400 (stoc) iar daca ii pun un supercharger ajung la 500 si un pic. Am auzit de M5-uri cu pana la 800 de cai. Ce e asa greu de crezut?

Bogdan_Irimia 11-07-07 18:23

1 Attachment(s)
si cam asa arata din fata, doar ca era alb.

Bogdan_mb 11-07-07 18:31

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 992692)
Asta-i culmea!!:lol: :lol: Tin sa-ti reamintesc ca masina preferata a cetatenilor de etnie ROMA a fost,este si va fi Mercedesul!!!Sa numai vorbim de faimosul "ochios" E-ul vechi(dar si modelul actual) unde imaginea sa este clar asociata cu "Cocalar in mertzan cu manele la maxim si medalion de aur la gat",unele mai "dispun la dotari" si de celebra potcoava la grila!!-Ornament care cel putin nu a fost vazut pe vreun bmw pana acum!:lol:
Imaginea BMW as asocia-o mai degraba cu masina de "golanas"(dc. ne referim la modelele mai vechi in special)..dar nici marca asta nu scapa de proasta imagine de care se bucura mercedesul..si mai nou audi!:cry:

Dc. bmw-ul e cumparat pt. ca "bmw e bmw",mercedesul pt. ce e cumparat!?!?(Pt. ca iti zic eu"Mertzanu'-i Mertzan"!!)

daca nu ai intales replica nu am ce sa iti fac...

Quote:

Sa inteleg ca doar cu un seria 7 poti ocupa 3 locuri de parcare,cu celelalte doua,nu?!....si de ce!?...sunt mai mici,sau cum!?

Alta era ideea , adica multe masini sunt luate din alte motive pentru care au fost concepute, in ideea de a arata prin masina starea finaciara a proprietarului...

Quote:

Ca vanzari seria 7 a fost detronat datorita design-ului(nu prea reusit ce-i drept),uzurii morale cat si de aparitia noului S-klasse...iar audi a crescut datorita face-lift-ului(concept nuvolari) si a tractiunii quattro foarte cautata si reusita ce-i drept! ;)

Seria 7 era si inainte de 2005 in spatele S-ului (generatia veche) in materie de vanzari ;)

Quote:

Quote:

Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Exista asa ceva dar "custom" mai ales prin SUA dar in nici un caz din fabrica....nu stiu ce-i cu aia 900 de cp,dar ma rog...;)

Exista oare ? :rolleyes2 de ce nu exista nici o informatie referitoare la custom-ul respectiv ?

Quote:

In concluzie cea mai reusita este S-klasse binenteles,este cea mai buna limuzina din lume(la clasa ei) din toate punctele de vedere:design,motorizari,lux,performante,siguranta ,tehnologie,etc...

P.S.-Pacat de imaginea de care se "bucura" in romania astfel de masini,elita industriei auto germane!

Eh, sa stii ca pentru cine trebuie, adica pentru cine o cumpara , are o imagine destul de buna.

Bogdan_mb 11-07-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992901)
O sa mai trec prin zona ca proprietarul a spu sca sta acolo si poate reusesc sa-i fac si vreo poza. iar cand te intrebi ce-o fi avand motorul de 900 de cp...mai intreaba-te o data pt ca noul sl amg are 1000 de caluti, fapt criticat de cei de la bbc din cauza ca nu ar putea fi controlata prea usor daca-ti scapi piciprul pe acceleratie.
Sa nu uitam de VW care a fabricat Bugatti veyron(sper ca sa se scrie) cu 1100 de cai putere.
si 420 de km/h in bord, doar ca viteza maxima atinza a fost de 370. Deci nu va mirati prea tare.Cei din afara cunosc tehnologie pt ca nu au facut practica la uzina tractorul brasov.
Eu la a mea am 400 (stoc) iar daca ii pun un supercharger ajung la 500 si un pic. Am auzit de M5-uri cu pana la 800 de cai. Ce e asa greu de crezut?

D-ai repede edit la post si stergel. Nu imi vine sa cred ce vad , de la CLS rocket cabrio de 900cp am trecut la AMG-uri de 1000cp si CLS-uri ASMA design :rolleyes2

DirtyPusherman 11-07-07 19:03

Eu mor de ras...cred ca face confuzie intre cuplu masurat in NM...si CAII PUTERE...:D

ESPinoza 11-07-07 20:06

Quote:

eu 1 m`am lamurit cu tine... nu prea ai habar de mashini SL de 1000 de cai stock? bugatti stiam ca are 1001 nu 1100 cai si prinde 407km/h nu 370 .... cls decapotabile? acush aud si de SL breck

Bogdan_Irimia 11-07-07 20:33

asta pt sl si scuzati eroarea pt ca intradevar erau 750 de cai si 1000 torque.
https://www.youtube.com/watch?v=dd6SP0p_XN4
pana la urma si daca spuneam ca un trabant are 300 de cai trebuia sa fi expicat frumos si sa nu deveniti voi miezul.:)) :)) :))
Asta cu cls-ul nu-mi ramane decat sa-l mai vad o data sa-i fac poze.apropos de chestia asta cautati pe google si cititi si forumurile din strainatate.

cat despre bugatti, intradevar m-am grabit si am scris aiurea. ma gandisem la cu totul altceva.

prefer totusi sa nu mai fac absolut nici un comentariu la sectiunea asta, pt ca deja sunteti prea multi cunoscatori.presupun ca majoritatea conduceti pasat.
:)) :)) :))

THX-1 11-07-07 20:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992921)
daca nu ai intales replica nu am ce sa iti fac...

Nici tu nu ai inteles se pare!

Alta era ideea , adica multe masini sunt luate din alte motive pentru care au fost concepute, in ideea de a arata prin masina starea finaciara a proprietarului...

Exact!!! ce nu s-a inteles?!?!

Seria 7 era si inainte de 2005 in spatele S-ului (generatia veche) in materie de vanzari ;)
Tot ce se poate,nu neg!

Exista oare ? :rolleyes2 de ce nu exista nici o informatie referitoare la custom-ul respectiv ?

Sincer chiar nu as strica un cls taind-ul,n-ar mai avea nici un farmec!

Eh, sa stii ca pentru cine trebuie, adica pentru cine o cumpara , are o imagine destul de buna.

M-am referit la toate 3 marcile! Nici eu n-am spus ca toti posesorii lor sunt cum s-a vorbit mai sus,normal ca sunt si oameni cu capul pe umeri care le apreciaza nivelul altfel!

@Bogdan_Irimia-1000NM vroia sa zica!!;)

Cristy65 11-07-07 20:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 993120)
asta pt sl si scuzati eroarea pt ca intradevar erau 750 de cai si 1000 torque.
https://www.youtube.com/watch?v=dd6SP0p_XN4
pana la urma si daca spuneam ca un trabant are 300 de cai trebuia sa fi expicat frumos si sa nu deveniti voi miezul.:)) :)) :))
Asta cu cls-ul nu-mi ramane decat sa-l mai vad o data sa-i fac poze.apropos de chestia asta cautati pe google si cititi si forumurile din strainatate.

cat despre bugatti, intradevar m-am grabit si am scris aiurea. ma gandisem la cu totul altceva.

prefer totusi sa nu mai fac absolut nici un comentariu la sectiunea asta, pt ca deja sunteti prea multi cunoscatori.presupun ca majoritatea conduceti pasat.
:)) :)) :))

nu conteaza ce conduci.acuma ce daca tu CONDUCI seria 5 toti ar trebui sa ne luam dupa tine?
si acuma de la a8,7 si s ajungem la cls?
si ca sa nu fiu offtopic,un s-klasse este peste am2 cam la orice : design,putere,interior,etc.

Bogdan_mb 11-07-07 20:51

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 993135)
M-am referit la toate 3 marcile! Nici eu n-am spus ca toti posesorii lor sunt cum s-a vorbit mai sus,normal ca sunt si oameni cu capul pe umeri care le apreciaza nivelul altfel!

@Bogdan_Irimia-1000NM vroia sa zica!!;)

poza pusa de tine e modificata in photoshop, nu reprezinta ceva real ;)

Cristy65 11-07-07 20:54

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 993158)

si parca avea 4 portiere...nu doua

THX-1 11-07-07 20:57

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 993158)

Mda stiu,era pt. o vedere per' ansamblu.....Dar nu m-ar mira sa fie vreun exemplar facut prin america "custom" asa cum au transformat si un S-klasse(modelul nou) intr-un coupe chopster cei de la West Coast.Repet! mi s-ar parea o porcarie sa strici un CLS asa....;)

alexSHO 11-07-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992247)
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.

wow suuuper si avea asa ca 2 aripi de avion? Daca ii punea un quadraturbo facea 2745 cai? Omule revino-ti crezi ca la asa masini gata schimbi 2 cacaturi la ea si creste cu sute de cai? Foarte priceput esti

Quote:

noul sl amg cum ii zici tu are fix 612 cai

veyronul are fix 1001 cai (si ar mai fi versiunea sport cu 1100cp blabla) si e singura masina care a depasit bariera de 400km/h atingand 412km/h daca nu ma insel...

frateeeeeee a ta cat are 'in bord'?

legat de masina ta si de posesorii de bmw, sa o stapanesti sanatos dar dupa cum vad ca te pricepi chiar imi pari taran sincer si fara ofense, numai bine

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning