![]() |
Re: B~15~FOF
Nu afecteaza cu nimic daca tai intaritura aia,cel putin eu nu am avut nici o problema.
|
am impresia ca tine sistemul de inchidere de la capota...
in timp sa nu se "lase" de inchiderea capotei , si sa nu mai prinda. |
Degeaba nu o fi fost pus
|
Las-o asa...nu te lega la cap;)
|
2 Attachment(s)
mi`au tras statie CB midland si antena sirius.
poze si detalii mai tarziu. |
si ce faci cu statia? asculti gaborii?:D
|
asta nu....ca ajungi la "facultate" daca te prind.
doar info trafic , e peste detector de o mie de ori.(asta in afara) plus ca vorbesc cu loganari mei cand iesim la plimbare. |
10 Attachment(s)
poze noi
imbunatatiri. cotiera si schimbat leduri bord by zexstar si cateva poze de pe unde am umblat. |
Hehe... marfa ledurile, unde le-ai facut si cat te-au costat?eu azi imi fac interioru` negru si rosu si m-ar bate gandu ori sa schimb becurile ori sa imi iau folie daia...
|
Ooo... 40 000 km!...
La mulţi kilometrii fără reparaţii!... Super ledurile... |
2 Attachment(s)
ynp_46 , ledurile sunt facute la Dsing , ZexStar. (pret promotional)
GJ 64 GAB , multumesc , bafta si tie. poze cu statie...plasata unde o tin momentan ..pana ii gasesc un loc mai ok. ceva idei ? |
17 Attachment(s)
azi am izolat usile , capota motor si capota portbagaj , ma`u disperau "greierasii".
am schimbat si gumele. am facut rost de niste Marangoni 195-50-15 , alta viata acuma. sa masurat si garda la sol...dupa ce am schimbat gumele. poze |
si partea dreapta cui io lasi?:lol: sau o lasi pe maine?:lol:
|
f tare!! si..se simte ceva schimbare? tui-a luat mult de lucru? :|
|
ai facut combinatie cu statie,te scoate din toate belelele,de 6 ani folosesc si eu statie si nici o data nu am avut probleme cu radare sau filtre sau rar.
frumos profilul la anvelope si cred ca iar sta bine cu barile complet vopsite.bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning