![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Robynet...presupun ca ti-ai pus semnu ca ti-ai luat modelele noi aparute de la nike nu? :)))))))))))))
|
sunt semnele lu goppo de acasa de pe dulapuri s`a mai maturizat si el si le`a dat jos ... acu le scoate pe alea cu armani si Lv ...
|
ba ce panarame=))))))))))))))))) :):):):)):
merge treaba florine incet si bine daca totul decurge cum am stabilit sapt viitoare intra la vopsit:D:twisted: |
bai care va stiti sariti cu cate o suta de mii pt cum i-ati zis lu daffy.....nu il faceti sa scoara carnetelu :)))
|
gogu nu te pune cu chiparosii astia sa moara sa faca ....ca te baga la borbagaj si te taie
lucian gxz= lucian minune si cu robybet=robynet inima de leu:) |
Quote:
|
ma indoiesc ca este vorba de acel rover... care oricum a avut doar sigla (era cea veche cu capul de pantera) cat despre parasolar nici nu poate fi vorba. (tema inchisa)
|
Goppo unele cu fram sau cu artic de pe frigidere nu ai ?
|
=))
daca vreti cu duru,palmolive etc etc pt robineata Cum se numeste o blonda necasatorita, care conduce un BMW? Divortata... |
asa si care e poanta ? :/
care vreti borbet A bune => 9j http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-A-394170.html |
eu eram prin constanta...nu inteleg cum masina mea poate fii confundata cu un e36 in mijlocul zilei...
|
"prea multe" cunostinte despre bmw.. de-aia s-a confundata :)
|
Ba da chiar asa sa confunzi un M5 cu un e36...Este de-a dreptul rusinos sa confunzi 2 masini atat de diferite....
|
abtinete de la comentarii .... nu era vlad stiu bine ce si unde am vazut...
|
aaaa si apropo Lucian cum de nu sunt in lista membrilor I.M.S. ? NU VREAU SA SE INTELEAGA NIMIC GRESIT, dar multi MEMBRI DE BAZA au plecat sau au fost dati afara, sa nu scapi situatia de sub control...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning