![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Masini- in afara de rx 7 toate sunt un k k t ( scuze ca zic)
Grafica- praf-iti trebuie mai mult AA si AF din placa video si un enb pe masura Si in primele 2 poze se vede ca nici nu stii sa faci un printscreen(uitate iin partea de sus) Scuze ca zic astea, da ai cerut comentarii ! EDIT: voi vreti toti enb da nici macar nu stiti cum se activeaza :!::!::!: :: Shift F12 :) |
Asta este pt 230Le, dar la 221 mwm, merge din joc, nu tre sa instalezi niimik, dai test si dai click pe "release clutch" :)
|
10 Attachment(s)
Sa vedem daca va place, in cele din urma am avansat si eu, sper spre bine...:???:
|
Vezi omule ca se poate frumos shoot;) tine'o tot aje
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@Cypos: Nice car man ! :rolleyes2 @Maryus STF Team ! :D |
bah, da nu le mai dati mura in gura ca se obisnuiesc si poate se molipsesc si altii . . . daca ati citi (asta daca stiti) paginiile anterioare ati vedea ca s-au facut cel putin 3 pagini pline de intrebari idioate . . . invatati sa va descurcati si singuri, nu mai faceti pe milogii ca oricum nu va (prea) ajuta nimeni . . .
|
Omu asta-i culmea. :)) Alkpone, despre grafica se discuta de nu stiu cate zile (pagini in urma) si tu intrebi cum sa faci si ce sa faci, ca nu a spus nimeni pana acum? Incep sa cred ca tu chiar esti.....ok, ma abtin. :P
@ Andr31 Pai a fost un timp un site care le datea mura-n gura tot, dar daca nu s-a stiut respecta si profita de situatie, asta e...mai bine de rasfoit sute de pagini pentru a gasii ceva. :)) |
Quote:
Quote:
|
bah da voi sunteti disperati ma, vorbesc pt toti n00bi care sunt noi, frate uite aici, sper ca macar sunteti capabili sa stiti si voi putina engleza, uite :::: http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias9229 tutotrial cum sa faci poze misto............
|
1 Attachment(s)
A small skid :rolleyes:
by STF Team ! |
1 Attachment(s)
By STF Team :!:
|
Salut baieti faza tare e ca jocul ar fi destul de smecher la capitolul masini si tuning..dar parca ar fi fost si mai tare daca puteai face si mici afaceri cu masinile,sa fi avut mai multe harti si mai mare campania...in rest e cel mai bun joc cu masini ....eu il stiu de mult dar acum m-am apucat sa joc si eu la el grafica ....e buna asa sa il joace toata lumea...si mai are si defecte de ex are cam multe erori ...adica masinile merg la test drive dar in oras si in campionat da erori ..aproape toate
puneti va rog si voi un folder racers cu masini si componente dar sa nu dea erori pt versiunea 2.3.0 LE va rog :sad: si moduri dar sa mearga nu cu erori ...sau mai zicetimi si mie unele mici secrete |
tot eu puneti si voi foldere cu masini de la voi din joc care sa mearga va rog si motoare
|
salutare ma ajuta si pe mn careva sa pun nise masini in joc pls.. sunt incepator ...adica am jocul de cam un an dar nu ma pasionat sa incerc sa schimb masinile ...ma ajuta careva pls id:[email protected] pls help:(:sad:
|
1 Attachment(s)
@micutulshaolin-daca iti dam noi foldere de la noi nu o sa se potriveasca deoarece o sa iti dea eroare, incearca sa instalezi versiunea LE2MWM care e cea mai stabila, poti sa te plimbi in oras, poti sa bagi harti add-on, si nu prea are erori, si merge moduri pt ambele versiuni -221 mwm si 230 le , uite aici patchurile https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-313.html trebuie sa ai jocu instalat pana la versiunea 2.0(adik jocul original SLRR ) pe urma bagi 221 Patch - MWM Patch - LE2MWM patch, ai grija sa respecti ordinea de instalare :) ; Si pentru moduri : www.street-legal-mods.com www.slrr-mods.com http://kistappancs.extra.hu/news.php niste site-uri de baza :) Fa-ti cont si ia-ti ce masini si ce altceva vrei tu :)
Bafta ! Si o Honda EG6 pentru voi ! |
6 Attachment(s)
Trecem peste cu ceva frumos :lol:
|
@Alkpone_andrey: O sa primesti BAN pt vocabularu tau "bogat", si eu zic sa respecti lumea pe aici, din mai multe motive, nu sunt de varsta cu tine (15 ani) Minor si peste asta mai esti si taran ! Taci din gura !
@Maryus: Niceee omulee, si nu te mai agita pt agaricii de genu, lasa`i, sunt niste temrinatii ! ;) @Cypos: Omule bravo pt shoot`uri sunt bestiale ! tot asa :D |
Quote:
|
11 Attachment(s)
ce retardat e si ala dupa ce ca iam dat toti muran gura tot mai ne si injura taranu ... Marius frumoasa masina ;) :)) de ale mele ce ziceti ???
|
Quote:
|
sal.....spunetimi si mie unde sa pun modu de garaj si de unde pot sal iau...pls pls
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bmw :X cva pareri,grafica :) ?am umblat cva pe la setari de la enb si :P
|
@Krypton-jentile alea chiar nu se potrivesc pe honda
@spiritualDARY2-par bune setarile, dar dai mai mult AA si AF din placa video si in joc da gamma la 0.81, daca ai fi citit pe link-ul care l-am postat 2 pagini iin urma ai fi inteles .......... |
1 Attachment(s)
bmw touring
|
1 Attachment(s)
tot un bmw touring
|
3 Attachment(s)
Arata binisor, da jentile alea din slrr o ruineaza :d
VW Bora from ME :!: |
ar trbui sa pun niste jenti mai faine intradevar.
|
e belea bora.bafta
|
marius imi pui te rog un traseu ptr slrr frumos
|
ptr versiunea 2.3.0
|
5 Attachment(s)
nu exista nici o harta add-on pt 230 :D
M-am plimbat un pic cu RX-7 meu :) Si mi-am luat new bodykit la Civic :D ! |
Quote:
|
pai jantele de pe rx 7 sunt WIP( work in progress) by Grudas, adik nu pot sa il dau si de pe civic sunt CJ rim pack de pe gom :)
|
1 Attachment(s)
new engine :D
|
3 Attachment(s)
OPEL ASTRA:D
|
@Maryus: Ba tu esti cam nebun asa de fel? ce`s cu shoot`urile astea pe tne? Vrei sa omori user`i astia :))
by STF Team |
Quote:
@Andreyule frumos astra si eu lam bagat din packu lu silvester dar nu ma lasa a pun nimik pe el adik capota aripi...etc ma poate ajuta cineva :-s ?:D mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning