![]() |
Re: E30 - HTC
Mi-a luat ceva timp pana am citit toate postarile de pe thread, dar, FELICITARI pentru munca depusa si pentru masina..arata foarte frumos, CURATA...asta e cel mai important, cred eu, fara tiganii de genul abtzibilde MPower pe 316 carburator !!! (vorba lu' Parazitii: Tzaranul ce invarte volanul de Reno pe Dacia Nova)...iar la faza cu farurile, sunt de acord cu tine, doar lupe maxim, nici mie nu imi plac Angel Eyes...doar ca diferenta dintre Hella si cele neoriginale e enorma (din propie experienta spun asta)...si...asa cum spun multi pe aici pe forum, masinile astea mananca bani...dar te si poti baza pe ele...a mea nu m-a lasat inca niciodata, sau niciodata sa nu pot sa repar (a puscat incheietura de la sistemul de stergatoare intr-o parcare in Germania, am stat acolo vreo 2 ore in ploaie, am legat-o cu sarma si am ajuns acasa...am schimbat toata 'shtanga' pentru 15 euro, si inca un sistem de stergatoare in stare perfecta, de rezerva, sa fie...pentru 25 de euro)...si de ce admir munca facuta de tine ? Pentru ca tu ai inceput de la o masina mica si i-ai facut o groaza de adaptari ca sa o faci sa pushte...eu am inceput cu o masina din start tare (i se spunea pe vremea aia M3-ul oamenilor care nu aveau bani de M3...apropos, am vazut o copie dupa factura originala, a costat 59.000 DM in '89) dar tot mi-au trebuit o groaza de bani sa o aduc intr-o stare acceptabila....iar acuma stii ce caut...culmea restaurarii in starea original....poate chiar un pic deplasat...lanterna din compartimentul de manusi....sistemul de incarcare e functional, l-am verificat...si dupa aceea vreau sa ma duc cu masina la un raliu d emasini clasice de aici din Germania (in Aprilie are loc)...Asadar, inca odata, RESPECT !
|
7 Attachment(s)
Avansam cu lucrarile de inlocuire a instalatiei electrice.
Am sudat piesa pentru prelungirea clapetei de acceleratie si mai urmeaza sa,sudez si coturile pentru furtunele de la servofrana si cotul pentru regulatorul de relanti. |
Super Mariuse, sa iasa treaba buna8)
Abia astept sa vad montajul live la Brasov si sa vad cum se comporta masina cu acest up-grade. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am inceput lucrarile si la puntea spate pentru a putea regla caderea si convergenta rotilor pentru o mai buna plecare.
|
Quote:
Marius, cand mai vedem ceva poze cu masina ? |
Quote:
|
Lucru cu puntea asta Mariuse, sunt curios de rezultate dar mai ales de fiabilitatea reglajelor..stii tu, unde e gaura fixa e una, unde e cu excentrice sau gauri ovale apar si dereglari de la drumurile Patriei;):idea:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cu se,spune ursu este ca o molie iti mananca toti bani:-) asa ca a mai primit ceva!!!Lui ii cumperi cate ceva si tu nu mai ai cu sa te incalti si asa mai departe.
|
ma` frend te ai uitat de ce ti am zis atunci la alin ? :P
|
Quote:
Asa cum zicea cel de la care am luat eu ursul....ursul nu este pentru toata lumea:!: Lasa ca sunt f bune, la mine s-a simtit diferenta, mai ales dupa 4000 rpm;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp mai cumparam cate ceva mai avansam cu lucrarile si uite asa treaba merge.
|
Avansezi din ce in ce mai mult :D si e bine :D faci treaba buna!
Multa bafta in continuare :D sa aduci ursu' acasa sa il mai admir :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning