Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102395-daewoo-cielo-low-low-matte-green-cult.html)

iviTe 09-07-10 19:50

re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)

2 Attachment(s)
Astazi am spalato si eu putin asa sa ii iau jegu :oops:

p.s. poze cu telu` :rolleyes2

kr!s 09-07-10 20:49

salut

am vazut aici proiectu tau la cielo. sincer, bravo. imi place.
pe mine ma sacaie (la barca mea - cielo hatch) ornamentele alea cromate. vreau sa le dau jos. mi-e groaza de lipiciul care ramane dupa aia. cu ce l-ai dat jos ? e un dublu adeziv buretat spurcat. da-mi niste sfaturi te rog.
... si mai ceva. ideea cu farurile negre ... pff, o ador si ma framanta de cand am luat masina. cum ai curatat masticul (siliconu de izolare) ?

mi-ar placea daca ai fi mai specific cu detalii.
astept raspuns.

stima, kr!s

iviTe 14-07-10 18:59

1 Attachment(s)
Masticul l`am curatat imediat atunci cand am dezlipit farurile cand inca era cald :lol:

p.s. in sfarsit am apucat sa vopsesc bara :rolleyes2

CT-13-TGR 14-07-10 20:41

salut, in primul rand apreciez toata munca si efortul depus ... nu vreau sa fiu ironic sau enervant asupra muncii tale... dar parca e prea mult pt un CIELO, parerea mea! si acum vin cu o intrebare cat de greu ia viteza masina :) salut si bafta in cont!

iviTe 15-07-10 00:31

cam greu dar ia :lol: deocamdata imi ajunge atat ca si putere ...

CT-13-TGR 15-07-10 22:57

ma gandeam eu k rupe mult din demaraj ... dar stii cum e frumusetea cere sacrificii :D ...

l@uryo_bo$$ 19-07-10 20:26

Salut.. Ce suspensie ai pe ea ,si unde gasesc frate si eu borbeturi ca ale tale ca,caut si nu gasesc..'ms mult

iviTe 20-07-10 01:45

80/60 e suspensia arcuri FK si amortizoare Ta-Technix ... si mai am o preche de arcuri Ta-Technix 60/40 noi noute folostite 1000km :oops: de rezerva in caz de :lol: si cat despre jante nush ce sa iti zic mai cauta ca tre sa gasestia cuma depinde si la ce pret :shock:

pustiu_FUG 20-07-10 12:24

poti sa imi spui la ce pret le-ai gasit tu? intr-un p.m evantual? sa stiu la ce sa ma astept :D

l@uryo_bo$$ 20-07-10 13:46

Zimi si mie un pret pt suspensie si unu pt jante..ms mult

iviTe 21-07-10 12:28

pe mine nu m`au ajuns mult ptr ca io le`am dat la schimb pe fostele mele jante pe astea doar jante pe jante si alea mor ajuns 180E :lol: si io zic ca le`am luat bine numa faza este ca eu le`am reconditionat atata tot dar nu le voi lasa asa cum sunt acuma sunt facute provizoriu

p.s. si suspensia vezi ca ai de la Ta-Technix .ro sau ceva de genu ai ptr cielo su dac anu iei de kadett E si e la pret foarte avantoajos dar numa ca este 60/40 nu 80/60 asta gasesti mai greu :oops:

Maryus96 23-07-10 17:53

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1945615)
Sunt nou pe aicea si nu prea le am cu forumul ... :lol: dar o sa incerc sa nu fac prosti pe forum :D . Va arat si eu pe a mea , arata cam jalnic :???: ( inca este la inceput acuma urmaza sa ma apuc de ea sa o fac .. ) scuze pentru claritatea pozelor , telefonu e devina .. :lol:

nu ar trebui sa o incarci cu boxe si alte chestii!!!!!!!!!doar pune-i boxe mari pe spate(sa fie smechere) si in portbagaj un sub-woofer mare dar sa nu ocupe spatiu mult....nu umple interiorul cu gadgeturi...simplu si concis sa fie..poate scaune profilate...imbracate in piele..si o sa fie o perla de masina...yo aduc doar idei...nu ma criticati :D

dRR-XWX 23-07-10 19:03

Quote:

Originally Posted by Maryus96 (Post 3538125)
nu ar trebui sa o incarci cu boxe si alte chestii!!!!!!!!!doar pune-i boxe mari pe spate(sa fie smechere) si in portbagaj un sub-woofer mare dar sa nu ocupe spatiu mult....nu umple interiorul cu gadgeturi...simplu si concis sa fie..poate scaune profilate...imbracate in piele..si o sa fie o perla de masina...yo aduc doar idei...nu ma criticati :D

fi mai atent mai bine... si uita-te la tot threadul... nu la un singur post...

iviTe 24-07-10 01:39

ehh vb si el la 14 anishori ce sa faca :D

Maryus96 25-07-10 21:01

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 3538903)
ehh vb si el la 14 anishori ce sa faca :D

la 14 aishori ai mei...sa stii sunt destul de la curent cu moda masinilor si cu mecanica...deci...nu ma mai critica..indrumama...sunt nou pe forum

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning