![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
|
eddyyyyy Loganu' ce se mai aude de el?:D!!!
mai traieste?:D! |
jentile de la golf sunt grave !!!
|
Quote:
nu mai arenimic nou... dar o sa vina si vremea lui Quote:
am vopsit masina sambata, insa nu am mai lucrat la ea... o sa pun poze curand! |
sooper tare golful....
|
Cat ai dat pe jante? :-P
Chiar sunt frumoase ;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
intre timp Golful a fost vopsit... i s-au montat geamuri noi, i-am confectionat instalatie de climatizare, i-am montat stopuri clare (alb cu rosu), am instalat rotile spate inclusiv etriere si discuri care din cauza spitelor dese nu se prea vad, i-am facut suspensie fata cu arc si amortizor functional + discuri si etriere de Porsche... si multe altele
poze in curand intre timp lucrez la un Golf V si ... Skoda mea in miniatura :-P care va ajunge sa arate exact ca sora ei la scara 1/1 cateva poze cu ea |
Era si timpul edy :)) .. ai facut machete frumoase pentru multi .. mi-au placut f mult ce ai facut pt ei.. dar sunt curios cum o sa faci pentru tine ...
Am gasit niste machete : http://forums.vwvortex.com/zerothrea...int&id=4138495 Poate te mai inspiri pentru GOLF :) |
2 Attachment(s)
Quote:
eu sunt membru pe vw-vortex si am cautat o gramada pe cineva care se ocupa de asa ceva... insa in ditamai forumul nu am gasit am sa iau legatura cu tipul respectiv... pana atunci, avanseaza treaba la un Mk V... ;) |
Buna eddy,si eu lucrez tot la un Mark 5,si am o intrebare:
.De unde pot achizitiona si eu niste jante ca cele din pozele de mai sus :).Masina mea e 1/24 de la Welly. |
3 Attachment(s)
Quote:
am sa iti dau PM in legatura cu asta pana atunci, asa arata Mk I vopsit! ideea este sa arate ca Porsche-urile din anii '80 (referinu-ma strict la culorile interiorului si exteriorului) |
doamneeee cum arata:X......e comanda...sau pentru tine?....triplele asa erau sau le-ai facut tu?
|
Frumos Mark 1-ule,ii ma pui barile fata/spate sau o lasi asa? :D
|
in sfarsit si poze cu skoda...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning