Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

quick_silver2 09-09-12 09:54

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5167237)
Quick - imi place ... vr6 ca a mea :-P ... ia zi mi`ai gasit mk3 ? :???:

Nu :cry:

Quote:

Originally Posted by Cristi.megane (Post 5167315)
@quick: cam multi km are masina.. dar ce pot sa-ti zic decat bafta cu ea

Mersi,ce sa zic...din 2003,160.000 km nu mi se pare mult...

Tomas_SlrR 09-09-12 10:06

Cristi - sunt un fel de suspensii sport....dar merg ajustate din amortizoare ;)
Quick - si normal ca merge doar eu ti`am gasit`o :lol:

DariusAlexandru 09-09-12 11:40

6 Attachment(s)
Am găsit ceva timp azi şi am scos pozele din aparat.Ieri spre seară am finalizat toată munca cu jantele.Am tăiat excesul de tablă din interiorul aripilor pe spate,am băgat rola,le-am roluit,am schimbat 2 seturi de gume pe spate,în final am găsit setul cel bun,am lăsat toată maşina câţiva cm şi în final am ajuns la setup-ul potrivit.
Attachment 2547607 Attachment 2547608 Attachment 2547609
Attachment 2547610 Attachment 2547611 Attachment 2547612

@R.Equinox: Frumoase noile încălţări pe urs.
Nu mai chinui aşa E46-le.Şi referitor la air-ride,pune-l pe maşină şi o să vin să te bat.
@quick_silver2: Foarte frumos quick.V-a rămâne aşa sau o trânteşti ?
@KidForDrift: Maşina de mers prin oraş... ,cu roll-cage? :lol:
@Tomas_SlrR: Dau mai bine decât Rotiform-urile. :D
@Cristi.megane: Succes la vânzare.

cretu_bs 09-09-12 12:03

2 Attachment(s)
Kidfordrift: Ma ofer eu !Cat vrei pe ea?
P.S:Dau la schimb Volfu !+diferenta
Am pus bara fata:) mie chiar imi place !
Vand jante BBS!Pret: 1000EAttachment 2547642

Attachment 2547643

ionut.alex63 09-09-12 12:20

3 Attachment(s)
Frumoase progrese baieti.Bravo!

Ieri am fost la ploiesti sa vad acel polo.Si mia placut cum arata si mai ales ce modificari mai are si lam luat la pretul de 600euro.Masina are un motor de golf2 de 390cp asa zicea fostul proprietar si o suspensie sport.De maine va incepe lucru la polo meu.

KidForDrift 09-09-12 13:19

1 Attachment(s)
@R.Pasarica-Nu prea se potrivesc jantele...sunt prea mari!
@Tomas-Nu l-am luat pentru tuning ori altceva...pur si simplu are un motor foarte bun!, cunsuma putin!, si cam asta e tot:-)
@Cristi-Bafta multa la vanzare...dar 5.500 de euro...e un pret ENORM!
@Darius-Da..cu RollCage, fiindca siguranta e pe primul loc!
@Cretu-Vii la mine si discutam la pret!...si omule...nu stiu daca iti dai seama ce zici...dar 1000e pentru un set de jante BBS?:hahano::weirdface:pissed: Hai sa fim seriosi:no:

Cam asa arata motorul! A fost curatat azi.

quick_silver2 09-09-12 13:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5167500)
@quick_silver2: Foarte frumos quick.V-a rămâne aşa sau o trânteşti ?

Trantealaaaaa!!! :lol: Cred...
Ba,ii smecher coupe-ul cu jantele mele daaarrr,incearca miezu si hexagonu sa il faci gri oem...si centrul unde e scris BBS,sa fie rosu cu auriu,asa..lux!

Vand Volkswagen Corrado 2.9 Vr6 de la mama lui,nu cu transplant!
an fabricatie: luna 04 an 1993
kilometrii: in jur de 275.000
cutie: manuala cu 5 viteze
140kw,190 cp teoretic.. vii,mai are 160 pusa pe dyno...totusi la anii ei sta mai bine ca si Bora-ul :lol:
Culoare: Rosu/Visiniu
pret: 2800 euro.

Accept schimb-uri cu Vw Golf 3 in 2/3 Usi doar!!

tabokubmw 09-09-12 13:35

Si produsul final ,mersi motzu pentru faruri si stopuri:D

https://img585.imageshack.us/img585/7499/69225732.png
https://img140.imageshack.us/img140/6120/73614308.png
https://img713.imageshack.us/img713/5529/47506948.png
https://img59.imageshack.us/img59/5889/10700323.png

@Cristi-nu foarte mari:D

R.Equinox 09-09-12 15:00

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 5167645)
Trantealaaaaa!!! :lol: Cred...
Ba,ii smecher coupe-ul cu jantele mele daaarrr,incearca miezu si hexagonu sa il faci gri oem...si centrul unde e scris BBS,sa fie rosu cu auriu,asa..lux!

Vand Volkswagen Corrado 2.9 Vr6 de la mama lui,nu cu transplant!
an fabricatie: luna 04 an 1993
kilometrii: in jur de 275.000
cutie: manuala cu 5 viteze
140kw,190 cp teoretic.. vii,mai are 160 pusa pe dyno...totusi la anii ei sta mai bine ca si Bora-ul :lol:
Culoare: Rosu/Visiniu
pret: 2800 euro.

Accept schimb-uri cu Vw Golf 3 in 2/3 Usi doar!!

Vanduta!

DariusAlexandru 09-09-12 15:57

@cretu_bs: Nu e rea noua bară faţă.
@ionut.alex63: Uşor cam mare numărul de cai.Succes cu remediera celui roşu.
@KidForDrift: Adevărat,dar nu prea vezi roll-cage-uri pe maşini folosite zilnic şi de aia mi s-a părut ciudat.
@quick_silver2: Puteam să fac miezul şi capacele în gri OEM,dar îmi place mai mult aşa.Oricum pot face multe setup-uri de culori cu jantele astea.Căpăcelele BBS nu le schimb momentan pt. că nu prea mai am bani.
@tabokubmw: Foarte frumos Raul. :D

quick_silver2 09-09-12 16:13

1 Attachment(s)
Incaltari noi: Rh Zw1 17x8.5j toate 4. pe 215|40|17
Urmeaza sa cautam repede o reglabila pentru ea,sa nu arate ca un tractor.

cretu_bs 09-09-12 21:59

2 Attachment(s)
Da masina pe mana sotiei...(stiu,stiu am spus-o de ffff multe ori,dar ce sa ii faci,o iubesc !).Neobisnuita cu marimea NIssan-ului+low+bara fata super mare,a atins-o rau in bordura:)cu muzica la maxim nu a auzit ca spoileru' a atins bara.
Am intrat pe forum,am gasit spoilere fata/spate la dezmembrari(tuning).
Am dat comanda si de un eleron de Carbon+portbagaj carbon+capota carbon:),cat mai usurica:).Am montat un volan Sparco ( ce mi l-a adus sotia dupa ce si-a dat seama cat de trist sunt din cauza spoiler-ului.Attachment 2548158

Attachment 2548159
Toate pisele ajung maine dimineata si marti dupa amiaza sunt montate:).
P.S: Se ofera cineva sa ma ajute (imi trebuie 3-4 colegi)?

R.Equinox 09-09-12 22:58

Lumee...In seara s-a dus toata munca mea pe apa sambetii..din cauza unu circuit..garajul a luat foc!..E46 si e30 erau inauntru..au ars total!:sad::sad:..Am asigurare pe masini si garaj..dar..nu le pot readuce inapoi..am ramas..cu corrado de la quick...imi vine sa ma omor..atata munca..s-a dus..R.I.P e30...R.I.P e36:(:(:(

sYdanyel 09-09-12 23:40

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5168277)
Lumee...In seara s-a dus toata munca mea pe apa sambetii..din cauza unu circuit..garajul a luat foc!..E46 si e30 erau inauntru..au ars total!:sad::sad:..Am asigurare pe masini si garaj..dar..nu le pot readuce inapoi..am ramas..cu corrado de la quick...imi vine sa ma omor..atata munca..s-a dus..R.I.P e30...R.I.P e36:(:(:(

Pacat frate , foarte pacat.. ne pare rau !
Suntem alaturi de tine !!!!!!!!!!!

Ruffy RUF 10-09-12 00:19

4 Attachment(s)
Quote:

Daca te pot ajuta cu ceva sa ma contactezi!!! ar trebuie sa iei legatura cu cei care au facut instalatia la garaj!!! Pare rau!!!

Am mai evoluat la pisica si eu am pus praguri de M, portbagaj CSL bara spate toate au fost colantate momentan, suspensie reglabila, faruri cu folie neagra, proiectoare galbene, stopuri full red si cam atat. Saptamana asta ii schimb culoare actuala.
Am mai cumparat o trompeta de masina tot o pisica (defapt doar caroserie goala + aripile fata) a fost a unui vopsitor care proba vopselele pe masina:)) poze maine!!! pretul a fost imens!!!!! 500 ron :))

balint 10-09-12 08:06

6 Attachment(s)
Salutari :D
Scuzati-mi lipsa , lipsa a fost facuta cu un motiv am plecat ca sa cumpar o masina Din Germania :
Si am cumparat:
Attachment 2548325
Attachment 2548326
Attachment 2548327
Un Golf cu 120.000 de kilometri in bord motor vr6 de 3,2 - 2.500 Euro
Si ghiciti ce ideie mi-a venit:D

Am mai cumparat:
Attachment 2548328
Attachment 2548329
Attachment 2548330
Un Logan cu 96.000 de kilometri in bord , fara motor deoarece voi lua vr 6 de pe golf si va ajunge pe Logan

Si VAND GOLFUL FARA MOTOR 1400 EURO8)8)

spiritualDARY2 10-09-12 08:09

Hopa Hopa , insf ..
Cumpar eu golful .. 1250 iti dau si vin eu dupa el ..
Iti dau pm ;)

PS: Deci ? Batem palma?

Tomas_SlrR 10-09-12 09:57

Quote:

Doar zimi cu ce sa te ajut... ;) ... si rezolvam...
vezi ce a mai ramas pe acolo si daca e te muti la mine pana il repara pe al tau ;)

ionut.alex63 10-09-12 10:06

1 Attachment(s)
R.Equinox:Imi pare rau de ce tisa intamplat.DAca vrei pana iti refaci garaju poti veni la mine in garaj.

Cat timp lam asteptat pe Amc sa vina sa ma ajute cu polo am dat jos partea fata de la polo galben.Acum dau jos si capota si impreuna cu Amc vom da jos motorul.dupa ne vom apuca de taiat si sudat.

balint 10-09-12 10:37

Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 5168444)
Hopa Hopa , insf ..
Cumpar eu golful .. 1250 iti dau si vin eu dupa el ..
Iti dau pm ;)

PS: Deci ? Batem palma?

Hmm , ok orcum o sa am mare nevoie de bani cand vrei poti veni dupa ia8)8)

AndreiVictor 10-09-12 11:00

3 Attachment(s)
Ah..ce imi mai plac masinile voastre,si imi pare rau pentru R.Equinox...sincere regrete.

Acum sa ma prezint:Ma numesc Andrei,locuiesc in Braila,Jud.Braila si am o Dacia 1310 din '94 de care sunt foarte mandru..ca de' nu stam toti la fel de bine cu finantele.Masina a fost cumparata acum doi ani de la un pusti care a dat de BMW cu motor mare si nu mai avea bani de benzina:lol:..pe langa usa din dreapta fata,totul a ramas la fel ca in ziua cand am luat-o.

Acum ca v-am chinuit nitel cu cititul,va las sa va vedeti in continuare de treburi si va urez bafta in continuare.

Tomas_SlrR 10-09-12 12:21

4 Attachment(s)
VolksWagen Golf mk3 Vr6 80.000 km
motor 2.8l vr6
174 Hp
6 cilindri
an 1996
3 doors
benzina
cutie viteze manuala
culoare Silver

1,950 euro

Adus din Germania

^Sorin 10-09-12 12:28

Salut băieţi, mă numesc Sorin şi sunt din Sighişoara . Am achiziţionat un BMW E30 din Germania la un preţ de nimic .
Detalii maşina : BMW Seria 3 320i, an 1994, suspenii originale, consum : 7, 8%
Planurile mele sunt să adaug un motor : 525tds, look m3, jante Corvette .
https://i873.photobucket.com/albums/ab292/Tsorin/3.jpg
https://i873.photobucket.com/albums/ab292/Tsorin/2.jpg
https://i873.photobucket.com/albums/ab292/Tsorin/1.jpg
R.Equinox : Îmi pare rău pentru tine !

quick_silver2 10-09-12 13:18

1 Attachment(s)
Bun venit Sorin, in primul rand de ce vrei sa-i pui 2.5d pe e30?
Daca ai posibilitate,pune-i 3.0i cu 286 cp de m3 e36!

Ps: Am gasit o suspensie AP pe stoc la un magazin de profil, lasa intre 30 si 90 mm, a costat 450 euro.
Poze cu ea montata ...

^Sorin 10-09-12 14:21

Păi îl am motorul deja în garaj de la fosta maşina cu care am avut accident :)
P.S Nişte jante de Corvette nu are cineva în stare bună ? Nu conteză preţul .

KidForDrift 10-09-12 15:00

3 Attachment(s)
@R.Pasarica-Asta e frate...se intampla(pacat ca ai stricat jocul):lol::lol::lol:
@balint-De ce ai pune VR6 pe logan?:???:
@Tomas-Frate...mor dupa Cina Cea De Taina(Versiunea Snoop Doog) E bestiala:lol::lol::lol:
@AndreiVictor-Bun venit! Chiar sunt curios ce vei face cu mosneagul ala de Renault!:lol:
@^Sorin-Bun Venit si tie! Bafta multa cu proiectul tau!
@Quick-Arata binisor!:rolleyes2

Azi am fost pana la bunici...si am vazut in curtea cuiva bijuteria asta. Am batut palma la 400e. Pe vremea ei...prin '85-'87 a fost Rally-Car-ul unui mare pilot(nu prea stie nici proprietarul, asa a cumparat-o, a crezut ca o va aduce din nou la viata...dar lipsa banilor a facut sa-si schimbe atitudinea fata de proiect)

Audi Quattro A1
-Motor zob
-Suspensii pilaf
-Interior praf
-Exterior...(are multe lipsuri...foarte multe...cam toate trebuie date jos si inlocuite):lol::no:

Ce ziceti...daca am sa pastrez proiectul asta...o sa iasa ceva frumos?:oops:

balint 10-09-12 15:04

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5168924)
@R.Pasarica-Asta e frate...se intampla(pacat ca ai stricat jocul):lol::lol::lol:
@balint-De ce ai pune VR6 pe logan?:???:
@Tomas-Frate...mor dupa Cina Cea De Taina(Versiunea Snoop Doog) E bestiala:lol::lol::lol:
@AndreiVictor-Bun venit! Chiar sunt curios ce vei face cu mosneagul ala de Renault!:lol:
@^Sorin-Bun Venit si tie! Bafta multa cu proiectul tau!
@Quick-Arata binisor!:rolleyes2

Azi am fost pana la bunici...si am vazut in curtea cuiva bijuteria asta. Am batut palma la 400e. Pe vremea ei...prin '85-'87 a fost Rally-Car-ul unui mare pilot(nu prea stie nici proprietarul, asa a cumparat-o, a crezut ca o va aduce din nou la viata...dar lipsa banilor a facut sa-si schimbe atitudinea fata de proiect)

Audi Quattro A1
-Motor zob
-Suspensii pilaf
-Interior praf
-Exterior...(are multe lipsuri...foarte multe...cam toate trebuie date jos si inlocuite):lol::no:

Ce ziceti...daca am sa pastrez proiectul asta...o sa iasa ceva frumos?:oops:

De ce nu??:D:D

Cristi.megane 10-09-12 15:40

4 Attachment(s)
Masina mea se retrage de la vanzare,m-am indragostit prea tare de ea:lol: . azi am facut un schimb de faruri si de stopuri cu un prieten, si am pus si un eleron finut pe portbagaj sa vad cum arata,dar e oribil asa ca l-am dat jos. acum ma gandesc sa caut alte jante, ceva LAT :lol: :))

@equinox: imi pare rau, daca ai nevoie de bani, te pot ajuta eu, am niste bani frumosi din niste vanzari :cry:
@balint: bafta cu loganu :lol:
@AndreiVictor: bine ai venit ;)
@tomas: ce-ti face pisica? :lol:
@^SORIN: salut, bine ai venit, bafta cu e30
@quick :twisted:
@kidfordrift: ce pot sa zic.. o sa te sece de bani audi ala :shock:

DariusAlexandru 10-09-12 17:26

4 Attachment(s)
Azi nu prea am avut ce face şi am făcut câteva poze pe lângă Boston Green-ul vărului meu.
În rest nimic nou.Mănâncă benzină şi mai "rupe gâturi" pe stradă.
Attachment 2548721 Attachment 2548722 Attachment 2548723 Attachment 2548724

@R.Equinox: Îmi pare rău să aud asta.Erau 2 bijuteri.
@quick_silver2: Foarte frumoase jantele quick.(Ridică telescoapele dacă ai de alea pneumaticice pe faţă pe la 260-270 şi las-o din SLRR Editor de la up/down scăzând valorile.Aşa nu o să mai ai cauciucul în asfalt.)
@Ruffy RUF: Portbagajul tip CSL nu e rău,dar difuzorul spate e urât.Nu te supăra,dar e doar o părere personală.
@balint: SGM v2.Abia aştept să văd proiectul finalizat.:D
@ionut.alex63: Sport la treabă băieţi.
@AndreiVictor: Bine ai venit Andrei.La exterior nu sunt foarte multe minusuri şi nici semne de rugină mult prea mari.Depinde ce se ascunde sub tablă.Părerea mea,dacă găseşti sub ea rugină,e să refaci toată caroseria,să o vopseşti,să pui la punct toată partea tehnică,iar după te poţi apuca de susp. sport,trânteli,stance,etc.
Ăsta e sfatul meu,să nu faci greşelile care le-am făcut eu când eram începător.
@Tomas_SlrR: E al tău sau e de vânzare?
@^Sorin: Bine ai venit Sorin.Succes cu ursul.Mai multe vorbim pe messenger.
@KidForDrift: V-a fi ceva frumos la final,dar e sac fără fund maşina asta.
@Cristi.megane: Nu arată rău nici cu LM-urile.

AndreiVictor 10-09-12 17:48

1 Attachment(s)
Va multumesc de primirea calduroasa.

De dimineata si pana acum am schimbat usa fata dreapta cu una cumparata de la dezmembrari
am dat 100RON si usa veche.De maine incep sa dau jos barile si sa acopar gaurile de prindere,sau vad poate pun bari de metal cromate.Voua ce v-ar place mai mult?Orice parere conteaza.

LE:Multumesc Darius,exteriorul este in regula ma mira ca nu e ruginita,e foarte in regula.Are rugina doar in zona usilor jos,dar acolo se rezolva repede.

balint 10-09-12 18:17

Cristi - Mersi:D Darius - Logic , la fel ca SGM nu mai ca va fi mult mai puternic:D

UserName615 10-09-12 18:18

7 Attachment(s)
Vesti partial bune Equinox...Am luat 2 e46...Pretul nu se spune
Ok...In fine.Daca iti place unul dintre ele ti-l dau GRATIS pentru ca mai ajutat si meriti:D
Voi ce zici de achizitii?
P.S:Deci in garaj erau e46 si e30 si tu zici R.I.P la e30 si e36....

DariusAlexandru 10-09-12 18:32

@AndreiVictor: Atunci ai scăpat uşor.E foarte bine.Succes în continuare.
@balint: Păi aştept să văd ce v-a fi la final.Succes.
@UserName615: Dacă vrei maşini gata făcute dute la SLRRV2 şi postează acolo.Ia şi tu ca toţi ceilalţi useri o maşină cu ceva probleme şi petrece ceva timp la ea,aducând-o pe linia de plutire,sau ia una stock şi fă-o cum vrei tu.
Bună gluma cu datul "GRATIS" a E46-lui.Toată treaba asta cu "maşina mea virtuală" trebuie să rămână totuşi reală,nu o da în sf.

cretu_bs 10-09-12 20:52

1 Attachment(s)
Am pus portbagaj+eleron !
Acum montam spoiler spate:).
Attachment 2548928
Ca ajutoare le am pe:
1.IVM
2.KID
3.Takou (a venit special din Cluj :) :lol::lol::lol:)
Masina de la Alex (KID) o tin doar ca sa merg cu ea deoarece singura masina pe care o am e nissanu si e in proiect...deci eclipse-ul e pe post de masina de zi cu zi.Apoi v-a fi de vanzare !

Tomas_SlrR 10-09-12 21:00

4 Attachment(s)
KidForDrift - ma pilotul de rally :lol: ... ce sa intamplat ... te bagi la rally acum...ma bucur ca iti place semnatura cu Snoop Doog
Cristi.Megane - e Sold de vreo 5 zile ;)
Darius - arata bine...imi place cel verde :D ... si nu vand golful e al meu...e a doua masina din garaj acum :lol:
AndreiVictor - Welcome ....foarte bine...chiar arata bine dacia cu Spoilere Chromate :D
UserName - pe bune? :???: ... ba numai bea atata Pepsi ca o iei razna ;)
Cretu - original 100%? cat ai dat?

Bun...azi am facut asa....am dat bandourile jos dupa usa...sau cum se numesc chestiile alea de la jumate...am curatat portbagajul...am primit 100lei de la un idiot care mi`a agatat bara spate .. nu a fost indoita sau sparta...doar a lasat vopseaua lui alba...si am dat`o jos sa o vopsesc din nou...pozeeeee
:arrow:

R.Equinox 10-09-12 21:32

3 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru incurajari..din fericire e30 a ars doar in partea din fata...maine o sa pun niste poze cu el..deocamdata cu noua achizitie..

ionut.alex63 10-09-12 22:05

1 Attachment(s)
CAm asta a iesit dupa o zi de munca la polo.SPer sa nu se rupa la prima groapa luata cu masina.

KidForDrift 10-09-12 23:01

1 Attachment(s)
@Username-Are mare dreptate Darius
@R.Equinox-Imi place...am sa-mi iau si eu una!
@ionut.alex63-Nu o sa se rupa...ca tu stii sa faci treaba buna!:-)

Pana acum...nu am facut nimic. M-am chinuit vreo ora jumate sa dau portbagajul jos:rolleyes2, a fost asa de indoit incat a trebuit sa trag tare ca sa se rupa...si...nu statea in suporti(pentru ca nici nu ii mai avea), pur si simplu statea tabla pe tabla:rolleyes2
Cumpar piese pentru asta mica...ma poate ajuta careva va rog?:oops:

quick_silver2 11-09-12 00:08

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5169433)
Multumesc tuturor pentru incurajari..din fericire e30 a ars doar in partea din fata...maine o sa pun niste poze cu el..deocamdata cu noua achizitie..

Mi cunoscuta :lol:

Darius: E statica nu are air ride !

..::AnDy007::.. 11-09-12 08:40

5 Attachment(s)
Am lucrat de m-am snopit.(nu chiar)
Am reusit sa pun capota noua,sport,pentru ca suportii celei vechi erau aproape rupti,ruginiti,nu mai tineau prea mult.
Esapamentul e rezolvat.
Bara fata noua (luata de la SH :)) )
Usi
Portbagajul am reusit intr-un final sa il inchid,,pentru ca era bloocat.Acum e in regula.
Am mai dat comanda si la bara spate,scaune si fustite.
urmeaza vopsirea partilor gri...trebuie sa vad de ce nu imi porneste motorul,si vad ce mai e de facut.
pareri?

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning