![]() |
|
Re: Club ESPERO
ptr mine...este opera de arta....deoarece...la exterior este suuuper clean...2 tonuri nimic mai mult.....frumos...jante..suspensie...faruri pe negru...etc etc...este asa de subtill si totusi...de efect;)..nu popotionari..cocalarii..si alte poarcarii...
sa mai vorbim de inima masinii....:))? fiecare om..ramane impresionat..in felul lui de o masina...mie mi`a placut enorm...aceasta..si posibil si alte espero..daca sunt aranjate cu bun simt... pace;) cat despre masina...o tin nitel pe loc...ca`l pacalesc pe tata cred:))...il fac pe el stapan::)) |
Total de acord cu draky. Eu am vazut masina live si vreau sa spun ca e suuuuper! Sa o vezi cand trece pe langa tine pe strada cum arata jantele alea in mers, clean, shiny...Si cum se aude...Prea tare, se cunoaste de la o posta ca nu e toba cea care urla asa, ci motorul, scoate acel sunet frumos...Se aude si turbina, ce mai! Eu prefer asa mai simpla la exterior dar modificata muult la interior (motor). iti dai seama pe A2 cum e sa il faci pe unu cu o pisica sau un urs care se da rotund ca are BMW si se uita in scarba la un amarat de Espero...cu 250 cai +... Si sincer, eu as da bani pe masina aia...Poate nu 5500 sau 5000, dar un 4500 merita din plin masina aia!
|
da la un 4000-4500 as da pe ea.. e ..nam cuvinte.. :D abia astept sa vad in actiune si bestia lui esperache :D:D:D:D
|
Problema nu e ca masina nu merita banii, merita chiar mai mult. Zicea cineva mai sus ca in banii astia nu isi scoate investitia. Corect... Masina e superba, dar... ati da banii astia pe ea? Eu nu cred, as prefera sa ii bag in masina mea, sa ajunga a mea ceva de genul... acuma, depinde si cat de atasat esti de masina proprie, cat de multa pasiune pui, daca ai chef sa construiesti tu aproape de la 0 asa ceva...
|
as da banii pe ea... :)))
|
dar sa inteleg...ca acum..este la al 2l`ea propietar..de cand a fost modificata ...nu?
|
NU. E a lui, el a facut-o, mai are si un Cielo care e facut si ala de mori langa el. Ala l-a facut ca lumea, insa motorul stock mi se pare, cica sa isi faca treaba cu el zi-de-zi, prin oras. Espero il tine mai mult pt weekend, la iesire cu prietenii, la o plimbare, etc... E prea tare masina.
@banzay: Sincer si mie mi-ar placea sa fac masina mea de la 0, daca as avea banii aia..Insa timpul pierdut prin service, vopsitorie si alte cele...Ala nu ti-l plateste nimeni, nervii care ti-i faci cand nu iese ceva ...la fel, nu ti-i plateste nimeni...Plus ca nici banii care ii bagi in masina nu ii scoti pe toti, el cu siguranta a bagat mult mai mult decat atat. |
Salut,sunt posesor de Espero 1.5 16 valve si a-si vrea sa ma alatur clubului.
|
Rob3rt vreau sa te intreb cum ai facut facut cu masca de ti-a iesit bad boy look??
|
Salut si bun venit, iti poti face bad-boy cu 200 ron cam atat cred ca mai costa...cauta la sectiunea: " tuning exterior" pe ghetto tuning - zona Colentina sau " 2 fast customs bucuresti" - zona berceni.
|
Mersi frumos Rob3rt
|
salut si bun venit in club mr special...robert 200ron doar modificarea fara vopsit nu?ca am vorbit cu NDY si a zis ca nu mai are mai nimic din ea deci trebuie sa o fac singur:oops:
|
am gasit cu 150 de ron sa mi-o faca dar fara vopsit.....o sa vad cat mai costa si vopsitul
|
Da, 200 fara vopsit...100 de gr de vopsea costa 24.00 ron si gasiti in targ, vopseaua o face dupa codul de culoare al masinii.Nu cred ca va trebuie mai mult de 200g.
|
Mda vopseaua nu e scumpa....mana de lucru e. Stit vreun vopsitor care lucreaza bine si ieftin?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning