![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
1 Attachment(s)
Formula 1 pe litoralul Mării Negre. Italienii de la Federaţia Internaţională de Automobilism au bătut palma cu primarul comunei 23 August de lāngă Mangalia, unde, īn trei luni ar trebui să īnceapa construcţia celui mai mare circuit auto de Formula 1 din Estul Europei.
Complexul va costa 180 de milioane de euro şi se va īntinde pe cel putin 130 de hectare de teren. Pe lāngă circuitul propriu zis aici se vor construi hangare, standuri auto şi parcări imense, dar şi hoteluri şi restaurante. Sursa:www.realitatea.net |
va fi super tare asa. oricum drumu dintre tuzla si 23 august era un fel de pista pt testat viteza maxima a masinilor. :D
|
super vestea asta....
|
care are teren la 23 august s-a scos :)
|
Quote:
|
mamaia,hanul piratilor vor pierde mult in favoarea tusla-23 august-mangalia- plus ca sa nu uitam ca mangalia are port frumos si aproape de 23 august...
acum sa vedem si cum va arata si in cat va fi gata.... |
Macar de s-ar face acolo un circuit cu tot ce mai este nevoie dar eu unul sincer nu prea cred asa ceva,e abureala cum a mai fost si cu cel care trebuiau sa-l faca pe langa Bucuresti sau ma rog nu mai stiu exact unde......TRAIM IN Romania si cu hotii astia de aici nu vom ajunge foarte curand in rand cu lumea buna....
|
care l`ati vazut pe ala aseara la aqua in parcare care a luat bordura cu scuteru:))))
|
Quote:
|
Quote:
|
da:))
|
la iesirea din constanta este razie ... opresc baietii in verde o gramada de masini ... pe amandoua sensurile
|
razie e in tot orasu de vreo 4 5 zile, eu am luat 2 amenzi in 3 zile pt centura amandoua...:P deci daca vreti sa va feriti de politie nu prea aveti cum..:(
|
erau si pe mamaia in seara asta pe ambele sensuri , la petrom
|
si la real 2 la sensu' giratoriu erau
|
peste tot sunt , pe mine nu m-au oprit niciodata . sa fiu sincer... nici nu sunt genu ala de "driver" care se crede pilot pe pista de F1 . iar centura o port mereu .
|
pe mine m-au oprit dar n-am luat nimic.m-au intrebat de folii , ca sa se afle in treaba probabil .
|
si in navodari erau aseara....jante,folii,tobe,etc.un amic a luat 540 de lei amenda pentru folii :cry:.baietii n-au vrut sub nici o forma sa se dea la barfa
|
Erau si la iesire din constanta spre eforie.
Era radar la sensul giratoriu de la Real 2. Si inca un echipar cum iesi de pe interioara 3, Am fost si eu oprit :-) nu s-a lasat cu amenzi sau alte chestii, a fost totul in regula, ba chiar ma luase la intrebari despre masina :)) |
Quote:
|
da ce`i cu toate raziile astea deodata asa?tare is curios..zbuf`ule ce s`a mai intamplat pe aici?e nasoala si la noi?:))
|
a fost razie mare pt un furt din auto .. 2 laptopuri care contineau informatii medicale confidentiale .. de asta stiu sigur...
ca or mai fi fost si alte motive.. d`zeu cu mila |
Quote:
in special mama :-P |
Aa, ok :))
vazusem prin oras un logan asemanator cu al tau, condus de o tanara blonda.. de asta intrebam. numai bine! |
Quote:
On topic (oarecum): am vazut filtre in tot judetul, in special in Medgidia la giratoriu si in Constanta pe Mircea. Chiar si in seara asta i-am vazut imediat dupa curba de la blocul turn de la Modern (Loganul rosu si inca o masina cu girofar). Cre'ca le trebuie bani la buget sa sustina campaniile pt. alegeri :rolleyes2 |
Quote:
inca ceva quick , tin sa precizez ca acum ma auzi de la 800m distanta :lol: |
o sa o lase moale acum de alegeri cu amenzile si altele ;) dar nu va bazati pe asta
|
Nici ca a trecut anul 2009 ca deja sunt impuse scumpiri pentru anul 2010, si aici ma refer la R.C.A. care se pare ca de anul viitor taxa retinuta va fi de 600 ron in loc de 410 ron pentru motoarele de 1.4....la vremuri noi...scumpiri mari
|
6 Attachment(s)
Sa ma calce pe nervi ca imi pun noul animal pe ei :)))
De fapt la Brasov am dat de el si nu mi l-a dat stapānul dar am zis sa il admire lumea fiind unu din cele mai mari specimene:) P.S. mi-a smuls si cateva fire de par de pe cap :) |
Foarte frumos vulturul.
Ce senzatie ai avut cand statea pe bratul tau? |
Sincer eram super fascinat ca prind sa fac poze cu asa ceva probabil odata in viata :) gagicamea care avea aparatu era speriata de bombe ca poate nu-i place blitzul :)))
Era destul de greu si obligatoriu trebuia sa tii mana ridicata , 11 kg avea mi-a spus proprietarul |
Quote:
|
unu pe-o mana, unu pe ailalta....si ai rezolvat-o cu traficu greu de pe la munte:)) ti-a iesit o freza in poze de zici ca esti drac. apropo, era contracost nu?
|
cum de nu te-a luat ambulantza de data asta?????????:))))))))))))))))
|
Pei nu a fost nevoie , tocmai ce mancase vulturu , era full si nu a muscat din mine :) ... nici eu din el :)))
|
79 byg trimite=mi si mie te rog detaliile banului pe care la-i luat , ti-am scris si pe celalalt user , motivele pentru care ti-a dat ban , motivul
|
Quote:
|
Care a fost la Aqua la Prima ninsoare e la Stirile ProTV :))
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...n-parcare.html |
pentru cei care doresc sa afle ce mai misca pe la dacia....http://www.sport.ro/masini/primele-i...ter-tunat.html
|
iar a nins.... iar blocaje...."Constanta nu e ca Brazilia" iar trebuie sa asteptam sa vina de la judeteana sa ne dezapezeasca in oras....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning