Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - 1.9 TD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102054-golf-3-1-9-td.html)

RideTheRiddle 11-03-11 22:10

Re: Golf 3 - 1.9 TD

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4162521)
nu te mai bâlbâi Andrei :))
poti asigura ochii de pisica prin intermediul unor soricei din plastic, unul pe tija de langa semnalizare si unul pe clema dinspre numar, prin spatele spoilerului dar daca o sa ii dai jos vei avea si tu de munca.

alex taci ca poate citesc dusmanii :)) de aia nici nu vroiam sa ii zic aici :lol:

t1grul 12-03-11 08:25

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4162521)
nu te mai bâlbâi Andrei :))
poti asigura ochii de pisica prin intermediul unor soricei din plastic, unul pe tija de langa semnalizare si unul pe clema dinspre numar, prin spatele spoilerului dar daca o sa ii dai jos vei avea si tu de munca.

Ms

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4162526)
alex taci ca poate citesc dusmanii :)) de aia nici nu vroiam sa ii zic aici :lol:

Nu s-a prins ;)

t1grul 04-04-11 22:29

1 Attachment(s)
Cine-mi da si mie o idee cum sa prind eleronul asta? S-a mai "lovit" cineva de problema pe unde se trag firele? Si nu in ultimul rand cum se leaga firele?:rolleyes2
Astept parerile voastre

Flaviu-Daniel 05-04-11 09:39

da mi-am pus eu acum vreo luna de zile unul asemanator si l-am lipit cu silicon de acvariu...sta foarte bine si rezista la intemperii

RideTheRiddle 05-04-11 09:54

Quote:

Originally Posted by Flaviu-Daniel (Post 4228648)
da mi-am pus eu acum vreo luna de zile unul asemanator si l-am lipit cu silicon de acvariu...sta foarte bine si rezista la intemperii

de lipit stie si el cum, dar problema este cu partea electrica, pe unde o trage...

Flaviu-Daniel 05-04-11 10:07

da scuze acum am citit mai bine postul...eu am dat cu un cui o gaura f mica in haion chiar in partea de sus si le-am tras prin acel cauciuc care face legatura intre haion si masina si am dus firele mai departe printre caroserie si portbagaj pana la tripla si il legi unul la firul de frana si unul la masa...pt usurinta sa dai jos tripla...poate ai inteles...daca nu o sa iti dai seama pe parcurs

t1grul 05-04-11 10:50

Quote:

Originally Posted by Flaviu-Daniel (Post 4228730)
da scuze acum am citit mai bine postul...eu am dat cu un cui o gaura f mica in haion chiar in partea de sus si le-am tras prin acel cauciuc care face legatura intre haion si masina si am dus firele mai departe printre caroserie si portbagaj pana la tripla si il legi unul la firul de frana si unul la masa...pt usurinta sa dai jos tripla...poate ai inteles...daca nu o sa iti dai seama pe parcurs

Ms, banuiam ca trebuie sa dau o gaura in haion dar nu mi se arata pe unde! Am sa va tin la curent

t1grul 07-04-11 22:32

5 Attachment(s)
Gata, am reusit sa-l montez

RideTheRiddle 08-04-11 00:21

ce frumos da :) sper ca i-ai facut prinderi calumea sa nu il xxxx pe vreunu gandu' sa faca vreo manevra

t1grul 08-04-11 18:59

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4236589)
ce frumos da :) sper ca i-ai facut prinderi calumea sa nu il xxxx pe vreunu gandu' sa faca vreo manevra

Am mai fost odata praduit de alte chestii minore, de data aceasta iau masuri :) nu se mai poate asa ceva

alexxu29 09-04-11 01:06

frumoasa masina...bafta in continuare sa ai grija de ea.. si vb ta ai grija cu accesorile astea usor demontabile sau "usor furabile" ca e nasol in jungla din cr eu aveam noroc ca aveam garaj...

RideTheRiddle 09-04-11 01:45

Quote:

Originally Posted by alexxu29 (Post 4239340)
frumoasa masina...bafta in continuare sa ai grija de ea.. si vb ta ai grija cu accesorile astea usor demontabile sau "usor furabile" ca e nasol in jungla din cr eu aveam noroc ca aveam garaj...

am vazut o chestie foarte interesanta pe aici, apropo de "gibonii" nostri. e un e36 lovit printre niste blocuri, cu pachet m si multe chestii destul de tari pe el. proprietarul l-a lasat acolo in asteptarea celor de la asigurare. din pacate dupa o luna a ramas fara semnale, fara bandouri, fara bari, fara praguri, si i-au rupt si eleronul, zici ca e pus la dezmembrat, pacat ca nu proprietarul ia banii pe piese :lol::lol::lol:

t1grul 09-04-11 08:34

Quote:

Originally Posted by alexxu29 (Post 4239340)

Si a ta era frumoasa, pacat ca asta vara nu am avut onoarea sa o vad live.
ms!

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4239372)
am vazut o chestie foarte interesanta pe aici, apropo de "gibonii" nostri. e un e36 lovit printre niste blocuri, cu pachet m si multe chestii destul de tari pe el. proprietarul l-a lasat acolo in asteptarea celor de la asigurare. din pacate dupa o luna a ramas fara semnale, fara bandouri, fara bari, fara praguri, si i-au rupt si eleronul, zici ca e pus la dezmembrat, pacat ca nu proprietarul ia banii pe piese :lol::lol::lol:

Lasa ca stiu eu...tie iti pare rau ca nu era E39 :lol:

alexxu29 09-04-11 11:14

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 4239576)
Si a ta era frumoasa, pacat ca asta vara nu am avut onoarea sa o vad live.
ms!

Lasa ca stiu eu...tie iti pare rau ca nu era E39 :lol:

lasa ca o sa o vezi p urmatoarea si nu o sa-ti para rau ca o sa fie peste cea care s-a dus .. sa ne auzim cu bne

alexxu29 09-04-11 11:19

[QUOTE=t1grul;4239576]Si a ta era frumoasa, pacat ca asta vara nu am avut onoarea sa o vad live.
ms!

lasa ca o sa o vezi urmatoarea si nu o sa-ti para rau ca o sa fie peste cea care s-a dus

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning