Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

TM32CIP 09-03-10 15:52

Re: Club TICO

@SAA : ai dreptate, mi-am auzit multe vorbe, dar culmea, lumea inca pune intrebari ! deci si prin urmare eu doar ANUNT ca schimb motorul, dar nimic in plus :silenced: ca am pus poze cu ranforsarile, si cu jantele si etc .. aia e floare la ureche :lol:

topser 09-03-10 18:42

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3161698)
Cea mai buna solutie este sa schimbati motorul cu tot, cu alt motor de alta natura :D

Merge la fix un motor de Suzuki Alto 3 cilindri 999 cmc ! Eu as a ceva caut !
Pentru Enzo :Motoarele pe injectie de Matiz merg dar trebe bosata capota ori trebuie inlocuita galeria de admisie ,motorul este mult mai inalt are galeria de admisie adusa deasupra capacului culbutorilor !

TM32CIP 09-03-10 19:14

1 Attachment(s)
este aici in curte la un schrott o belitura de-asta, si inca avea motorul pe ea. Asta cauti ? era ceva carburatie

topser 10-03-10 08:06

Da cam asa ceva ! Asta-i varu lu'Tico au mai fost unele cu injectie monopunct !

TM32CIP 14-03-10 12:19

Mai are cineva si poate atasa acel pdf cu Tico ? Ma intereseaza in mod deosebit schema la toata instalatia electrica, cat mai urgent. Sau mai pe scurt, am refacut toata instalatia de Tico, ca sa nu am bataie prea mare cu instalatia noului motor ca nu potriveste nimic (aeroterma, lumini, stergatoare, etc) si nu mai stiu UNDE era alimentata cu + PLUS instalatia de tico :oops: deci daca poate cineva sa imi spuna unde trag un plus de la baterie, la instalatia de Tico, ca sa pot alimenta cele mentionate mai sus, raman dator.

Ma enerveaza ca pierd timpul din cauza acestui detaliu, si e singurul lucru ce ma impiedica sa postez prin masina instalatia noului motor, ca incep sa vina piese gen segmenti.cuzineti.etc .... daca totul merge bine, la sfarsitul saptamanii ii dau prima cheie !!! :shock: pur si simplu nu pot sa cred ca sunt asa aproape de finalizare :oops::shock::D:drunk::peace::bong::joy:

rebel_one 14-03-10 12:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3181173)
Mai are cineva si poate atasa acel pdf cu Tico ? Ma intereseaza in mod deosebit schema la toata instalatia electrica, cat mai urgent. Sau mai pe scurt, am refacut toata instalatia de Tico, ca sa nu am bataie prea mare cu instalatia noului motor ca nu potriveste nimic (aeroterma, lumini, stergatoare, etc) si nu mai stiu UNDE era alimentata cu + PLUS instalatia de tico :oops: deci daca poate cineva sa imi spuna unde trag un plus de la baterie, la instalatia de Tico, ca sa pot alimenta cele mentionate mai sus, raman dator.

Ma enerveaza ca pierd timpul din cauza acestui detaliu, si e singurul lucru ce ma impiedica sa postez prin masina instalatia noului motor, ca incep sa vina piese gen segmenti.cuzineti.etc .... daca totul merge bine, la sfarsitul saptamanii ii dau prima cheie !!! :shock: pur si simplu nu pot sa cred ca sunt asa aproape de finalizare :oops::shock::D:drunk::peace::bong::joy:

uite aici

rebel_one 14-03-10 12:27

2 Attachment(s)
Imi poate spune si mie cineva pentru ce este acest senzor?
Si daca are cineva vreo unul in plus :D (contra cost)

PS: scuze de dublu post :oops:

B-99-SAA 15-03-10 16:08

daca are cineva nevoie de arcuri si amortizoare pt tico, le am pe toate si de fata si de spate... :D arcurile sunt uzate 5%, amortizoarele fata 15-20%, cele de spate cam 10%
ieftin ieftin... doar PM :D

SKR* 15-03-10 16:44

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3185749)
daca are cineva nevoie de arcuri si amortizoare pt tico, le am pe toate si de fata si de spate... :D arcurile sunt uzate 5%, amortizoarele fata 15-20%, cele de spate cam 10%
ieftin ieftin... doar PM :D

Stock?

B-99-SAA 15-03-10 17:03

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3185948)
Stock?

da, din pacate da :oops:

STREET 15-03-10 18:30

eu am vrut sa dau amortizoarele gratuit si nu le-a luat nimeni :lol:

B-99-SAA 15-03-10 18:58

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3186475)
eu am vrut sa dau amortizoarele gratuit si nu le-a luat nimeni :lol:

mersi pt "incurajare" :rolleyes2 anuntul ramane valabil!!!!

topser 15-03-10 19:08

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3181196)
Imi poate spune si mie cineva pentru ce este acest senzor?
Si daca are cineva vreo unul in plus :D (contra cost)

PS: scuze de dublu post :oops:

Ala este un senzor de temperatura (numai la Tico dupa 2000 adica Euro 2 ) !

TM32CIP 15-03-10 19:46

Eu vreau suspensie de spate, mai ales arcuri. Instalez Bluetooth'ul imediat si explic si de ce :lol:

rebel_one 15-03-10 20:12

Quote:

Originally Posted by topser (Post 3186728)
Ala este un senzor de temperatura (numai la Tico dupa 2000 adica Euro 2 ) !

Multumesc pentru raspuns. Masina este din 2000, euro 2...
Imi mai poti raspunde la o intrebare te rog? Ce risc daca nu am acel senzor ca din cate am inteles se gaseste foarte greu, am citit acum cateva min pe un topic (tot un post de-al tau) ca e ceva legat de turatia motorului.

All times are GMT +2. The time now is 10:05.

- Copyright 2026 4Tuning