![]() |
Re: Golf 4 - 1.6 16V, Jucaria mea preferata
Pacat....
Noul proprietar nu vrea sa continue topicul? |
Masina nu s-a vandut.......o sa revin cu noi poze si imbunatatiri aduse ;)
|
Pfiiiiu ...Ce bine imi pare ca nu ai vandut-o...
Ca eu am dat golful meu si....e pocnit si fata si spatele acum ....nou proprietar ...deh... Asteptam pozele cu noile modificari ! |
8 Attachment(s)
Pozele promise.............:-)
|
Super tare golful :D mai ales cu twisted-urile alea albe :yes: . Apropo,cat te-a costat interiorul daca imi poti spune? Bafta in continuare!
|
Quote:
|
zimi si mie pe PM cat te-a costat interiorul :D ms si super tare masina te urmaresc de ceva timp si evoluezi in super bine :) tine tot asa :D
|
jantele dau bine pe masina , dar parerea mea ca interiorul ala nu e de masina aia e mult prea obosit - rupt
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata din ce in ce mai bine masina. Felicitari. Interiorul daca il cureti si aranjezi putin, cred ca o sa arate mult mai bine ;)
Bafta pe mai departe! |
Quote:
|
Frumoasa masina ...scaunele recaro sunt criminale :D..un pic aranjate si arata super ;)
|
Sugestie: material in carouri pe mijlocul scaunelor (in locul celui rosu decolorat) si va fi ceva... bun. Jantele vor ramane albe, nu de alta dar ar fi un contrast interesant cu argintiul masinii, daca le-ai vopsi verde, bleu etc
|
12 Attachment(s)
Niste poze sa nu moara topicul cu scaunele retapitate si noile jante care le-am achizitionat :P...........sper sa va placa
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning