![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
2 Attachment(s)
Astazi am spalato si eu putin asa sa ii iau jegu :oops:
p.s. poze cu telu` :rolleyes2 |
salut
am vazut aici proiectu tau la cielo. sincer, bravo. imi place. pe mine ma sacaie (la barca mea - cielo hatch) ornamentele alea cromate. vreau sa le dau jos. mi-e groaza de lipiciul care ramane dupa aia. cu ce l-ai dat jos ? e un dublu adeziv buretat spurcat. da-mi niste sfaturi te rog. ... si mai ceva. ideea cu farurile negre ... pff, o ador si ma framanta de cand am luat masina. cum ai curatat masticul (siliconu de izolare) ? mi-ar placea daca ai fi mai specific cu detalii. astept raspuns. stima, kr!s |
1 Attachment(s)
Masticul l`am curatat imediat atunci cand am dezlipit farurile cand inca era cald :lol:
p.s. in sfarsit am apucat sa vopsesc bara :rolleyes2 |
salut, in primul rand apreciez toata munca si efortul depus ... nu vreau sa fiu ironic sau enervant asupra muncii tale... dar parca e prea mult pt un CIELO, parerea mea! si acum vin cu o intrebare cat de greu ia viteza masina :) salut si bafta in cont!
|
cam greu dar ia :lol: deocamdata imi ajunge atat ca si putere ...
|
ma gandeam eu k rupe mult din demaraj ... dar stii cum e frumusetea cere sacrificii :D ...
|
Salut.. Ce suspensie ai pe ea ,si unde gasesc frate si eu borbeturi ca ale tale ca,caut si nu gasesc..'ms mult
|
80/60 e suspensia arcuri FK si amortizoare Ta-Technix ... si mai am o preche de arcuri Ta-Technix 60/40 noi noute folostite 1000km :oops: de rezerva in caz de :lol: si cat despre jante nush ce sa iti zic mai cauta ca tre sa gasestia cuma depinde si la ce pret :shock:
|
poti sa imi spui la ce pret le-ai gasit tu? intr-un p.m evantual? sa stiu la ce sa ma astept :D
|
Zimi si mie un pret pt suspensie si unu pt jante..ms mult
|
pe mine nu m`au ajuns mult ptr ca io le`am dat la schimb pe fostele mele jante pe astea doar jante pe jante si alea mor ajuns 180E :lol: si io zic ca le`am luat bine numa faza este ca eu le`am reconditionat atata tot dar nu le voi lasa asa cum sunt acuma sunt facute provizoriu
p.s. si suspensia vezi ca ai de la Ta-Technix .ro sau ceva de genu ai ptr cielo su dac anu iei de kadett E si e la pret foarte avantoajos dar numa ca este 60/40 nu 80/60 asta gasesti mai greu :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
ehh vb si el la 14 anishori ce sa faca :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning