![]() |
Re: My KYS !!
Acum arde de nerabdare sa se dea cu 40 la ora :D ..
|
@furry - mi-ai ghicit starea ! daca pana acum eram detasat de situatie , de 2 zile de cand se prevede finish-ul deja nu mai am stare ! Mai am 2 zile si cred ca incep sa o asamblez !
@robynet - ma alatur cu drag :) UNDE??? :) |
lasa ma ... mergi pe burta ... e apa mica :lol:
|
Felicitari pentru culoare chiar a iesit dementiala>:)
|
Cand e gata?!Cand e gata?!Cand e gataaaaa?!Vreau sa o vad:D
|
Acum munceste de zor sa o asambleze ... treb sa avem rabdare .. ! :D
|
Bine ca sta aproape de mine sa o vad cand iese :lol:
|
Quote:
Hai sa o vedem comple"C"ta :) ca abea astept domnu Cosminache :D ! |
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru interesul pe care-l au pentru proiectul meu. Masina usor usor..incepe sa prinda forma...( cateva poze de aseara )
|
ba esti nebun ? :lol: deci se vede cam grav pata aia de culoare :lol: hai sa o vedem si noi live mai repede + pizza la garaj !
|
O toba sport si noi ceva? :lol: Stiu ca ai avut si ai dat-o jos, ca era incomoda la drum lung... Cauta ceva cu silencer pt drum lung, ca in oras merita si ea putin zgomot :lol: Felicitari pentru cum a iesit, nu am decat cuvinte de lauda! S-o vedem asamblata gata, si cu jantele pe ea (poate le schimbi si tu culoarea.... sa nu mai fie crom....).
|
Oglinzile retrovizoare nu le vopsesti complect in culoarea caroseriei?
|
Quote:
Cosmin, din ce am citit pe aici, ştiu că ţie īţi plăcea mai mult cu oglinzile complet negre...Văd că te-ai răzgāndit :)... Maşina arată demenţial! Chiar te rugăm să ne ma pui poze, īn funcţie de cum o asamblaţi! |
superrrrrrrrrrrbaaaaa8)8)8)8)8)
|
"Mami,mami,vreau sa ma plimb cu KYS-ul":)Frumoasa rau!Clean look.Frumos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning