![]() |
Re: Club TICO
Un set de roti pe 13 pt in tico la cat as putea gasi ? aveti una sau mai mutlte oferte ! am avut de matiz dar le-am dat si mai vreau altceva .
|
La Multi Ani ! ptr cei care isi serbeaza ziua azi .
Cristos a Inviat! ptr Catolici |
Quote:
|
Quote:
|
|
salutare baieti.. De unde pot face rost de paravanturile alea(sau cum se numesc) de la geamuri?? ale mele s.au spart.... aaa si aparatorile de noroi pe fata?
Are cineva? |
Quote:
Jante pe 13" gasesti incepand cu 300 ron (de tabla) pana la 600 ron sau chiar mai putin (de aliaj). Cauta la bazar dupa 4x114.3 si ai sa gasesti destule modele. In alta ordine de idei, fiindca vineri cam toata lumea pleaca din Bucuresti (din cauza Pastelui) ma gandeam sa or ganizam o intalnire joi. Deci avem: Intalnirea de paste Tico Club, joi 12.04.2012 la Polivalenta (jos unde se intalneste Daewoo Club). Cu ocazia asta le facem si o surpriza celor din clubul Daewoo. Voi fi acolo incepand cu ora 20:30. Haideti sa facem o prezenta si sa incercam sa fim cat mai multi. 1. Sorin (HIG) |
1. Sorin (HIG)
2. Vlad (zxn) |
Hehehe, incercati sa surprindeti lumea? Nu zic nimic atunci, va asteptam :)
In spate e inchis de anul trecut, intalnirile se tin acum sus, chiar in dreapta cladirii. Va asteptam cu placere, vom fi acolo si de pe clubcielo si de pe gmclub, dupa ora 19.30-20, daca nu e vremea urata. |
1. Sorin (HIG)
2. Vlad (zxn) 3. Alex (Tank) |
1. Sorin (HIG)
2. Vlad (zxn) 3. Alex (Tank) 4. George (MKO) - incerc sa ajung |
1. Sorin (HIG)
2. Vlad (zxn) 3. Alex (Tank) 4. George (MKO) - incerc sa ajung 5. Nicu (985dea) fac tot posibilul.... |
Salut pot sa vin si eu cu prietena si cu masinuta da sa nu radeti de starea in care se afla???
regards |
Quote:
|
1. Sorin (HIG)
2. Vlad (zxn) 3. Alex (Tank) 4. George (MKO) - incerc sa ajung 5. Nicu (985dea) fac tot posibilul.... 6. Bogdan si Ioana (69 4FUN) Si daca se poate o explicatie mai exacta unde ne intalnim ca nu am mai fost niciodata. regards |
Lasa un numar de telefon si iti explic eu maine.
|
salut baieti...din pacate eu nu mai pot ajunge :(... probleme de sanatate... asta e...data viitoare. distractie placuta si astept poze. bafta tuturor
|
Pana la urma imi explicati si mie cum sa ajung pentru ca inca n-am primit niciun telefon...
regards |
6 Attachment(s)
Cateva poze:
|
Ce smecher e Tico-ul cu GOD la numar.. 8)
E prezentat aici pe forum? |
De senzatie intalnirea, la mai multe de genul asta.
|
unde s-a tinut? :)
|
La polivalenta, la gramada cu alte 2 cluburi daewoo
|
Data viitoare vor fi poze mai multe si mai misto. Deci joia viitoare sunt asteptate toate Tico-urile la Polivalenta, spalate si frumoase si pregatite pentru o sedinta foto. De data asta vin cu bateria plina :)
|
cine are sau avea piulite pentru roti facute la strung?
|
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...to/page-3.html
facute din suruburi ptr roti cu hecsagon de 19, leam taiat partea filetata si am dat gaura si filet la hecsagon m10*1,25. la jantele mele nu intra tubulara mai mare de 19 |
PASTE FERICIT si multa sanatate si bucurie in suflet si in familie
|
Sarbatori fericite impreuna cu familia si prietenii :)
|
Un Paste fericit tuturor!!!!!!!
|
Quote:
Din cate stiu eu, era prezentat doar pe TicoClub. Poate reusim sa convingem proprietarul sa il puna si pe 4tuning. |
Tico-ul cu GOD la numar este genial....cum pot lua legatura cu el?...sau cand este urmatoarea intalnire sa ma prezint si eu?
Probabil sunt multe intrebari pe care as vrea sa i le adresez:) Oricum,...f frumos. Sunt multe lucruri care sunt exact asa cum imi doresc si eu sa il aduc in timp. |
Urmatoarea intalnire este joi, incepand cu 8 seara, la Polivalenta. Te asteptam.
|
Guys, vă acompaniez și eu, cred...
|
Ma prezint si eu tot cu prietena.
regards |
2 Attachment(s)
ce liniste e pe aici... n-ati mai facut nimic la masinute? eu am spalat-o ca era urata
|
Mi-am pus si eu rotizele :D
|
Quote:
|
sai pui capacele la jante ,ca te pricepi
|
Quote: