Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   audi rs4 vs bmw m3 e46 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/101-audi-rs4-vs-bmw-m3-e46.html)

catalin rs4 09-02-04 20:33

:lol: este un golf nu mai stiu exact in germania sau sua era un golf3 alb naspa de tot cu motor de cobra paraca stiu ca era v8 ... :lol: :lol: cu cutia automata.....tot rupe..... :lol: :lol:

DZ1 09-02-04 21:54

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: este un golf nu mai stiu exact in germania sau sua era un golf3 alb naspa de tot cu motor de cobra paraca stiu ca era v8 ... :lol: :lol: cu cutia automata.....tot rupe..... :lol: :lol:

Mamaaaaaaa Cata te-am prins cu minciunaaaa :lol: :lol: :lol:
Cobrele nu au avut niciodata motorul lor.....
Originalele le au de Ford dupa care au inceput sa puna de la toate masinile.Ca sa vezi ca nici pe tine nu te iert :lol: :lol:

catalin rs4 09-02-04 22:00

:lol: :lol: scuze am zis ca nu sunt sigur... :lol: stiu doar ca era un v8!!cred ca de ford oricum ceva american... :P trebuie sa sti si tu masina era un vw scene dar am uitat ca tu nu est vw fan :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 09-02-04 22:14

Quote:

Originally Posted by \"DZ1\"
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"

Mamaaaaaaa Cata te-am prins cu minciunaaaa :lol: :lol: :lol:
Cobrele nu au avut niciodata motorul lor.....
Originalele le au de Ford dupa care au inceput sa puna de la toate masinile.Ca sa vezi ca nici pe tine nu te iert :lol: :lol:

poate se refera la un Mustang Cobra? cum e motorul de pe Focus-ul RS8 de pe prima pagina a sitului.... :?: :lol:

catalin rs4 09-02-04 22:16

:lol: :lol: :lol: pimp am mai spus eu pe aici ca nu prea le am eu cu astea americane.. dar pt asat esti tu aici :wink: stiu doar ca era un v8 crede ca ford?!? :?

DZ1 09-02-04 22:22

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"

poate se refera la un Mustang Cobra? cum e motorul de pe Focus-ul RS8 de pe prima pagina a sitului.... :?: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Hai sa il iertam si pe el pimp ca e mic :lol: :lol:
Cata ai intrat la mijloc.....

catalin rs4 09-02-04 22:27

da acuma am vazut si eu cam intrat la mijloc :? :? :? :? :lol:

catalin rs4 09-02-04 23:44

3 Attachment(s)
:lol: :lol: poze facute azi in garaj..... :P

FiReBuRn 09-02-04 23:46

Da..Interesanta poza... :roll:

catalin rs4 09-02-04 23:49

fire iti place ?? :lol: :lol: ala pe \"mobra\" is eu fire :P

FiReBuRn 09-02-04 23:52

MArpha...si tu si motorul ! :)

catalin rs4 09-02-04 23:55

:lol: :lol: :lol: fire teai indragostit ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 10-02-04 06:07

ti-ai luat motor Cata ? ??? :shock:

catalin rs4 10-02-04 14:09

:lol: :lol: :lol: nu pimp ii a lui un prieten tot roman din bucuresti si il tine la mine in garaj.. pana se incalzeste afara... frumos motorul.. in toamna sper sa am si eu asa unul.... :P

b99sha 11-02-04 00:56

Hehe, ma speriasem ca ti-ai luat motor...Si tu zici sa incepi cu de-astea...Pai nu vezi k abia ajungi la manere? :lol: :lol: :lol:
Bine, ce-i drept k odata plecat de pe loc te duce singura... :roll: poate chiar prea singura, prea repede, prea taaaaaaaaaaaaaaaaaaaare :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:44.

- Copyright 2026 4Tuning