![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
Quote:
|
io stiam ca pe megane rs are de fabrica LSD....
|
doar r26 are blocant din fabrica.....
|
Quote:
|
si tu kiki nu bati r26 (meganul cu blocant) :)
|
s-au dat?sincer daca e R26 stock e posibil sa il bata,pe de alta parte nu prea mai are nimeni masini stock:lol:
|
Quote:
- adu unu la start si sa vedem, asa si ieri cand am venit eram ciuca mistourilor pana ne-am dat dupa le-am cam amestecat visele la unii PS ms pt clarificari acum am inteles si io:) oricum a plecat ff bine ieri megane ala...nu ma asteptam... |
Quote:
|
Quote:
dar in fine..toti sunt zmei pe forum deci te inteleg:) nu am de unde sa iti aduc un r26....eu am clio..tot Renault...masina proasta:) bafta! |
afa: da am usurat-o si am si cantarit-o
- cu bogdan cu CZT sunt amic...si io am un colt...si stiu masina aia e bomba...si da el ma face...nu m-am dat cu el nici o data dar e usor are si el 1000 kile si 220 cai, prin analogie ma face..nu m-am dat cu el poate o data o sa vad cum stau cu el, de ce nu la prima legala... |
Quote:
|
@AFA: megane-ul ala era R26 - omul a recunoscut clar ca avea 230cp pe masina. R26 are 230cp, rs-ul are 225cp si exista multe diferente intre RS si R26-F1 team (suspensii, sistem de franare, electronica) in afara de blocant. Ah... si sa nu uit, vopseaua galbena e disponibila doar pe modelul F1 Team - r26 (dupa cum zice configuratorul Renault).
Asta era de clarificare, ca sa nu existe dubii. |
da am fost in eroare...
-megane-ul de vineri seara era r26 nu stiam ca e r26 ca nu ma pricep la megane si nu stiu diferentele. - in seara asta am vazut cum sta un alt r26 deoarece eu nu stiam ca cel cu o seara precedenta era tot la fel. 230 cai sincer diferenta e foarte mare intre 2 masini identice si aici elimin factoru uman, plecarea...pe a 3-a a mea primu r26 ramanea in urma, cel din seara asta venea pe mine sunt convins ca omu avea soft clar (desi nu a vrut sa zica, e opriunea lui si o respect) mai mult decat atat un opc stock 240 cai la fel pe a 3-a a mea ramane in urma... -tot respectu pt acest megane sport mi-a placut sa o stapanesti sanatos. AFA: nu m-am dat cu czt-u asa ca nu stiu sa iti zic... chukie: imi pare rau sa te dezamagesc ca bat un r26 stoc destul de rau si ca sunt egal cu unul softat... |
EU nu stiu cum faci tu comparatiile astea ...adica czt sti tu din surse sigure ca are 220 de cai si tu saracu de tine insisti pe ideea ca ai 174 de cai... Ma jur ca nu am nimic cu tine dar tu nu crezi ca e timpul sa iesi din penibilismul asta ???Chiar nu poti sa recunosti am x cai ma dau cu masina de treaba mea?? si asa nu sunt legale sa zici da frate da ma incadrez corect da plm ...E PENIBIL. Uitate in jur si spunemi cand sa dat bohu sau wpp sau altii cu masini modificate cu masini de 174 de cai ca de atata are el din fabrica nu??
Fi fairplay si asta e toata povestea si o sa vezi ca nu o sa iti mai sara lumea in cap. |
Off:Sincer nu prea imi dau seama cum un amarat de vr6 174cp bate 230cp!O fi Kiki super driver si restul sunt fraieri? Nu stiu!Probabil nu declara puterea reala a masinii tocmai pt ca se apropie legalele si vrea sa castige grupa!
On:Pe langa LAF un amarat de 1.6 aspirat care este inca in lucru ca trebuie sa ii faca Adi niste smecherii de alea care te-a invatat si pe tine,care oricum nu ai ce sa ii faci,Bavaria M.G. (Marin Grigore) iti pregateste o surpriza!Un urs cu inima 5-ului rosu pe care il stii bine!Asta asa ca sa nu iti faci vreun plan pt Craiova! Asta a fost o provocare!Vino pe la garaj ca sa vezi in amanunt de la montaj la faza finala ce o sa te bata! Si ca sa vezi ca nu suferim sa ai si tu o sansa,la volan va fi Nea Vasile,fost pilot incercari la Rocar! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning