![]() |
:lol: este un golf nu mai stiu exact in germania sau sua era un golf3 alb naspa de tot cu motor de cobra paraca stiu ca era v8 ... :lol: :lol: cu cutia automata.....tot rupe..... :lol: :lol:
|
Quote:
Cobrele nu au avut niciodata motorul lor..... Originalele le au de Ford dupa care au inceput sa puna de la toate masinile.Ca sa vezi ca nici pe tine nu te iert :lol: :lol: |
:lol: :lol: scuze am zis ca nu sunt sigur... :lol: stiu doar ca era un v8!!cred ca de ford oricum ceva american... :P trebuie sa sti si tu masina era un vw scene dar am uitat ca tu nu est vw fan :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: pimp am mai spus eu pe aici ca nu prea le am eu cu astea americane.. dar pt asat esti tu aici :wink: stiu doar ca era un v8 crede ca ford?!? :?
|
Quote:
Cata ai intrat la mijloc..... |
da acuma am vazut si eu cam intrat la mijloc :? :? :? :? :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: poze facute azi in garaj..... :P
|
Da..Interesanta poza... :roll:
|
fire iti place ?? :lol: :lol: ala pe \"mobra\" is eu fire :P
|
MArpha...si tu si motorul ! :)
|
:lol: :lol: :lol: fire teai indragostit ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ti-ai luat motor Cata ? ??? :shock:
|
:lol: :lol: :lol: nu pimp ii a lui un prieten tot roman din bucuresti si il tine la mine in garaj.. pana se incalzeste afara... frumos motorul.. in toamna sper sa am si eu asa unul.... :P
|
Hehe, ma speriasem ca ti-ai luat motor...Si tu zici sa incepi cu de-astea...Pai nu vezi k abia ajungi la manere? :lol: :lol: :lol:
Bine, ce-i drept k odata plecat de pe loc te duce singura... :roll: poate chiar prea singura, prea repede, prea taaaaaaaaaaaaaaaaaaaare :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning