![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Quote:
acum bara de opc m-a capturat:D....chiar ii super(asa)in rest eu nu mi-as pune opc,si chestii de genul bafta daca iasa asa atunci ii senzatie supreme,cel putin mie imi place enorm cum da si cu prelungirea inclusa |
7 Attachment(s)
eh, pana ajungem la opc, lumma si alte nebunii, ma laud cu ce am: un sobolan murdar:D
a se remarca rafinamentul cartierului rezidential rahova |
Quote:
Şobolanului îi stă urât murdar şi cu table în picioare :cry: |
Ce murdara e:lol:
|
in poza 5 ce ne arati? sh*tu de pe roata:):D
|
stiu ca arata ca draq, dar ma bucur ca nu am spalat-o. Eu acum sunt in baia mare si e muuult mai jegoasa:shock:. cand am ajuns aici nu vedeam nimic prin geamurile laterale, iar farurile nu se mai vedeau deloc. Parca aveam colant peste ele:D
|
cand te intorci la bucicuresti?? app mi-am luat jantele;;)
|
noaptea asta. Pune poze pe threadul masinii tale de aici sau da-mi pm!! Sa le invarti fericit!
|
murdaraaaa :sad: knd ajungi acasa bag`o in spalatoriee sigur vrea o samponare :))
|
frumoasa masina,nu schimbi jantele cu ale mele ?
|
1 Attachment(s)
Merci, dar am cautat multicel jantele astea, plus ca am bagat ceva bani in ele pt ca nu erau foarte bine intretinute, deci nu prea ma avantajeaza un schimb. Apropos de jante, in mom de fata sunt in fuller, trebuie sa le duc sapt asta la vopsit.
Masina o spalasem cand m-am intors in buc, iar acum e la fel de jegoasa ca inainte de spalare:D +o poza facuta cu tel (k750i, care la vremea lui facea poze misto, dar acum sucks) |
Ce iti mai place sa te joci cu ea pe timp de iarna:lol:
|
eu??? nu....:D la ikea ma duc pt mobila, la sala ploivalenta pt vre-un spectacol, in parcare la afi pt shopping. ATAT!:D
|
face poze misto ba asta.. daca avea si lumina buna se vedea bine si sobolanu ala al tau.. manca-lar pisicile:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning