Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

big bastard 03-10-10 20:13

Re: VW Vento - Proprietari

cunoaste cineva motivul pentru care din cand in cand ceasul din bord si numarul de km(trip) se reseteaza automat. de aproximativ daoua saptamni am aceasta problema.
multumesc

mariusovy 06-10-10 23:30

Salutare tuturor. sunt mai nou pe acest forum si mi.am achizitionat de curand un vento 1.8 75hp si am de gand sa.i schimb motorul ca stiti si voi, e cam puturos si inca sunt nehotarat ce sa.i pun...vr6 sau 2.0 gti 16v...m.ar tenta vr6,dar ma intereseaza si consumul..la amandoua motorizarile...avantajul meu e ca nu am nevoie de omologare!!l astept sfaturile cunoscatorilor! si daca schimb motorul...ce mai trebuie schimbat pe langa...imi poate spune cineva si ce costuri ar fi??:rolleyes2: :?:

bzsa 07-10-10 08:35

Quote:

Originally Posted by mariusovy (Post 3708441)
Salutare tuturor. sunt mai nou pe acest forum si mi.am achizitionat de curand un vento 1.8 75hp si am de gand sa.i schimb motorul ca stiti si voi, e cam puturos si inca sunt nehotarat ce sa.i pun...vr6 sau 2.0 gti 16v...m.ar tenta vr6,dar ma intereseaza si consumul..la amandoua motorizarile...avantajul meu e ca nu am nevoie de omologare!!l astept sfaturile cunoscatorilor! si daca schimb motorul...ce mai trebuie schimbat pe langa...imi poate spune cineva si ce costuri ar fi??:rolleyes2: :?:

salut si bine ai venit :-)

pt un motor mai puternic terbuie sa schimbi aproape totul
incepind cu franele pana la suspensie etc

NtzDra 07-10-10 19:02

niste acte de vento gasesc de vanzare pe aici :D

FranktheTank 07-10-10 22:32

Am si eu o problema la al meu Vento 1.9Td 75hp. De fiecare data cand merg in frana de motor imi baga fum inauntru, simt miros puternic de fum(mai ales pe locurile din spate, acolo se simte cel mai tare). M-am uitat pe dedesubt si toba e intreaga, nu are gauri sau din astea... Nu stiti care e problema?

antonlupan 28-10-10 19:35

buna domnilor....intrebare pentru care stie....al meu vento are motor tip ABS din 93 de 1.8,90cai si as vrea sa il schimb cu un 1,9 tdi 90 de cai....se potriveste?al meu are si computer de bord...o sa mai mearga?ce anume mai trebuie schimbat odata cu motorul?

Sorinel_ionut89 29-10-10 16:49

ma intereseaza si pe mine daca se poate inlocui o punte cu tamburi cu una cu discuri de frana si ce modificari mai imi trebuie in plus

paul_ral 29-10-10 18:11

puntea completa si alte cabluri pentru frana de mana. Cu ocazia asta este recomandat sa schimbi bucsile de la punte

clau lcf 06-11-10 22:57

@ geomar, postul 1920....Verifica prezoanele la roti. Am patit si eu. Fusesem la vulcanizare si nu le-au strans calumea

mali84 09-11-10 09:27

6 Attachment(s)
Brand New Car!!!:D....glumeam:-P E aceeasi Marie dar cu alta palarie.8) De mult timp m-am tot luptat sa o aduc in starea aceasta si intr-un final am reusit.8) Priviti rezultatele....

FANEX 09-11-10 16:35

Foarte frumoasa,felicitari !
Vopsit,schimbat praguri ?
DLR-urile sunt montate in fata grilelor sau ai decupat ?

geomar 09-11-10 18:59

ai avut dreptate nu era stransa bine roata din dreapta fata mersi mult ptr sprijin

mafteicon 09-11-10 20:09

frumoasa culoarea! vreau si eu un set de lampi ca ale tale din grilele de aer! cat te-au ajuns ca pret? sa ai grija de ea-este super!

mali84 10-11-10 09:31

Quote:

Originally Posted by FANEX (Post 3798268)
Foarte frumoasa,felicitari !
Vopsit,schimbat praguri ?
DLR-urile sunt montate in fata grilelor sau ai decupat ?

Am scimbat aripile fata,semiarpile spate si pragurile iar legat de DLR am decupat putin in grila si am avut norocul sa imi intre putin fortat iar din partea de sus am dat 2 gauti prin plastic in aluminiu si le-am prins in 2 horsuruburi.

mali84 10-11-10 09:36

Quote:

Originally Posted by mafteicon (Post 3798943)
frumoasa culoarea! vreau si eu un set de lampi ca ale tale din grilele de aer! cat te-au ajuns ca pret? sa ai grija de ea-este super!

http://www.mivarom.ro/catalog/produc...oducts_id=5585 asta e saitu de unde mi-am cumparat ledurile si instalatia xenon de care nu ma pot plange pana in prezent find montat pe masina din mai-iunie anul acesta.

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning