Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

(!8Y_M 05-02-07 12:53

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Dap.. comun.. dar din 2 puncte de vedere diferite.. am incercat sa o las in era ei... Comentarii.. pls.. in afara de reflecsia verde din bara fata...

Leul 05-02-07 13:03

misto ... ce masina e ??? seamana putin cu mini

no limits design 05-02-07 13:18

e un nissan figaro concept........am scos ceva din el nu?
am facut aceeashi mashina cu (!8Y_M da eu am intinerit-o shi el a reushit sa o faca bestiala dar sa o lase cum zicea shi el in secolul ei

wlady 05-02-07 13:20

Hmmm din ce am vazut eu la masinile astea doua ar trebui inca niste practica !
no limits design => Selectii strambe, janta spate stramba, jante care nu se potrivesc ca si stralucire cu imaginea insasi ! Spoiler blurry. Culoi ireale ( griul acela ) . Ideea generala e buna !
(!8Y_M => Putin dar bine facut ! Data viitoare incearca ceva mai mult ! Bafta amandurora !

no limits design 05-02-07 13:47

ms de comentarii wlady da janta spate chiar nu e stramba.......oricum bafta shi tzie:D

ra2 05-02-07 13:55

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 732135)
as vrea sa multumesc celor care au comentat atat pro cat si contra

te'ai chinuit sa copiezi spoileru dupa skyline-u asta...nici nu ai copiat calumea:x
http://acn.waw.pl/iacoski/iac_skyline_r3X.jpg

Nu m'as mira ca si celalte lucrari sa fie cu elemete dp mashini deja tunate virtual...

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 730061)
am facut in dimineatza asta shi eu un SKILYNE :D .........mi-e mi se pare k a ieshit ceva;) ...........pls comentatzi:???:

Spoiler luat dupa acest evo:

http://acn.waw.pl/iacoski/evo_przod.jpg

P.s la mne nu a comentat nimeni acest lambo :sad: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=5089

no limits design 05-02-07 14:15

sry ra2..........dar din toate mashinile pe care le-am tunat eu doar la doua am luat elemente de pe alte mashini deja tunate virtual.............shi legat de cain am vrut shi eu sa zic de nissan da ...in fine.bafta tuturor

no limits design 05-02-07 14:16

am uitat sa zic de lambo imi place .........e super mijto.mai ales partea cu fibra de carbon bv:D

no limits design 05-02-07 16:24

2 Attachment(s)
un chevy aveo..dificila mashina:rolleyes2 .............comentatzi va rog.............k nu se prea comenteaza aici...datzi-va drumul la.tastatura:P....:D

wlady 05-02-07 16:31

Uite comment : Angel eyes ? Ai copiat urat spoilerul ! ce e cu janta spate ? grila e blurry ! ai selectii strambe + ca am mai sarit unele ... dar bravo ! exerseaza ... bafta

no limits design 05-02-07 16:35

ms din nou wlady......abia ashtept sa postezi shi u:D.............

wlady 05-02-07 16:38

Vine un murcielago :wink:

Leul 05-02-07 16:41

no limits design acorda mai mult timp detaliilor !

no limits design 05-02-07 16:41

:D auzi wlady...am o idee...sper sa vrei;) ......app nu e o provocare:???: ..........hai sa facem amandoi o mashina..... shi sa vedem care iese mai bine vrei???....spre exemplu murcielago ala la care lucrezi.da-mil pe adresa de mess ........ tuning_boy_08

wlady 05-02-07 16:47

Ok, te bag acu si iti dau masina ! Vorbim acolo despre detalii, timp etc

Ca][n 05-02-07 17:25

in primul rand ra2 la skyline, stocku care l ai vazut pus acolo de mine l am primit de la cineva care m-a rugat sa l modific n aveam de unde sa stiu de unde a luat poza, am mai explicat kestia asta odata pe vtuning, iar in cel de al doilea rand la evo.......sincer m-ai facut sa rad, iti recomand un oftalmolog bun!!!! nu am vazut evo ala p care l ai pus in viata mea, masina facuta de mine este 100% brush, ASA CA VEZI-TI DE TREABA TA SI NU MAI ACUZA PE MINE DE FURT!!!!!

wlady 05-02-07 18:16

2 Attachment(s)
My murcielago ....

wlady 05-02-07 18:22

1 Attachment(s)
Un mic update ... il astept pe no limits :lol:

no limits design 05-02-07 18:43

2 Attachment(s)
lamboul din battle-ul cu wlady....friendly battle:D.............

Barum 05-02-07 19:06

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 732761)
Uite comment : Angel eyes ? Ai copiat urat spoilerul ! ce e cu janta spate ? grila e blurry ! ai selectii strambe + ca am mai sarit unele ... dar bravo ! exerseaza ... bafta

+ bara fata descentrata ; grla din radiotor ff coapta ;``angel eyes`` ciq IREALI ; pleoapele alcelea...prelungirea peste faruri ee total aiurea ;air ventu` din lateral ee ireal de asemenea ;janta spate plata ;selectzii strambe la vopsire....prea va grabitzi mah

p.s.: scuzatzi dak am repetat unele din greselile mentionate de alti useri

MARI_NSL 05-02-07 19:24

frumos lambo. bravo

Under VT 05-02-07 19:38

Dupa mine no limits design...simplu dar cu gust...bv:-)

ra2 05-02-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 732866)
in primul rand ra2 la skyline, stocku care l ai vazut pus acolo de mine l am primit de la cineva care m-a rugat sa l modific n aveam de unde sa stiu de unde a luat poza, am mai explicat kestia asta odata pe vtuning, iar in cel de al doilea rand la evo.......sincer m-ai facut sa rad, iti recomand un oftalmolog bun!!!! nu am vazut evo ala p care l ai pus in viata mea, masina facuta de mine este 100% brush, ASA CA VEZI-TI DE TREABA TA SI NU MAI ACUZA PE MINE DE FURT!!!!!

peterzica :lol: :lol: evo nu era vb de tne.....dk te uitai atent la citate iti dadeai seama...cu cine vb hai bafta...app iti recomand niste tut dp digimods sau PSU

Ionut_M 05-02-07 20:40

Si eu la inceput

1 Attachment(s)
SI eu la inceput Vreau un sfat ceva???:rolleyes2

no limits design 05-02-07 21:18

mama ionutze...invatza sa uploadezi k am stat 15min sa vad seatu`.....ideea e buna dar....
-pragul nu este la culoarea mashiniishi nu e selectat k lumea
-jante blury
-eleronul stramb
.a shi ink ceva......puteai sa stupi la tatuaj digimods.uk
P.S...............dak ai nevoie de tatuaje.............tuning_boy_08...e di-ul meu de mess shi itzi dau

Gabi 06-02-07 00:46

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 732866)
[...] n aveam de unde sa stiu de unde a luat poza, am mai explicat kestia asta odata pe vtuning [...]

Tati, pe forumu' nostru exista o regula in ceea ce priveste VTu': NU COPIA ELEMENTE BRUSH DE PE MASINI DEJA MODIFICATE, CA O IEI PESTE BOT! Daca nu stiai si daca ai mai explicat asta o data, du-te nene pe vtuning si lasa-ne pe noi, ok ?
Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 732527)
sry ra2..........dar din toate mashinile pe care le-am tunat eu doar la doua am luat elemente de pe alte mashini deja tunate virtual [...]

A 3-a oara cand vei face asta, vei spune "pa-pa 4tuning".

andy_wpo 06-02-07 01:35

2 Attachment(s)
civic type r

Ca][n 06-02-07 02:09

spuneti-mi la ce masini am copiat dupa alte lucrari tunate virtual si eu nu mai calc p-aici.(in afara de skyline care a fost o neintelegere,si nu am facut decat sa-l modific)

Gabi 06-02-07 02:11

Neintelegere sau nu, ai facut-o !

wlady 06-02-07 08:18

2 Attachment(s)
Honda Civic ... pentru un battle cu most_wanted :D

wlady 06-02-07 09:03

O mai finisez unpic ... pentru ca nu e prefect gata ...

wlady 06-02-07 09:24

1 Attachment(s)
Final version of civic

patriotu90 06-02-07 09:30

janta fata e cam jos (se vede cauciucu "taiat" stramb) ... prin parbriz se vede un stalp sustinator al geamurilor laterale care pe partea apropiata nu este ... pragu mi se pare plat ... incet incet inveti sa faci brush ... acum mai gresesti la reflexii si umbre ... intercoolerul nu are cum sa fie doar in aerisirea centrala ... ar trb sa se vada si in aerisirile mici ...

Leul 06-02-07 11:47

2 Attachment(s)
:shock: :shock: Rx8:shock: :shock:

L33L00 06-02-07 12:28

@leul jantele is najpa luate is plate si nu merg croame pe racing car sa stii si u sata spoileru fata si pragu is frumusele culoarea merge dar eleronu e blurrr rau de tot ... totusi cred ca interioru e prea intunecat ... era mia misto daca gaseai si schimbai interioru ;) poate si bgu ... ca nu-i rea de loc masina ;)

Barum 06-02-07 12:39

L33lOO poate nu ee destul de in stare ca sa schimbe interioru` si bgu` :rolleyes2 dak u potzi asta ee treaba ta da restu` fac cum pot ;) peace :blowme:

Leul 06-02-07 12:59

n-am poze cu interioare ...si cei ala BGU ?? Faceti-o si voi ... :D

Barum 06-02-07 13:32

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 734291)
n-am poze cu interioare ...si cei ala BGU ?? Faceti-o si voi ... :D

Background Leul !!!! numai ca am scris prescurtat ......ce mai prescurtat am scris si yo :))

budeanudragos 06-02-07 13:37

2 Attachment(s)
am si eu o lucrare....vtul si baza...astept comentariile voastre...tzinand cont k sunt cam nou pe forum tzi sa salut toata lume...bafta la lucrari cat mai bune
;)

Leul 06-02-07 14:38

E misto lucrarea , ce pot zice ... Culoare irela ( prea saturata ) , in rest nik ... esti mai bun ca me ...spor

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning