![]() |
re: Espero low-rider
cat te-a costat cilindrul de ambreiaj + furtun ? nou sau sh ?
|
Cilindrul ambreiaj: 59,5 ron
Furtun cilindru ambreiaj : 38,5 ron Piesele noi, originale GM daca nu ma insel :D. Merg de la Cielo... |
Cielo din cate stiu nu are asa ceva, este pe cablu ambreiajul.
Poate ma insel... |
Te inseli;)
|
Pe cablu e la Matiz!
Mi-am pus alte cauciucuri, cu 50 talon...Poze soon... |
Incearca sa o mai cobori de spate, sta foarte ridicata si strica toata forma masinii...
|
6 Attachment(s)
De coborat nu stiu daca pot sa o mai cobor, nu mai are inaltatoare de cateva luni si observ ca arcurile nu prea s-au mai lasat ...Poate un pic cel de pe stanga-spate.
Masina are acum alte cauciucuri, 195/50/15, toate 4. Se simte un pic disconfortul talonului mai mic al cauciucului, insa ma obisnuiesc si , in acelasi timp, imi place cum da pe masina. I-am mai cumparat si o masina de polishat + polish + Bio Carpet + perie, deci in curand va fi curata si pe interior, si la exterior!!! Astept doar o zi mai libera sa ma apuc de lucru .Atasez cateva poze cu masina incaltata ... Sper sa pun poze curand cu masina polishata :D Si mai vreau sa imi iau un set de tweetere pt ca ale mele s-au ars cred...Pozeee |
Cateva mici "lipsuri", la prima vedere... fa ceva cu semnalele fata, s-au ingalbenit urat... pune semnalele de pe aripi si antena... si rezolva rugina de la aripile spate.
|
Ms Geo de sugestii, crede-ma ca le am in vedere, insa:
1.semnalele fata le-am cumparat noi si s-au ingalbenit, si sunt pe dinauntru mi se pare...Nu prea am ce sa le fac. 2.lucas-urile o sa le pun, am in torpedou, insa tre sa dau jos aripa cel mai probabil ca am incercat sa umplu pe la roata (contra-aripa) si nu e suficient loc, pt ca au ramas firele pe partea cealalata de aripa :(. Antena se va rezolva curand, nu o pot pune acum, ii lipseste ceva, o pun degeaba :)). 3.la partea cu rugina stiu, dar inca sunt in dubii daca sa ma apuc de ea sau nu, mai ales ca nu prea am timp mai deloc. Multi m-au sfatuit sa rezolv rugina, insa e destul de mult de munca si cere timp :(. 4.(de la mine) o sa incerc sa inlatur de tot si urmele alea de la abtipildele pe spate . |
Nu am mai zis nimic de punctul 4, ca a fost deja discutia asta :) Rugina aia mai necesita si bani... stiu cum e. Am pus problema asta fiindca ai zis tu de polish... ideal ar fi sa rezolvi rugina, zgarieturi etc... revopsit unde e nevoie si abia dupa aceea dat un polish peste tot.
La lucasuri poate reusesti sa tragi firele cu o sarma, ceva, prin gaura. Sa nu mai fie nevoie sa dai aripile jos... Semnalele inseamna ca sunt "de srl" si intr-adevar, nu prea cred ca ai ce sa le faci. Decat sa cauti la dezmembrari unele originale si sa le inlocuiesti. Daca tot o sa te apuci de semnale, desfa-le geamul si scoate bulbul ala galben, ca se vede urat. |
Crede-ma ca am incercat mai multe posibilitati cu lucasurile, dar nu prea ai cum sa le scoti cu nimic, sunt destul de departe ca sa le poti apuca cu ceva...Cine a tras de lucas a tras bine, s-a rupt nasol :(.
Semnalele sunt intr-adevar de SRL, insa la momentul cand le-am luat nu am stiut, vroiam sa o inlocuiesc pe cea sparta. Oricum am vazut la multe Espero problema asta, chiar si cu semnalele originale de pe masina. Cu rugina nu stiu inca ce sa fac. De fapt nu stiu ce sa fac cu vopseaua masinii...Sa o vopsesc, sa nu..:( Nu stiu daca merita sa mai investesc in ea asa multi bani, pt o treaba buna. Ma mai gandesc , sa vad si ce bani o sa am si poate ii dau o vopsea mai incolo... |
Poti face reparatia doar local si nu costa foarte mult. Scule necesare: flex, perie de sarma rotativa, bormasina, grund, 1 cutie chit, 1 spray spritz chit, hartie abraziva de 180, 120 si 600, banda pentru vopsit/izolat si una bucata spray alb. Fiind doar marginea aripii spate, va fi insesizabila diferenta de culoare. Mai bine asa decat sa stai cu rugina acolo. Vine si iarna, iar in primavara posibil sa gasesti gauri acolo.
Spor la treaba. |
Quote:
|
Quote:
|
Ieri am lucrat ceva pe la masina...
Curatat tapiteria+mocheta cu BioCarpet, insa doar spatele, nu s-a putut si partea din fata ca se intunecase :D. De ce...cu ajutorul lui Banzay (de fapt eu l-am ajutat mai mult pe el) am demontat tot corpul clapetei de acceleratie + curatat + scos si curatat IAC + dat cu vaselina pe arcul de la clapeta acceleratie si cu ulei pe la camasa cablului => Pedala de acceleratie e mult mai tare acum, se misca mult mai bine la urcarea in ture si la relanti e un pic mai stabila (IAC-ul a mai fost curatat in service acum cateva luni, era destul de curatel)...Bineinteles, astea urmate de un reset ECM+idle learn. Am primit deja niste piese pe care trebuie sa le montez/inlocuiesc (tunning + reparatii) , urmeaza mici schimbari la masina...Timp sa am :(. Cu ocazia asta o sa testez si noul pistol de lipit al lui Banzay, pe care tre' sa il cinstesc cu o apa minerala la sticla de sticla pt tot ajutorul acordat! O problema totusi este ca mi s-a bulit filetul de la butucul fata-stanga, unul din prezoane nu mai strange deloc si inca unul tine, insa mai greu...Trebuie neaparat sa fac ceva cu asta, ca merg in 3 prezoane acum, ca la Dacie :)). Daca schimb butucul , obligat schimb si rulment. Daca nu, trebuie refacut filetul pe dinauntru la butuc. O sa vad, cu timpul stau destul de prost :(( Am mai facut cate ceva pe parcurs zilele trecute, insa nu am mai scris aici, unele nu le mai tin minte :P. Revin, eventual cu poze ...va iesi ceva dragut, zic eu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning