Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Geox` 02-08-08 23:45

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

E ce sai faci,asta e!Dar vom vedea un alt tico cu kitul de pe el:D

Antonyo20 04-08-08 01:00

Cu siguranta veti vedea alt Tico cu fostul kit a lui` Alex...! Mai concret..nu voi pune poze ..pana nu o termin toata masina...va las..doar in suspans!Pana atunci..Numai bine! ;)

Aaronnel^ 04-08-08 01:06

3 Attachment(s)
3 poze si de la mine

TM32CIP 04-08-08 01:19

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1677768)
Cu siguranta veti vedea alt Tico cu fostul kit a lui` Alex...! Mai concret..nu voi pune poze ..pana nu o termin toata masina...va las..doar in suspans!Pana atunci..Numai bine! ;)

uimeste-ne cu o culoare (combinatie) ca body kittul il stim deja :twisted:
imbucurator faptul ca nu s-a dus pe apa sambetei, legenda continua !

quick_5hifter 04-08-08 15:06

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1677786)
uimeste-ne cu o culoare (combinatie) ca body kittul il stim deja :twisted:
imbucurator faptul ca nu s-a dus pe apa sambetei, legenda continua !

Cam asta e si ideea mea: daca dadeam kitul la oricine, asa ca sa zic si eu ca l-am vandut, mi-ar fi parut tare rau... sau daca vindeam masina cu totul unui taximetrist infumurat (cum de altfel era sa fac, noroc ca am avut capul pe umeri in clipa aia).
Asa, in clipa in care am vazut Tico-ul lui Antonyo, m-am linistit si mi-am zis: "a ajuns pe maini bune!".

@Antonyo: daca inca nu ai ales + aplicat vopseaua, iti recomand cu caldura sa alegi o nuanta cat mai deschisa! Culoarea de pe masina ta e ok, insa ar fi ideal sa-i dai si o perla alba, argintie sau galbena! (fa o proba pe un esantion, ceva). Multa bafta cu proiectul si scuze pentru intarziere, dar arcurile mai dureaza un pic pana le dau jos...
Jantele le-am dat si pe ele, au ajuns pe un Matiz si se vad muuuuuuuult mai frumos decat pe Tico-ul meu, iar Matizul s-a schimbat si mai muuuuuuult dupa montarea jantelor... parca nici nu-i mai trebuie altceva decat poate o folie si suspensie sport :D

Va multumesc mult pentru poze! Mi-am facut un folder frumusel, din care o sa aleg o poza sa-mi fac un poster cu Tico, iar sub poster sa-mi pun (la mine in camera sau in birou) cupele si diplomele obtinute datorita lui.
Daca mai aveti poze, va rog sa puneti in continuare!

morpheusmaster 05-08-08 14:56

Quote:

iar sub poster sa-mi pun (la mine in camera sau in birou) cupele si diplomele obtinute datorita lui.
PREA TARE!!! RESPECT!!!

CobraArt 05-08-08 14:59

Ce rau imi pare ca ai dat motoru :(
Asteptam urmatorul proiect.

RD-Woo 05-08-08 16:26

1 Attachment(s)
Una si de la mine....

Antonyo20 06-08-08 19:07

1 Attachment(s)
Va cer o parere...credeti ca vor da bine pe Tico...jantele astea?:D

topser 06-08-08 19:14

Mie imi plac ,trebuie sa -ti placa tie, restul nu mai conteaza !

quick_5hifter 06-08-08 21:05

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1682741)

Cred ca Roby (creatorul body-kit-ului) apreciaza astfel de jante cel mai mult.

Ca idee, nu au cum sa arate rau, dar ideea e ca nu se compara nimic cu jantele cu buza... si in acest sens o sa dau un mic search in seara asta.

Edit: asta in primele 5 minute de cautari: http://cgi.ebay.de/7-x-15-Alu-DBV-Au...QQcmdZViewItem

TM32CIP 07-08-08 00:33

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1682741)

Astea nu sunt OZ superturismo GT cumva ? arata ok, dar vb lui Quick .... cele cu buza arata cel mai bine !

Antonyo20 08-08-08 17:26

Problema este ca...am cautat in toate magazinele din orash si de pe net...si nu gasesc cu buza si asa se gasesc doar cateva modele pe 15 6.5j 4x114.3 si alea care sunt ...sunt foarte grele incepand de la 8kg o janta!Foarte grele parerea mea!Raman la OZ Superturismo GT pentru ca sunt usoare si cat de cat arat si bunisor! Cui nu-i place...asta e :D

aikman 08-08-08 20:12

antonyo20 daca vrei trimite mie o poza cu masina ta si iti pun eu mai multe modele de jante pe ea (photoshop) sa vezi care sta mai bine si te orientezi

Ichy 09-08-08 00:00

1 Attachment(s)
din pacate nu am decat una singura :(
Attachment 611386
ps: scuze de stalp - precizez ca prietenul meu a facut poza (nu are ochi de artist)

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning