![]() |
Re: Diverse discutii
mai facem un gratar sambata duminik dak e frumoasa vremea?
|
nush manson..yo 1 nu kred k ma mai combin la nici un gratar....din pakte....
|
nasol .......se baga careva?
|
Ieri am fost pe "celebra" autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti). SMF in ea !!! Care au mai mers pe ea stiu despre ce e vorba. La al doilea pod cum vi dinspre Bucuresti e un hop mare care o zi de post la una din imbinarile podului. Pentru ca nu stiam de el am avut ghinionu sa trec cu aproximativ 150 km/h pe pod si mi-a rupt spoilerul din fata :( Care se duce pe acolo sa tina minte de hopu ala ca sa nu patiti si voi ca mine.
|
nasol pt tine.....asta s`a intamplat poate pentru k ai tot zis k vi sambata la sala si n`ai mai venit:):D
|
@ Vladz
Ma intreb de ce masinile mai vechi au taxa mai mica ?! :???: |
I-am explicat lui TNG de ce nu pot sa vin. L-am anuntat sambata la 12:00.
|
Quote:
Actualul Ministru a spus ca cele vechi vor avea o perioada de poluare mai mare decat cele noi si nu se explica taxele mari , orice ar fi mie mi se pare convenabila o taxa ca asta , asta ar fi cauza :-s ... dar 100% nu e asta cauza principala ... se stie VOT pe DA |
Quote:
|
pai e vedeta maaaaa, la acasatv. (chiar aveam parere buna despre cabral pana sa se mute pe acasa, parea destupat)
|
ce tigan ...
nu tre ? :D |
nah, nici macar. :d
|
Stii ce trebuia sa-i zici, Tre-ule?
Vorba ta: - Ia p#&@!!! |
=))....asta era buna....
|
buey...usor usor cu insomnia!! majoritatea prietenilor mei sunt in insomnia. si nu sunt basinosi! poate sunt mai multi anonimi. dar TRe, tin sa iti spun ca Kabral e super om!! pe bune! am fost cu el la multe meetings si mereu a fost f tare. f funny, f de treaba !! am ras mereu. si stiam ca are CLK 200 kompressor. B- xx -WTF, nu SL.
in fine, eu, daca vei avea ocazia iti arat ca e super om! uite si o poza de la Race of Champions. http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...dpost&p=321204 |
era sl55 amg visiniu/maro inchis. daca zici ca e cum e de unde a izvorat... flatulatia?
aaaa, nu ma-ntelege gresit n-am nimic cu el, doar ca... pana mea... am zis intr-un post anterior... |
cunosc si yo ktiva din poza aia:)........personal: bogdan, fusco(dak nu ma inshel) si snuggles pe undeva in spate si cabral de la TV:)
|
Lasa`neee Lasa`neee... Hai sa nu mai vb despre toti inegritii =))
|
Discutie Inteligenta !!!
Dragos Enache: deci..sa iti faci program sa vii sa ne iubim si noi Dragos Enache: Dragos Enache: neeaparat Catalina Craciunoiu: dute=n puii mei Dragos Enache: de ce? Catalina Craciunoiu: k ma supi Dragos Enache: pai mai suntem copii mici draq Dragos Enache: sa o ardem aiurea Catalina Craciunoiu: aoleu ma doare cap Catalina Craciunoiu: hai k plek Dragos Enache: lasa sa nu te mai doara Dragos Enache: Dragos Enache: hahaha Dragos Enache: esti nesimtita daca pleci Catalina Craciunoiu: Dragos Enache: si ma superi si te siufulesc Dragos Enache: ) Dragos Enache: ciufulesc Catalina Craciunoiu: Catalina Craciunoiu: asa sunt eu Dragos Enache: stii ca eu am o pasiune asa pt tine Dragos Enache: Catalina Craciunoiu: ha ha ha Dragos Enache: de ce razi mah? Dragos Enache: mai ai tatele alea mari Catalina Craciunoiu: de tine Dragos Enache: ce dor imi e de ele..sa le ciufulesc un pic Dragos Enache: BUZZ!!! Dragos Enache: ce faci mah // Dragos Enache: gata nu mai vb cu mine Catalina Craciunoiu: vb cu lumea Dragos Enache: te`ai speriat sau teai excitat Dragos Enache: )) Dragos Enache: Catalina Craciunoiu: ambele Dragos Enache: lasa lumea ca te dau jos dupa messenger sa mor Dragos Enache: stii ca sunt nebun Dragos Enache: Catalina Craciunoiu: sunt pe noi2 Dragos Enache: daca mai stai pe noi2 o sa iti sterg contu Dragos Enache: sa ma *** in el Dragos Enache: stai pe site`de matrimoniale draq Catalina Craciunoiu: gata bine Dragos Enache: cand ma ai pe mine Dragos Enache: Dragos Enache: vezi asa sunteti voi femeile....nu stiti sa apreciati Dragos Enache: un barbat de calitate Catalina Craciunoiu: bine sefu am inteles Dragos Enache: asa Dragos Enache: Dragos Enache: deci Catalina Craciunoiu: Dragos Enache: cand vii pe la mine sa ardem o cafea Dragos Enache: ? Dragos Enache: Dragos Enache: sa mai discutam sa vb alea alea Catalina Craciunoiu: maine am examen joi Dragos Enache: promiti? Catalina Craciunoiu: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dragos Enache: sa nu mai apuci ziua de vineri.. Dragos Enache: ? Dragos Enache: zi! Dragos Enache: minciunico! Catalina Craciunoiu: sa mor eu Dragos Enache: bine.. Catalina Craciunoiu: k Dragos Enache: si imi dai o tata sa ma joc cu ea? Catalina Craciunoiu: 3 Dragos Enache: promit sa nu ies cu ea afara din casa Dragos Enache: )) Dragos Enache: bah deci eu vb serios Dragos Enache: nu ma mai lua la misto Catalina Craciunoiu: bine ma Dragos Enache: stiam eu ca mai ai ceva sentimente si pt mine Dragos Enache: Catalina Craciunoiu: Catalina Craciunoiu: Dragos Enache: hai nu mai fii rea... Dragos Enache: Dragos Enache: stii ca in adancul inimii mele am ceva pt tine.... Dragos Enache: ai reusit sa misti ceva in mine Catalina Craciunoiu: lasa vrajeala Dragos Enache: stii ca o ard eu cu prosteala dragostea mea Dragos Enache: Catalina Craciunoiu has signed out. (5/15/2007 11:58 AM) :arrow: :pelvic_th |
=))....nu te-ai saturat de cat ai tastat?:)
|
mi-am tras avatar nou :mrgreen:
|
Ti-ai tras avatar nou ti-ai tras....dar de ce a trebuit sa-ti tragi user nou?Ce ai facut?Ai votat impotriva lu Basescu?:lol:
|
am zis eu ceva care cica nu trebuia sa zic :mrgreen:
|
marfa avataru`...poate`ti faci un user nou si avatar dublu` cu sigla de "Banned":)...
cat despre faza k ai zis ce nu trebuia sa zici...yo nu kred:) |
Si cand expira "pedeapsa"? :rolleyes2
|
dak nu ma inshel...nu kred k`o sa expire:)
|
ne-am schimbat avataru don kraven....ce seamana cu al lui TNG:poke: :lol:
|
shtiu`...dar la el se vede masina din oglinda mai bine...la mine se vede doar asha o buktica...orikum s`ar putea sa`l schimb...k se supara tng`u din kte vad
|
poti sa-l pastrezi ma ... insa, e frumos asa sa incerci sa fii mai unic cu tot ceea ce faci, fie ca e vorba doar o poza la avatar
nu te superi da? :D |
l`am schimbat k sa nu`mi sari in cap...
apropo...vezi k`ti lipseste ceva de la semnatura.... |
te referi la acel scris de clan ? :-P ... nu trebuie sa port la semnatura, il port in minte, e mai mult decat suficinet
sambata clanu' se destrabaleaza am auzit.... :D |
Quote:
|
Quote:
|
ba io nu am auzit nimic..sa moara bibilicii
|
nici yo...d`asta intreb...sau poate shtiu`...???....hm....dubios....:)
|
Quote:
|
Eu s-ar putea sa ma duc la un kef d-ala cu multa beutura :peace:
Ma 'mbat si fac panarama. JB, Jack si multa multa bereeeee! :peace: |
Mdeaaa.... Laudarosule...era vb de tot clanu...nu ce faci TU!! =)) TIGANULE!!!
|
Pai eu sunt Clanul bai Pardaliene...!
|
Bine Donica Mangajax!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning