Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Xtreme Club Emotion (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10236-xtreme-club-emotion.html)

kalvin77 14-04-06 16:51

Re: Xtreme Club Emotion

Razvan si Petre, avand in vedere lipsa mea de timp liber din ultima perioada, ma vad nevoit sa renuntz la activitatea mea in cadrul clubului. Va multumesc ptr tot, si sper sa nu va suparati pe mine.
Voi ramane in anonimat o perioada, Va pupa tata !!!

Mustang 14-04-06 19:50

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
pai de cand am dat......si nu a aparut nici acuma .......sau poate ca sunt doar simpatizant?

gata... ;) s-a rezolvat

@ kalvin ... mosule ... cat timp nu parasesti clubu' e in regula :D

13RvR 15-04-06 01:05

Nu paraseste nimic ca nu-i dupa el ;) o sa ramana , dar va veni cand va putea la intalniri ;)

peter 15-04-06 11:05

naspa..cezare...:)...te asteptam la orice ora...

Most_Wanted 15-04-06 13:45

Opaaaa....ia uite ce scrie la mine la usergrups.......sunt mai relaxat acum..

cezare ..dar ce sa intamplat.....?....parca din cate ma chinui eu sami amintesc....u faceai parte din ecipa tehnica....
pot fi si eu ajutor la ecipa tehnica.....am si diploma de mecanic ;)

kalvin77 15-04-06 20:07

Banuiesc ca totul de va regla si se vor gasi imediat inlocuitori, doritori sunt o gramada...
O intrebare... cum pot sa fac sa schimb acolo la grupul meu, sa devin anonim?
sau fara sa mai scrie nimic.

GABBY_ 15-04-06 21:51

dar ce s-a intamplat frate de vrei sa iesi din club?rog toti membrii sa nu te lase sa iesi ,pe cuv meu ,nu te cunosc dar parca mie imi pare rau ca te retragi ,parca pierd ceva ,chiar nu merita ,orice s-ar intampla nu merita sa renunti asa.rog colegii tai sa nu accepte situatia si sa faca tot posibilul sa nu pleci

13RvR 16-04-06 03:00

Quote:

Originally Posted by GABBY_
dar ce s-a intamplat frate de vrei sa iesi din club?rog toti membrii sa nu te lase sa iesi ,pe cuv meu ,nu te cunosc dar parca mie imi pare rau ca te retragi ,parca pierd ceva ,chiar nu merita ,orice s-ar intampla nu merita sa renunti asa.rog colegii tai sa nu accepte situatia si sa faca tot posibilul sa nu pleci

O sa-l batem ... ce sa facem ... ca nu ne mai intelegem cu el ;) , dar de plecat nu pleaca... :))

peter 16-04-06 13:01

bah razvane vb de parca ai fi presidentele unui club...:lol: :lol:

P.S. Da ce vad yo aici razvane ???? :lol:

Mustang 16-04-06 21:13

Quote:

Originally Posted by GABBY_

merci gabby pt suport...
nici yo nu sunt de acord cu plecarea lui...daca erau certuri intre noi si el...mai intelegeam...da' numai pe baza problemei cu timpul liber...nu :D

Xtremepwa_CT-77-CDA 17-04-06 06:48

Mosta Wanted belea semnatura aia a ta... cea mai tare supra pe care am vazut-o tunata e aia din film.

CT-XX-CDA 17-04-06 07:25

In ultima vreme ma roade un gand, si am sa vi-l zic si voua celor din club ptr ca altfel m-asi simti vinovat fata de voi. Am luat hotararea de a iesi din club acum ceva vreme ptr ca numai am confortul necesar, nu ma mai simt bine cand la intalniri vin si persoane cu, care eu nu vorbesc, la urma urmei este un club al prieteniei, nu al dushmaniilor. Nu pot sa mai continui sa va zic ca nu mai am timp sa vin la intalniri, m-asi "gainatza" pe mine daca asi continua cu textul asta. Deci motivul pentru care parasesc clubul e cel de mai sus, si nu ma intereseaza daca acel cineva se simte satisfacut sau nu! -cred ca asta a urmarit-
V-am spus acest lucru din corectitudine fata de voi ceilalti care ati fost si sunteti adevarati. Daca in viitor ma voi alatura altui club, nu asi vrea ca cineva sa ma arate cu mana si sa zica mai stiu eu ce, deci eu zic ca sunt destul de motivat sa iau aceasta decizie.
Dupa cum vedeti sunt anonim acum.
Va multumesc frumos si va pupa tata !!!

GABBY_ 17-04-06 09:41

si eu care credeam ca vom face parte din acelasi club :(adica intelegi ce zic.o sa vedem pe parcurs cum mai sta treaba.numai bine

TheBig_X 17-04-06 09:53

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA
In ultima vreme ma roade un gand, si am sa vi-l zic si voua celor din club ptr ca altfel m-asi simti vinovat fata de voi. Am luat hotararea de a iesi din club acum ceva vreme ptr ca numai am confortul necesar, nu ma mai simt bine cand la intalniri vin si persoane cu, care eu nu vorbesc, la urma urmei este un club al prieteniei, nu al dushmaniilor. Nu pot sa mai continui sa va zic ca nu mai am timp sa vin la intalniri, m-asi "gainatza" pe mine daca asi continua cu textul asta. Deci motivul pentru care parasesc clubul e cel de mai sus, si nu ma intereseaza daca acel cineva se simte satisfacut sau nu! -cred ca asta a urmarit-
V-am spus acest lucru din corectitudine fata de voi ceilalti care ati fost si sunteti adevarati. Daca in viitor ma voi alatura altui club, nu asi vrea ca cineva sa ma arate cu mana si sa zica mai stiu eu ce, deci eu zic ca sunt destul de motivat sa iau aceasta decizie.
Dupa cum vedeti sunt anonim acum.
Va multumesc frumos si va pupa tata !!!

Bai daca tu crezi ca eu sunt dusmanul tau treaba ta. Eu chiar nu am nimica cu tine. Parerea mea este sa nu iesi din club dar daca tu zici ca eu sunt dusmanul tau asta este eu sper ca tu te-ai exprimat gresit eu am vrut sa fac pace cu tine dar vad ca tu refuzi asta este sper sa te razgandesti si sa ramai in club. Si sper sa ne vorbim in curand.

peter 17-04-06 11:17

ar trebui sa va inpacati mah odata....macar motivu certei care e ?

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning